VerkoopsaktiwiteitBemarkingsinfografika

9 wenke vir die maak van effektiewe PowerPoint-aanbiedings

Ek berei my voor vir 'n aanbieding wat ek ongeveer 7 weke van nou af doen. Terwyl ander sprekers wat ek ken, dieselfde ou aanbieding herhaaldelik sal herhaal, lyk dit asof my toesprake altyd goed presteer as ek voor te berei, personaliseer, praktyk en perfekte hulle lank voor die geleentheid.

My doel is om nooit te dikteer wat op die skerm is nie, dit is om merkwaardige skyfies te ontwerp wat saam met die toespraak werk. Dit verhoog kognisie en geheue. Aangesien byna die helfte van die mense eerder na die tandarts gaan as om 'n voorlegging te doen, is ek altyd van plan om ook humor in te gooi!

Volgens 'n nuwe Prezi-opnameVolgens 70% van die Amerikaners wat aanbiedings aanbied, is aanbiedingsvaardighede van kritieke belang vir hul sukses op die werk

Clémence Lepers help ondernemings met die bou van skerp, skop-staanplekke wat meer verkope oorhaal en sluit. Sy het hierdie infografiese van 9 Wenke vir 'n effektiewe aanbieding:

  1. Ken u gehoor - Wie is hulle? Waarom is hulle daar? Waarom gee hulle om? Wat het hulle nodig en wil hulle hê?
  2. Definieer u doelwitte - Verseker dat hulle SMART = spesifiek, meetbaar, haalbaar, realisties en tydgedrewe is.
  3. Stel 'n boeiende boodskap op - Hou dit eenvoudig, konkreet, geloofwaardig en voordelig.
  4. Skep 'n buitelyn - Begin met 'n inleiding oor waarom mense omgee, verduidelik die voordele, ondersteun u boodskap met feite, hou een subboodskap per skyfie en eindig met 'n spesifieke oproep tot aksie.
  5. Rangskik skyfie-elemente - Gebruik lettergroottes, vorms, kontras en kleur om 'n indruk te skep.
  6. Bou 'n tema - Kies kleure en lettertipes wat u, u onderneming en u houding verteenwoordig. Ons probeer ons aanbiedings soos ons webwerf merk, sodat daar erkenning is.
  7. Gebruik visuele elemente - 40% van die mense sal beter reageer op beeldmateriaal en 65% behou die inligting beter met beeldmateriaal.
  8. Haak jou gehoor vinnig - 5 minute is die gemiddelde aandagspan en u gehoor sal nie die helfte onthou van wat u genoem het nie. Een fout wat ek vroeër gemaak het, was om oor my geloofsbriewe te praat ... nou laat ek dit aan die MC toe en sorg dat my skyfies die impak en gesag bied wat hulle nodig het.
  9. Meet effektiwiteit - Ek let onmiddellik na my toesprake op hoeveel mense met my wil praat. Hoe meer besigheidskaartjies, hoe beter is my prestasie! Aangesien mense mobiel is, moedig ek hulle aan om my te sms om in te teken op my nuusbrief (SMS BEMARKING na 71813).

Uiteindelik sal die onderneming wat onmiddellik uit die gehoor of uit die netwerk waarna u verwys, genereer, wys hoe suksesvol u is. Om weer uitgenooi te word om te praat, is ook altyd 'n pluspunt!

PowerPoint-aanbiedingswenke

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

een Kommentaar

  1. Die gebruik van effektiewe beeldmateriaal sal beslis jou gehoor geïnteresseerd hou. Maar maak seker dat jy dit nie te veel gebruik nie! Hulle kan steurend raak as daar te veel van hulle is. Dankie dat jy die wenke deel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.