Analise van salarisrekenaars

Mense dink dit is miskien nie so interessant soos ek nie, maar dit is 'n kiekie van my treffers op Sakewaarde Sakrekenaar. Ek vind dit regtig interessant dat al die treffers gedurende die week plaasvind en amper nie die naweek nie. Ek neem aan dat ek twee soorte besoekers het: diegene wat 'n verhoging vir iemand anders bereken of diegene wat 'n verhoging vir hulself bereken. Ek sou gedink het dat laasgenoemde sulke dinge in die naweek sou ondersoek ... maar ek dink nie.

Analise van salarisrekenaars

Ek weet dat ek die webwerf daarvan moet ontslae raak om die resultate in 'n pop-up te kry! Hierdie jaar, miskien. 🙂

Een kommentaar

  1. 1

    Vir diegene wat wil weet ... dit is die nommer 1 webwerf vir die berekening van u salarisverhoging! Ek beveel dit sterk aan. Ek het onlangs 'n salarisverhoging ontvang plus 'n ekstra verhoging wat met pensioen te make gehad het. Ek het die gesamentlike persentasies bereken en die presiese inligting ontvang wat op my salaris verskyn het. Baie dankie, Deeg, vir die verskaffing van hierdie waardevolle hulpmiddel.
    Pat

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.