Plaxo Desktop Notifier - Opdaterings vanuit u netwerk

Plaxo was 'n ongelooflike nuttige hulpmiddel vir 'n geruime tyd en dit hou eenvoudig aan om beter te word. 'N Paar weke gelede het ek my selfoon in die motordeur toegeslaan. Dit was 'n perfekte treffer om die telefoon in twee fisiese stukke te ontleed. Ek het die volgende dag 'n nuwe telefoon gekry (kry altyd versekering!), Maar ek het my adresboek verloor.

Ek het vinnig na Verizon's Applications gaan soek en gevind dat hulle Plaxo as een daarvan het. Ek het dit gelaai en nou kan ek my foon met Plaxo sinchroniseer op die kontakte wat ek kies. Dit het my maande se oproepe beantwoord sonder om te weet wie aan die ander kant was.

Nou kom Plaxo Desktop Notifier

As mense wat ek met Twitter gekoppel is, op hul blog plaas of 'n aantal ander veranderinge aanbring, ontvang ek 'n lessenaarkennisgewing. Aangesien ek volg outomaties op Twitter, Twirl hou redelik besig en ek mis eintlik 'n paar twiets van mense in my netwerk.

Alhoewel ek baie verbindings op LinkedIn het, vind ek dit Plaxo is baie meer 'n aanwins vir my, aangesien dit al my adresboeke (en telefoon) opmekaar hou. Ek gee ook nie om om vir die diens te betaal nie. Die gedagte om te weet dat enige van my rekenaars of my foon verlore kan gaan en dat ek steeds my adresboek het, is die moeite werd om daarvoor te betaal!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.