Persoonlike handelsmerke op sosiale media is die oneerlikste bemarking wat daar is

vals

Vergeet van die dieet- en dating-advertensies; Ek dink sommige van die misleidendste bemarkings wat daar aanlyn is, is die bemarkingskenners wat voortgaan om handelsmerke te kritiseer en deursigtigheid aanlyn te verkondig.

Hulle is alles behalwe deursigtig.

Ek is op 'n interessante tydstip in my lewe. Dit gaan goed met my besigheid, my persoonlike lewe is goed en my gesondheid word beter met elke maand wat verbygaan. Dit gesê, ons besigheid en my persoonlike lewe het nog steeds enorme uitdagings. Ek grap dit, noudat ek 'n paar ondernemings is wat ek is werkloos, Ek sal nooit weer voltyds werk nie. As gevolg hiervan hoef ek nie 'n perfekte handelsmerk aanlyn te hou nie.

Die afgelope maand het ek met 'n paar mense gesprekke gevoer waar hulle my gesprekke aanlyn uitgelig het. Op Facebook bespreek en debatteer ek politiek en godsdiens tot verskrikking van baie. Ek het al 'n hele paar mense in die bedryf gehad om my te volg vir opmerkings wat ek gelewer het of artikels wat ek gedeel het. Mense wat nie met my saamstem nie, vertel my dat ek my besigheid seermaak deur te praat oor gewere, God en politiek. Mense wat dit doen saamstem trek my rustig eenkant toe en bedank my vir die insette ... alhoewel hulle dit nie waag of kommentaar lewer op die stories wat ek deel nie.

Ek deel gereeld met albei mense dat ek 'n ander opvoeding gehad het. Ek het Rooms-Katoliek grootgeword, maar die helfte van my gesin is Joods. My pa was 'n stoere konserwatiewe, veteraan en patriot ... maar my ma was Frans-Kanadese met 'n Europese liberale gesin. Ek is aangemoedig om te praat en te debatteer. En respek vir alternatiewe opinies is deur albei kante van my gesin geëis.

Dit was 'n seën of 'n vloek. Toe ek grootgeword het, was ek nooit bang vir respekvolle konfrontasie nie. Dit het my nogal in die moeilikheid op hoërskool gekry. Nadat ek gegradueer het, het ek dissipline en respek geleer om by die vloot aan te sluit. Toe ek by die arbeidsmag aangesluit het, is ek gementor deur leiers wat outonomie en persoonlike verantwoordelikheid aangemoedig het. Tel dit alles saam, en dit sorg vir 'n taamlike vuurstorm. Dit is vertaal in my aanlyn-teenwoordigheid.

Genoeg oor my. Ironies genoeg, dit is 'n troeteldier van baie bedryfsleiers aanlyn. Hulle eindelose deel van hul perfekte lewe verveel my.

Miskien is dit ons verdeelde politieke klimaat wat aanlyn tot die oneerlikheid toegevoeg word, maar ek dink dit is verskriklik. Nie net is dit net bullcrap nie, maar ek sal ook so ver gaan om te sê dat dit 'n slegte diens en selfs gevaarlik is. Miskien is u godsdiens en politiek persoonlik en nie iets wat u wil bekend maak nie; Ek kan dit respekteer. Maar wat ek nie kan respekteer nie, is 'n eindelose stroom van hoe perfek u lewe is en hoe ongelooflik u besigheid doen.

Kan u dink dat u 'n persoon is wat aan u persoonlike en professionele groei werk, en al wat u aanlyn sien, is dat die mense wat u aanlyn sien nooit sukkel nie? Dit lyk vir my dat dit aftakelend sou wees. Ek glo dat ek persoonlik en professioneel suksesvoller is as baie van hierdie mense, maar dit sou u nooit weet deur ons profiele aanlyn te vergelyk nie. Miskien is dit omdat ek my sukses meet aan hoeveel mense ek help, nie op watter strand ek sit nie.

En om een ​​of ander vreemde rede word my eerlikheid aanlyn op die een of ander manier gesien as 'n nadeel vir my persoonlike handelsmerk deur baie mense in my bedryf. Die einste bedryf wat woorde soos deursigtigheid en eerlikheid. Hulle is alles behalwe.

Oor die jare heen het ek honderde mense in my bedryf gevolg, en daar is 'n paar uitgesoekte waarmee ek steeds besig is. Hulle deel hul persoonlike, soms baie private, geestesgesondheidstryd. Hulle deel hul gesondheidstryd en transformasies. En hulle deel hul sake-uitdagings. Ek moedig hulle aan, en hulle inspireer my om 'n beter persoon, 'n beter leier, 'n beter vader en 'n beter sakepersoon te wees.

Hoe om aanlyn eerliker te wees

Ek is verbaas dat ek selfs hierdie woorde skryf, maar ek glo dat dit nodig is. Dit is wat ek graag wil sien dat bemarkingsleiers hul aanlyn-teenwoordigheid doen:

 1. erken hul swakhede en uitdagings. Ons het almal dit, en dit is inspirerend as die persoon na wie u opsien, hulle s'n deel.
 2. Vra vir hulp. Almal het hulp nodig, hou op om te probeer voorgee dat u al die antwoorde het.
 3. Deel die kollig meer. Hoe ongelooflik is dit met die gehoor en bereik wat hierdie beïnvloeders het as hulle erkenning gee aan diegene wat sukkel om aanlyn aandag te trek?
 4. Inspireer ander dat hulle kan bereik wat u bereik het. Ons het almal teëspoed oorwin om te kom waar ons is, en vertel hoe u gekom het waar u is. Laat hulle ook weet dat hulle dit kan doen.

Sosiale media bied hierdie ongelooflike geleentheid om menslike konneksies aanlyn te bou. Daar is niks mensliker as nederigheid, mislukking, verlossing en swakheid nie? Ek het miskien nie soveel aanhangers soos ander in my bedryf nie, maar ek kan u verseker dat ek veel dieper verhoudings het met die mense wat my volg.

Natuurlik kan ek 'n vals persona maak, net ons besigheidsukses deel en baie meer aanhangers lok. Maar ek wil eerder die regte verhoudings hê wat ek deur die jare ontwikkel het as om 'n onbereikbare leuen aan te wakker.

4 Comments

 1. 1

  Ek is nie 'n besigheidseienaar nie, so baie van wat jy sê is nie direk op my van toepassing nie. En ek is nie op sosiale media nie. (Ek skryf besigheidsartikels vir vriende en familie, vandaar hoe ek op jou webwerf afgekom het terwyl ek navorsing gedoen het.) Ek het egter jou artikel baie geniet – ek dink nie ek het al so eerlik iets teëgekom nie. Dit is goed om te sien dat 'n suksesvolle sake-eienaar dit werklik hou, so dankie.

 2. 3

  Hallo Douglas,
  Ek is 'n geestelike wese wat 'n menslike ervaring het ... mmmm. Ek …eh HELP Mense om hul lewens voluit te leef…terwyl ek verseker dat hulle in ruil daarvoor ander help soos ons…groei.

  Briljante artikel ..maar is jy 'n huigelaar ... soos ek sweer ... 'n pop-up boks het my net 'n paar sekondes gelede daar aangegryp ... so .. JA. met respek ... .. Ek sal wag om te sien hoe jy reageer en hulle dalk kan 'n gesprek voer...
  John

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.