Fotografie 101 met Paul D'Andrea

Ek en Paul D'Andrea het mekaar ontmoet toe ek by gewerk het ExactTarget. Soos met baie begaafde ontwikkelaars, het Paul ook 'n kreatiewe, artistieke kant. Sy passie is fotografie. Een van Paul se foto's van 'n Coyote in 'n plaaslike begraafplaas is in hierdie maand s'n Indianapolis Maandelikse Tydskrif.

Verlede Kersfees het ek en my seun 'n Nikon D40 SLR digitale kamera vir my dogter, Katie. Katie stel belang in fotografie en ons wil dit reg begin. Met my seun, Bill, in musiek en musiekproduksie, Katie was nog nooit die een wat die groot kaartjie-items gekry het nie. Dus het ek en Bill dit a Katie Kersfees en stel haar op met die werke - rugsak, kamera, 'n paar lense, driepoot ... noem maar op!

Vanmiddag was deel van Katie se 14de verjaardaggeskenk - sy eerste fotografieles saam met Paul. Hy is 'n wonderlike onderwyser - baie geduldig en buitengewoon deeglik. 'N 14-jarige jong dame is miskien nie die beste leerling nie, maar Paul het haar begrip van die kamera en die vermoëns daarvan geopenbaar.

Na die sittingsles het Paul en Katie hier in Indianapolis in die Monument Circle rondgeloop. Dit was 'n pragtige dag. Die foto's wat Katie met Paul se leiding geneem het, was asemrowend. Hier is my gunstelinge van vandag. As u wil, kyk na die volledige stel op Flickr.

2466117112 dd817be305

2465289409 cbc510a4e9

2466116382 327a530460

2465288201 6dbb30080d

Paul het gesê dat dit sy gunsteling van Katie was. Sy het die monument omring in 'n paar boomtakke met ligte daarop:
2465287857 81dfc578bb

Ek is geen fotograaf nie, maar as ek die Nikon optel en skote neem, lyk niemand daarvan so mooi soos hierdie nie! Katie gaan die volgende paar weke nog 'n paar foto's neem en dan saam met Paul na 'n ander les gaan om dit te hersien en 'n bietjie meer te leer.

As u in Indianapolis woon en die beste uit u digitale SLR-kamera wil haal, maak seker dat u dit doen bel vir Paulus vir 'n paar lesse!

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Dankie vir die boodskap, Doug. Ek het regtig 'n wonderlike tyd saam met julle gehad; en ons kon nie vir beter weer vra nie. (Miskien sou sommige pofferige wolke lekker gewees het. Helder blou lug sorg vir vervelige agtergronde. 🙂

 3. 3

  Groot geskenk; lyk of jy 'n toekoms het 'Anselette”Op jou hande. 🙂

  Maar moenie sleg voel nie, my eerste foto's met my eie D40 was eenvoudig verskriklik. Dit is 'n uitstekende kamera, maar dit is 'n ware verbintenis om fotografie te leer om goeie foto's daaruit te lok, 'n verbintenis wat u dogter duidelik saam met Paul se hulp toon.

  Die afgelope jaar het ek my D40 baie geniet (my foto's op Flickr) en ton geleer van die Atlanta Fotografie ontmoeting, wat wonderlik was. Nie seker hoe goed dit is nie, maar u moet haar na die Indianapolis Photography Meetup neem en dit probeer.

  PS Pasop, maar as sy regtig fotografie doen, kan sy die D40 ontgroei en sal dit tyd wees vir haar om na 'n beter Nikon-model op te beweeg, kompleet met 'n paar $ 1000 lense. En jy sal haar beslis nie wil terughou nie?

  Heh; moenie sê dat ek jou nie gewaarsku het nie. 😉

  • 4

   Mike,

   Katie was nog altyd 'n uitstekende leier, organiseerder en kunstenaar. Ek voel dit al aan die kant van $$$! Ons gaan binnekort vir haar 'n Nikon SB600-flits kry ... en ek is seker die lense is die volgende. Paul het 'n blik op sy zoomlens gehad wat 'n interne gyro het om skudding uit te skakel ... sjoe!

   Ons gaan beslis na die Meetup kyk - baie dankie vir die skakel !!!

   My seun is 'n musikant, so ek gaan al 'n ruk verder met die belegging wat nodig is in stokperdjies! Ek glo egter dit help hulle om selfvertroue te skep en 'n kreatiewe uitlaatklep te bied wat skole soms nie doen nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.