Druk 1 as u begroting het

Geldboom

'N Paar jaar gelede onthou ek toe 'n blogger dit neem Scoble aan. Die blogger het Scoble na sy geleentheid genooi en toe geskrik toe Scoble reis en koste gevra het. Scoble het ook aanlyn gereageer en dit goed gedoen.

Hierdie week was 'n moeilike (maar baie lekker) week. Ek het hoofstukke vir my boek, ek voltooi twee projekte en werk nog steeds saam met voornemende klante. Ek raak elke week aan baie mense per telefoon, e-pos, Twitter, Facebook, Plaxo ... ensovoorts, ens. Ek is hierdie week twee keer uitgeskel deur lesers waarop ek nog nie gereageer het nie en een vooruitsig waarop ek die dringendheid onderskat het. .

Die vooruitsig was my skuld - ek moes die maatskappy noukeurig dopgehou het. Die lesers is egter 'n ander verhaal. Ek het 'n oproep gekry waar die dame gesê het:

Wat is dit met u internetmense? U antwoord nie die telefoon nie, antwoord nie e-pos nie ... antwoord nie!

Ek het nie verskoning gevra nie. In plaas daarvan het ek haar die waarheid vertel. Ek het minstens 20,000 nuwe besoekers per maand op my blog, miskien 250 opmerkings (die meeste is SPAM), en meer as 100 versoeke. Die versoeke is egter nie versoeke om dienste nie. Hulle is bloot lesers wat op soek is na bykomende advies of inligting. Ek probeer dit hanteer via blogposte. Ek reageer nie altyd nie. Ek reageer eintlik nie.

Hier is 'n e-pos wat ek pas oor die onderwerp ontvang het nadat ek my netwerk geskryf het en hul ondersteuning gevra het in die Top 50 Indiana Blogs-peiling:

Ek het verskeie boodskappe in u blog geskryf en u 'n aantal verskillende DM's op Twitter gestuur om u opinies, idees en voorstelle oor verskillende digitale bemarkingstrategieë te vra, en ek het nog nooit een keer 'n antwoord van u gekry nie. Omdat ek begrip het, weet ek dat jy 'n baie besige man is met die begin van jou nuwe maatskappy en alles, daarom het ek nooit jou gebrek aan antwoorde persoonlik opgeneem nie (ondanks die feit dat Chris Brogan, Beth Harte, Erik Deckers ens. het altyd vir my vrae beantwoord).

Dit is wonderlik dat Chris, Beth en Erik so kon bybly! Ek was tot 3:XNUMX en het eers die hersiening en reaksie op e-pos voltooi. Ek sien uit na Chris, Beth en Erik se advies oor hoe ek moontlik kan tred hou met die aantal versoeke wat ek kry.

Gister was ek op 'n streekkonferensie en daar was drie mense ... een was 'n medewerker, een was my verkoopsafrigter en een was 'n klant. Die mede- en verkoopsafrigter het geskerts daaroor dat ek nooit die telefoon of e-pos beantwoord wat hulle vir my gestuur het nie. Ek het na my kliënt gekyk en gesê: 'Beantwoord ek u oproepe en e-posse?' 'Ja,' het hy gesê, '... altyd ... soms in die middel van die nag! Ek dink jy werk 24 uur per dag. ”

Soms glo ek die web en mense wil Chris Anderson het my en my besigheid 'n groot onguns opgelewer. My verhuurder, my skuldeisers, my nutsmaatskappye en verkopers is nie gratis nie. As gevolg hiervan kan ek nie werk nie vry. Ek moet konsentreer op:

 1. Kliënte - dit is mense wat my produkte en dienste betaal.
 2. Vooruitsigte - dit is maatskappye met 'n begroting wat gereed is om klante te word.
 3. Woord van mond vooruitsigte - dit is maatskappye wat deur my netwerk na my verwys is en my klante wat weet dat 'n onderneming 'n begroting het en gereed is om klante te word.
 4. Ander versoeke - dit is alles anders ... e-pos, vormversoeke, telefoonoproepe, ens. Dit val gewoonlik van my lys af omdat ek aan 1, 2 en 3 werk.

Mis ek geleenthede weens hierdie benadering mis? Miskien - daarom kry ek verkoopsafrigting hier in Indianapolis. Ek het geen idee nie. Ek weet net dat 'ander versoeke' my maande kan neem om te hersien en te reageer ... en ek kan nie bekostig om maande daaraan te spandeer nie.

Lesers is nie klante nie. Intekenare is nie eens klante nie. Dit klink miskien hard, maar lesers en intekenare betaal nie hul inskrywing of die inligting van hierdie blog nie. Ek het geen diensvlakooreenkoms met lesers of intekenare nie.

Hierdie blog is nie 'n winsgewende onderneming nie en ek is nie 'n internetmiljoenêr nie ... ver daarvandaan. Ek werk egter hard om winsgewend te wees. Sodra die blog al my rekeninge betaal, sal ek die hele week bly sit en my lesers en intekenare se versoeke beantwoord. Tot dan ... moet ek my diens gaan doen kliënte.

Herformuleer u versoek as u 'n klant wil word. Ek het gisteraand met iemand geskerts dat ek my stemboodskap van my werk moet verander om te sê: "Druk 1 as u begroting het!". Dus ... as u 'n leser of intekenaar is en gratis advies soek, moet u asseblief nie ontsteld raak as ek nie reageer nie. Ek is regtig besig om die rekeninge te betaal!

14 Comments

 1. 1

  Uitstekende punt! Ek het gister 'n soortgelyke gesprek met 'n kollega gehad oor die belangrikheid daarvan om bondig te wees en sy het dit net nie verstaan ​​nie en het gekla dat ek nie vinnig haar stemboodskappe terugstuur nie. Ek het haar gevra hoe vinnig ek op haar e-posse reageer en sy het vinnig erken. Ons moet almal ons verhoudings en metodes van kommunikasie en die mengsel van die twee prioritiseer. Nou, as ek nie 'n persoonlike reaksie op hierdie opmerking kry nie, sal ek ... heeltemal verstaan.

 2. 2
 3. 3

  Hoe kan ek dit laat verbygaan om op so 'n wonderlike opmerking te reageer, Nick? Jy is reg – die medium wat die doeltreffendste is, is soms wat ons GEDWING word om te gebruik. Ek sou graag die hele dag in vergaderings en op die telefoon wou spandeer, maar dit betaal nie die rekeninge nie. E-pos is baie effektief om my baie tyd deur die dag te bespaar.

 4. 4

  Ek dink ek kyk na hierdie blog as 'die freebie' ... die toegangspunt tot elkeen van ons bloggers se verkoopstrechters. As die inligting op die webwerf nie die hele prentjie skets nie – sal ek graag met enige van my lesers wil werk om dit na die volgende vlak te kry!

 5. 5

  As een van jou kliënte, Doug, kan ek getuig van die feit dat jy wel betyds na kliënte omsien. Dit is gaaf dat soveel mense jou opinie waardeer (sowel hulle moet), maar ek dink jy "gee terug" baie met jou waardevolle blogplasings. Wanneer my maatskappy vir jou dienste betaal, verwag ek spoedige aandag. Jy versuim nooit om te lewer nie en dit is deel van hoekom ek jou sal aanhou aanbeveel. Vanuit 'n kliënt se perspektief is jou prioriteite in die kol.

 6. 6

  Klink of jy my as jou persoonlike assistent moet aanstel. Al sal ek mense antwoord wat meer as waarskynlik nooit vir jou inkomste sal inbring nie, sal ek natuurlik vir my dienste betaal moet word 🙂 Met die koms van nuwe media/bemarking/advertensies kom die koms van gratis advies en dienste. Ek sal dit egter sê. As jy 'n soort insig of kennis verkry op grond van 'n opmerking of e-pos, sal ek hoop jy sal op daardie persoon reageer. Ek weet jy het in die verlede op sommige van my blogopmerkings gereageer, so ek weet jy luister en reageer wanneer moontlik. Groot punte oral rondom.

 7. 7

  Doug, ek het genoeg gratis items in hierdie medium gesien om jou klagte te verstaan, so geen terugslag hier nie. Ek weet nie hoe iemand jou ooit kan skuldig maak dat jy die rekeninge betaal het nie. Dit is dieselfde mense wat kwaad is vir U2 omdat hulle uitverkoop het deur die regte op hul liedjies aan maatskappye te verkoop ens.

 8. 8
 9. 9

  Hallo Arik,

  So ek doen op een of ander manier 'n onreg aan die lesers van hierdie blog aan wie ek die afgelope 4 jaar gratis inhoud verskaf het? Regtig?

  My blog is beslis 'n loodgenerator, maar met die 30,000 XNUMX besoekers per maand, hoe sou jy voorstel dat ek dit regkry om met elkeen te kommunikeer wat uitreik? Moet ek 'n puntestelsel gebruik? Wat is die metodologie? Wat is die towerkoeël?

  Sien uit om te hoor hoe om dit te doen.

  Dankie,
  Doug

 10. 10
 11. 11

  Die een ding wat jy mis, is dat jy soveel pret is om te terg.. Jy raak altyd verward as jou vriende jou 'n moeilike tyd gee..

  Ernstig, hou van die pos. Wanneer jy in 'n besigheid is wat meestal ontasbaar is, voel mense blykbaar dit is ok om gratis hulp te vra, en jy is gewoonlik redelik vrygewig om te deel. Die truuk is om te leer wanneer om te sê, ek sal dit graag in 'n langer vergadering beantwoord. My fooi daarvoor is...

 12. 12

  Nou het jy gegaan en dit gedoen Doug! Jy het nog 'n wonderlike plasing geskryf. Ek prys jou eerlik vir jou vermoë om alles te bereik wat jy wel gedoen kry. Ek weet ek is soms een van daardie nie-inkomste versoekers van jou tyd en het met jou geskerts dat dit moeilik is om in die hande te kry. Maar ek dink ook (hopelik) ek balanseer dit met die wete dat jou tyd waardevol is en om jou nie daaroor te pla of 'n wrok te koester as jy nie terugkom met my nie. Ek het baie keer gevind dat die gebrek aan reaksie deur jouself en ander my gedwing het om 'n bietjie dieper te delf en my kop nog 'n paar keer teen die muur te slaan totdat ek iets vir myself uitgedink het en dit is 'n wonderlike gevoel.

  Ek en jy het soortgelyke tydskedules en eise wat aan ons gestel word. Ek probeer om so behulpsaam as moontlik te wees vir enigiemand wat vra, maar ek kom tot die besef dat een van die beste tydbestuursinstrumente wat ek dalk by my vingers het, 'n bietjie meer gebruik van die tweeletterwoord, "Nee" is. .

  Hopelik kan ek die balans in alles vind en begin sê: "Ek kan nie nou nie, maar laat ek iemand aanbeveel wat dalk vir jou kan."

  • 13

   Nee “hopelik” @jasonbean:disqus – die vennootskappe wat ek in die streek opgebou het, is vir my belangrik. Dit is 'n uitgebreide ondersteuningsnetwerk waarop ek steun en daarom verwag ek om dit gereeld te 'terugbetaal'! Jy is daar!

   • 14

    En andersom meneer! Omgekeerd! Dit is amper tyd vir ons maandelikse saamwerksessie by St. Arbucks wat blykbaar nie gebeur nie maar jaarliks! =)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.