PostPost-inprop vir WordPress opgegradeer

wordpress logo

Hierdie boodskap is gestaak. Daar is baie in die bewaarplek - een wat ek mooi gevind het, is Na inhoud.

Een van die gewildste invoegtoepassings wat ek vir WordPress ontwikkel het, is PostPost. Baie mense wil hul bladsye, plasings en feeds aanpas, maar dit kan baie ingewikkeld wees om dit binne die tema-redakteur te doen. Met hierdie invoegtoepassing kan u inhoud voor of na plasings op een bladsy, alle bladsye of net in u feed skryf.

Onlangs het ek 'n wedstryduitdeel via my feed gedoen en die inprop het handig te pas gekom! Ek stuur 'n boodskap voor my voedingspos vir mense om my met 'n spesifieke onderwerp te e-pos. Die eerste e-pos wat ek ontvang, kry 'n inskrywing van $ 125 op die .net-tydskrif, 'n fantastiese tydskrif wat baie onderwerpe dek met aanlyntegnologie (en 'n bietjie bemarking). 'N Paar dae later het ek ook die wenner via die inprop aangekondig!

pospos-instellings

Met PostPost kan u munt slaan uit die word_gevoer, is_bladsy en is_ enkel funksies van WordPress sonder om te verstaan ​​hoe u u tema kan wysig of kode moet skryf. Laai PostPost af vanaf die inpropblad.

Ek werk gewoonlik nie 'n invoegtoepassing op nie, tensy ek 'n klomp terugvoering vir 'n funksie gekry het of iets nuuts probeer leer. In hierdie geval wou ek jQuery insluit wat by WordPress opgeneem word. Dit was egter nie so eenvoudig soos ek gedink het nie. Eerstens moes ek die raamwerk by die plugin voeg met 'n spesifieke WordPress PHP-funksie:

Binne die jQuery-kode is daar ook enkele klein aanpassings. Gewoonlik word 'n oproep om jquery te initialiseer gewoonlik so geskryf:

$ (document) .ready (funksie ()

Binne WordPress lyk dit soos volg:

jQuery (dokument) .ready (funksie ($)

Dit was 'n prettige projek en het regtig handig te pas gekom! Natuurlik het ek ook 'n paar kode bygevoeg om die feed van my blog ook binne die administratiewe bladsy te publiseer - dit is 'n gratis invoegtoepassing, so waarom nie my blog in ruil daarvoor bevorder nie.

3 Comments

  1. 1
  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.