PressRush: die beleefde toonhoogteplatform vir joernaliste-uitreike

persdruk uitreik

Ek ontvang elke dag tientalle staanplekke in my posbus. Baie van hulle is swak geskryf, die meeste is nie relevant vir my webwerf nie, maar daar is altyd 'n goudklontjie in die hoop PR-strooipos, so ek let op. Ek het hierdie week 'n toonhoogte ontvang waar die e-pos 'n bietjie anders voorgekom het en 'n positiewe toonhoogte-ervaring vir my verskaf het.

Ek is mal oor hierdie geleentheid om die PR aan die ander kant in te lig oor die akkuraatheid van die veld. As ek van die toonhoogte (onder die knoppies) gehou het, moes ek eenvoudig antwoord op die e-posadres waaruit dit gekom het. Wat 'n fantastiese manier en beleefd beteken vir professionele persone in skakelwerk om relevant te wees met die beïnvloeder of blogger waarmee hulle kommunikeer.

Terwyl ek op die spesifieke toonhoogte gereageer het, het ek ook gekyk na die platform waarop geskryf is - Persdruk. Met Pressrush kan u waarskuwings instel oor onderwerpe, toonhoogtes skep, navorsers beïnvloed en persoonlike lyste ontwikkel om na te stuur. En as u staanplekke gestuur word, gebruik dit die metode wat ek hierbo beskryf.

Ek glo sterk dat die oplossing nie is om meer staanplekke te stuur nie. Die oplossing is om langdurige verhoudings te bou wat begin met persoonlike, goed nagevorsde, uiters geteikende en korrekte tydreeks. Met PressRush het ek probeer om 'n instrument te bou om u te help om dit te doen. Ville Laurikari, stigter van Pressrush.

Die opstel van 'n lys is eenvoudig met behulp van die interne soekenjin vir joernaliste. Hier is 'n resultaat vir analise en statistieke, waar jy joune regtig vind:

Pressrush Soek

En as u op my profiel klik, kan u al die nuutste plasings kry wat ek gepubliseer het, asook skakels na my sosiale profiele en e-posadres.

Douglas Karr

Teikens kan gefiltreer word volgens ouderdom, ligging en publikasie. Hulle kan ook gesorteer word volgens die onlangse of toepaslike belang. Sodra u elke joernalis hersien, kan u hulle by 'n spesifieke medialys voeg wat afgelaai of opgeslaan kan word. Die beste van alles: as u kontakinligting verander, word u lyste op datum gehou.

Teken in vir 'n Pressrush-verhoor

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.