AJAX-weergawe vir sakeraansoekers is op!

Sakewaarde Sakrekenaar

Besoek Sakewaarde Sakrekenaar

U weet altyd wanneer ek vir 'n paar dae verdwyn - dit beteken dat ek baie kafeïen inneem en my breine programmeer. Een van die eerste projekte wat ek ooit gehad het, was die programmering van 'n databasis vir werknemerprestasies in Microsoft Access 2.0! 'N Kenmerk wat ek daaraan toegevoeg het (aangesien ons HR-afdeling vereis dat al die waardes ingevul is) was 'n loonverhogingsrekenaar. Ek het dit as 'n vorm in die databasis geprogrammeer en die resultate in 'n verslag afgedruk.

Dit het ontwikkel na verskeie weergawes van Visual Basic for Applications, 'n Visual Basic-weergawe, en toe koop ek die domeinnaam en bou ek 'n JavaScript-weergawe baie, baie mane gelede. Met die aanslag van AJAX- en Web2.0-toepassings het ek besluit om 'n AJAX-weergawe in te stel. Ek het dit Vrydagaand begin en vandag klaargemaak. My lessenaar staan ​​skeef met leë Starbuck-koppies, PHP-boeke, AJAX- en JavaScript-boeke ... wat een of ander tyd handig te pas gekom het.

Ek het hierdie webwerf van nuuts af gebou deur Dreamweaver te gebruik (ek is 'n skoolklasman ... maar ek het besluit om dit te probeer). Ek het die illustrasies in Illustrator gedoen. Ek het CSS vir die front-end 100% gebruik, en het selfs 'n Print CSS-weergawe (gaan voort en druk die resultate uit, dan sien u dit). Die voorkant is geïnspireer deur 37Signals ... mooi en eenvoudig, maar 'n bietjie elegant. Die resultate word steeds in 'n tabel vertoon - maar dit is met opset omdat ek wil hê dat mense die resultate in Excel of enige ander pogram kan kopieer en plak. Daar is baie netjiese eienaardighede oor die toepassing. Ek hoop jy hou daarvan!

Sorg dat u enige foute aan my rapporteer! Die volgende stap is die integrasie van 'n werksoekenjin wat Indeed gebruik vir die agterkant. Miskien volgende naweek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.