Die A tot Z-gids vir persoonlike handelsmerke

persoonlike handelsmerkinfografie

Namate ek ouer word, begin ek agterkom dat die waarde van die netwerk wat ek behou en onderhou, 'n belangrike aanduiding van my besigheidsukses is. Daarom spandeer ek jaarliks ​​baie tyd aan netwerkwerk, praat en konferensies bywoon. Die waarde wat my onmiddellike netwerk genereer en die netwerk van my netwerk maak waarskynlik 95% uit van die totale inkomste en sukses wat my besigheid behaal. Dit is die resultaat van meer as tien jaar se inspanning om mense soos u te help en tegnologie te gebruik om u bemarkingsbehoeftes te bevorder. Bemarkingstegnologie is nie net my blog nie, dit is nou my persoonlike handelsmerk.

Ek dink graag aan persoonlike handelsmerke as 'n manier om met mense te begin kommunikeer lank voordat ek hulle ontmoet. As dit reg is, is dit soos om 'n vriend 'n persoonlike inleiding te maak. Hou jy nie daarvan as dit gebeur nie? Om iets te doen om u persoonlike handelsmerk te verbeter, gaan alles oor wie u is en waarvoor u bekend wil wees. Of u nou werksoeker, 'n verkoopspersoon of 'n bestuurder is wat wil werf, daar is soveel om te verdien om die verhaal vanuit 'n menslike perspektief te vertel, presies soos u dit wil vertel. Seth Price, Placester.

Hierdie inligting word aangedryf deur wonderlike advies van Barry Feldman (Lees: Soek jouself: 'n persoonlike handelsmerk moet). Belê in u handelsmerk - en maatskappye sal in u belê! Wil u dieper lees? Ek sal aanbeveel Merk jouself: hoe om sosiale media te gebruik om jouself uit te vind of uit te vind deur vriende Erik Deckers en Kyle Lacy.

gids tot persoonlike handelsmerk

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.