Hoe u bedrog in u volgende aanlyn-wedstryd kan voorkom

aanlyn wedstrydbedrog

Ons gaan binnekort die eerste van vele wedstryde van stapel stuur om meer besoekers na ons e-pos nuusbriewe te lok. Alhoewel ons oor uitgebreide ontwikkelingshulpbronne beskik, kan ons nie die wedstryd self ontwikkel nie. Ons gaan gebruik Hellowave, 'n wedstrydverskaffer aanlyn. Hoekom? Die hoofrede:

bedrog

Ek sal eerlik wees en erken dat ek in 'n aanlyn-wedstryd gekul het. Jare gelede het ons 'n plaaslike sosiale media-wedstryd gehou om die gewildste man en vrou in die stad te vind. Nadat ek die bron van die wedstrydbladsy bekyk het, het ek vinnig agtergekom dat ek 'n stem kon byvoeg deur net na 'n spesifieke URL te gaan wat in die kode ingebed was. Die ontwikkelaar van die wedstryd het gedink dat hy slim was en het enigiemand wat van dieselfde IP-adres gekom het, eenvoudig geblokkeer.

So, ek het 'n iframe op my webwerf bygevoeg wat na my stemskakel verwys. Almal wat my bladsy die dag oopgemaak het, het per ongeluk vir my gestem. Gedurende die dag sou ek die telling van die stemme nagaan en die iframe net verwyder as ek die stemme voor het.

Voordat u my beoordeel, het ek skoon gekom voordat ek die wedstryd gewen het. Ek het die ontwikkelaar geskryf en laat weet dat ek bedrieg het. En toe praat ek tydens die geleentheid oor hoe maklik dit was om te kul in aanlynwedstryde. Die kans is groot dat as u ontwikkelaars 'n aanlynwedstryd laat optree, u die deure vir bedrog gaan oopmaak. Ek het honderde aanlynwedstryde bekyk en is verbaas oor hoeveel hierdie eenvoudige metodes gebruik om bedrieërs te verwelkom.

Aanlynwedstryde werk deur ingeboude werfwidgets en sosiale toepassings het uitgebreide funksies wat bedrog voorkom. Natuurlik help hulle u ook om die wedstryde te optimaliseer, dit op digitale mediums te gebruik en die reaksie te meet.

dit infografiese inligting van EasyPromos loop deur drie praktyke wat lei tot bedrog in aanlynwedstryde:

  1. Die gebruik van verskeie rekeninge en stemautomatiseringsagteware.
  2. Aanlyn stem koop.
  3. Gebruik gesteelde rekeninge, via phishing, om stemme uit te bring.

Easypromos bied 'n omvattende instrument met 11 sekuriteitskontroles om bedrog in u stemwedstryde te monitor en te voorkom. U het ook toegang tot die Fraud Index - 'n instrument wat u sal inlig as 'n gebruiker bedrog gepleeg het, wat u in staat stel om die geldigheid van sy / haar inskrywing te bepaal. Die Easypromos bedrogbeheer Die stelsel sal u help om slegte praktyke op te spoor en te voorkom; geskille tussen deelnemers vermy; en organiseer deursigtige en regverdige stemwedstryde vir u gemeenskap.

Hoe u u volgende inhoud teen bedrog kan beskerm

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.