PersonalDNA - Persoonlikheidsprofiel

'N Vriend van my verag absoluut persoonlikheidstoetse. Ek hou eintlik van hulle, maar voel nie te gemaklik om besluite daarop te baseer nie. Ek het werkgewers gehad wat die toets gebruik om spanne te ontwikkel en om te verstaan ​​hoe die mense in die span met hulle sal omgaan. Word 'amptelik' opgelei deur Ontwikkelingsdimensies Internasionaal, Ek voel gemaklik om persoonlikheidstoetse te hersien en nie te gebruik om werksverhoudinge vooraf te bepaal nie. Toe ek werk vir die onderneming waar ons opgelei is, het die toetse fantasties gewerk, want dit het gelei tot persoonlike ontwikkeling van hoe ons met ander verkeer het.

Toe ek na 'n vorige werkgewer verhuis wat hom nie aan enige opleiding gesteur het nie, het die Myers-Briggs toets gelikwideer as 'n ander inligting wat teen u gebruik is. Dit is vir 'n bestuurder makliker om verskonings te maak nie om te lei wanneer hulle 'n persoonlikheidstoets onlogies kan ontsyfer. Dit verander in 'n kruk eerder as 'n werktuig. Die nie-verstaan ​​van data kan lei tot slegter besluite as om glad nie die data te hê nie. Ons sien dit oor en oor met peilings, swak ontwikkelde opnames, slegte fokusgroepe en swak analise. Persoonlikheidstoetse verskil nie. As u 'n titel van 'n bestuurder of toesighouer op u plaas, beteken dit nie dat u weet hoe om te bestuur of toesig te hou nie, en dit beteken beslis nie dat u iemand se persoonlikheidstoets kan analiseer om die manier waarop u daarmee werk, te verander nie. Daarom dink ek dat my vriend hulle haat ... en ek neem hom nie kwalik nie. Dit sou wees asof ek 'n biologieboek optel om 'n operasie aan u te doen, sou u my vertrou? Ek dink nie so nie.

Geanimeerde leier

Dit gesê, ek hou baie van die verslag van PersonalDNA en hul kommentaar op grond van u voorlegging. Die kontroles was baie intuïtief om u antwoorde te kies, ek is beïndruk met die bruikbaarheid van die toepassing daarvan. Die voltooide verslag was ook akkuraat en bowenal positiewe. Daar was genoeg inligting om 'n prentjie van jouself te skets, maar nie te veel dat iemand die inligting teen u kon hou nie. Uitteken
my persoonlike Dna-verslag
om self te sien.

Geanimeerde leier… Ek hou daarvan!