Pimp jou blog

Blogging het net vuil geword. Ek het op 'n blog afgekom (ek sal nie noem watter nie), met 'n banier wat beweer dat u vir u pos betaal kan word. Ek het deurgekyk en nadat ek die beskrywing van die diens gelees het, moet ek erken dat ek eerlikwaar 'n bietjie vuil gevoel het. Alhoewel daar miljoene blogs is, met goed en sleg, het ek nooit gedink dat ek die dag sou sien dat iemand eenvoudig betaal sou word om 'n boodskap op te stel op grond van die vereistes van die adverteerder nie. Ek was verkeerd ... dit is hier:

Betaal per pos

Een van die verfrissende kenmerke van blogs is dat hulle nie gekommersialiseer is nie ... daar is gewoonlik 'n duidelike lyn tussen inhoud en advertensies. Daar was nie eens 'n groot kans op botsing van belange nie, want adverteerders het selde met bloggers gewerk. Intermediêre advertensiedienste het gewoonlik al die werk anoniem gedoen. Dienste soos PayPerPost gaan daardie lyn vervaag.

Waarom sou u u naam en reputasie so waag? Net soos 'n joernalis deur 'n politikus afbetaal word, gaan u u goeie naam vernietig deur uself so uit te verkoop. Moet dit nie doen nie. Dit is dit nie werd nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.