E-handel en kleinhandelOpkomende tegnologie

Voorspelling: u besigheid sal 'n e-handelsonderneming wees

Het u ons gesien webwerf wat onlangs bekendgestel is? Dit is regtig ongelooflik. Ons het meer as 6 maande aan die ontwerp en ontwikkeling van ons publikasie gewerk en ek kan u nie vertel hoeveel tyd ons spandeer het nie. Die probleem was eenvoudig dat ons nie vinnig genoeg kon ontwikkel om vinnig genoeg af te handel nie. Myns insiens lewer elkeen wat 'n tema van nuuts af bou, 'n slegte diens aan die onderneming waarmee hy werk.

Ek kon uitgaan en spandeer $ 59 vir 'n tema vir digitale tydskrifte, het 'n aangepaste tema vir ons persoonlike integrasies gebou, die handelsmerk van die tema weer gevlek, en ek was binne die week aan die gang. Ons gaan nog 'n paar addisionele integrasies uitrol, soos ons Podcast en 'n Witboek-biblioteek, maar u sal verbaas wees oor wat met die tema gepaardgaan.

Een aspek wat 'n moet was, was dat dit saamgevoeg het WooCommerce volledig geïntegreer. Woo, saam met sy temas en handelsenjin, was onlangs deur Automattic gekoop - die onderneming wat WordPress besit. Na my beskeie mening glo ek dat dit 'n briljante besluit is. Hoekom? Omdat ek voorspel dat elke onderneming - B2B tot B2C - 'n aspek van selfdiensbestelling via die internet sal hê.

Kleinhandelaars en e-handelsondernemings is reeds besig daaraan. Een klinkende tromslag by IRCE in Chicago was dat dit nie handel oor u winkel op u werf was nie. Dit gaan oor die verkoop deur al die ander se winkels op elke ander webwerf. Kleinhandelaars het logistieke stelsels, inhoudstelsels en vervullingstelsels waarmee hulle in tientalle winkels aanlyn kan verkoop, behalwe hul eie.

Die feit is dat verbruikers (en ondernemings) vertrou op die webwerf wat hulle koop. As u gereeld op Amazon koop, gaan u nie vloermatjies van die een of ander mark op die internet koop nie. Maar as die ou op die internet ook sy vloermatjies op Amazon verkoop, koop u dit.

U verloor reeds u verkope aanlyn

Voordat ek Chicago toe is, het ek 'n e-pos van Nationwide versekering wat ek nodig gehad het om my motorrekening te betaal. Ek het by my rekening aangemeld en kon nie 'n manier vind om die rekening te betaal nie. Ek het teruggekeer werk toe en gedink dat ek later my agent sou skakel. 'N Paar dae later het ek weer kennis gekry dat my versekering sou verval, tensy ek my rekening betaal. Ek het aangemeld en het weer tevergeefs probeer - ek kon nie eers 'n betaal my rekening knoppie op hul nuwe skoon koppelvlak. Ek stel 'n herinnering om my agent te skakel.

Die volgende dag het ek werk toe gegaan en besig geraak en nooit my agent gebel nie. Toe ek by die huis kom, was daar seker genoeg 'n e-pos dat my versekering die nag om middernag sou verstryk omdat ek nie my rekening betaal het nie. Nie goed nie ... Ek het die volgende dag Chicago toe gery en ek sou nie verseker wees nie.

Daarom het ek my blaaier oorgeslaan na GEICO. Na 'n paar minute ontvang ek 'n intydse kwotasie en 'n lekker vet knoppie om die polis te koop. Ek het op die knoppie geklik en gesê dat hulle vir my papierwerk per pos sou stuur en sodra ek dit ingevul het, sou my polis lewendig wees. Jy moet met my grap.

Volgende - Progressive. Ek het my inligting ingevoer en hulle het my motorinligting vir my en my dogter vooraf ingevul. 'N Paar klik later en ek het 'n nuwe polis en 'n versekeringskaart in my motor gesit. Dit het ongeveer tien minute geneem ... en ek het dit eintlik gedoen het spaar geld. Dit het my verbaas aangesien ek al meer as 20 jaar by Nationwide was.

Het Nationwide my verloor weens sy versekering? Nee, ek het nie omgegee met hul versekering nie en ek het regtig van my agent gehou. Hulle het my verloor net omdat ek myself nie aanlyn kon bedien nie.

Jou besigheid en my besigheid verskil nie. Ons nuwe webwerf is ten volle in staat om handel te dryf en ons sal beide produkte en dienste direk aan ons lesers verkoop. Ek twyfel nie dat dit 'n groeiende inkomstestroom vir ons sal wees om vorentoe te beweeg nie en dat die praktiese agentskapsdiens wat ons tans soveel kliënte bied, stadig sal afneem.

Ek gee nie om of u grasperke sny of egskeidings doen nie - net soos mense voorspel het dat elke maatskappy 'n uitgewer sou wees, is my voorspelling dat elke onderneming vroeër as later 'n e-handelswebwerf sal hê!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.