Gewoontes van kopers voor aankoop

tablet-gewoontes voor aankoop

Die ander aand het ek my inkopiemandjie vol gehad op Apple.com met 'n splinternuut MacBook Pro met retina vertoning. My vinger het letterlik oor die koopknop gesweef. My huidige MacBook Pro is nog steeds 'n uitstekende masjien, maar dit begin regtig stadig voel in vergelyking met al die nuwe Mac's. Destyds het ek na 'n televisieprogram gekyk wat die MacBook Pro beskryf en ek was op my iPad. As ek begin dink aan my aanlyn koopgewoontes, blyk dit die norm te wees ... Ek blaai en koop terwyl ek televisie kyk of 'n blaaskans neem van my werk af.

Uit die Milo Infographic: 'n Studie wat die e-tailing-groep namens Local Corporation gedoen het, het bevind dat die hedendaagse verbruikers unieke gedrag voor aankoop ontwikkel het - selfs as hulle plaaslik inkopies doen - aangedryf deur die gebruik van tegnologie en mobiele toestelle. Ons kyk na hierdie plaaslike en mobiele verbruikers se gewoontes voor inkopies.

Milo dankie om te blaai c5

Opmerking: ek het nie die MacBook Pro gekoop nie. Alhoewel ek dit regtig vir werk kan regverdig, is ons op die oomblik net nie in staat om geld aan hardeware te spandeer nie. Ek gooi die flap vinnig op my iPad en gaan droom weer daaroor. (Dit het ook gehelp dat dit 'n paar weke nie hier sou wees as ek dit gekoop het nie).

Een kommentaar

  1. 1

    Dit is 'n uitstekende infografie omdat dit nie oorweldigend is om na te kyk nie. Sommige van hulle het heeltemal te veel "inligting" op. Ten minste word dit uiteengesit wat ek heeltyd vir mense sê: Julle is regtig slim, hulle soek voortdurend op mobiele toestelle om u te vind, beter opsies te vind, resensies te lees en pryse te vind.

    PS Hoop jy kry binnekort daardie nuwe macbook!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.