Parallels en Leopard: 'n moet vir die Mac-gebruiker van die besigheid

Mac en MicrosoftAangesien Microsoft baie sake-toepassings aflê, is Mac steeds 'n pyn in die sakewêreld. Die nuutste opgradering van die bedryfstelsel van Apple bied 'n bietjie verligting met BootCamp, 'n toepassing waarmee u 'n Intel-gebaseerde Mac in beide OSX of Windows kan oplaai.

Dubbele opstart is meestal net soos om twee verskillende rekenaars van dieselfde hardeware af te laat loop. Bootcamp is goed, maar dit is nie maklik om heen en weer oor te skakel nie. Parallels het egter die probleem opgelos en die twee wêrelde saamgevoeg in 'n wêreld wat eenvoudig nie reg lyk nie! Ek het sedert sy vroegste weergawes Parallels bedryf (danksy vriend, Bill).

Toe samehang ingevoer is, begin daar mal dinge… om 'n beskuldigdebank, taakbalk en appelbalk in dieselfde venster te hê, lyk net verkeerd! Selfs erger? Sleep en laat val van Windows-toepassings na Mac-toepassings en omgekeerd. Sjoe! Die Mac teen PC-argument word ter ruste gelê, is dit nie?

'N Grafiese kunstenaar, 'n webontwerper of 'n tegnikus vir toepassingsgehalteversekering het nie meer verskeie hardeware nodig om iets so eenvoudig te doen as om te toets of dit deur die blaaier voldoen nie. Hulle kan almal naatloos van dieselfde Mac werk - in my geval 'n MacBookPro.

Parallelle samehang

Toe Leopard uitkom, het dit gelyk of my geluk verby was! Ek het XP beskadig en kon my toepassings eenvoudig nie laat werk soos vroeër nie. Ek is gepiep en het selfs van die geleentheid gebruik gemaak om van die mense by Parallels persoonlik oor te skryf. Hulle was goeie ouens en het my verseker dat hulp op pad was!

Parallelle en luiperd


Parallelle Kersaanbiedings
Hierdie week het dit gekom! Die nuutste opgraderings vir Parallels het 'n paar meer funksies bygevoeg, tesame met volledige Leopard-versoenbaarheid. As u op soek is na 'n wonderlike toepassing vir u Mac-entoesias, kan dit wees.

As u 'n rekenaar is en net bang is vir hierdie cool Mac-mense, is dit u kans om steeds die gloeiende appel op u skootrekenaar te hê, maar u goeie apps in Windows te bestuur.

11 Comments

 1. 1

  Ek het nog nie genoeg moed bymekaar skraap om my eerste Mac te kry nie. My stiefdogter sweer by hare en haar ma, my maat, steel altyd haar Mac omdat dit kwansuis so maklik is om te gebruik. Ek het grootgeword ... (van 'n middeljarige krisis tot oor die heuwel gegaan) ... op Windows en is huiwerig om te verander. Sal iemand my 'n druk in die regte rigting gee. Hoekom moet ek 'n Mac koop. Ek benodig 'n nuwe en ligter skootrekenaar.

 2. 2

  Mac is die pad om te gaan, veral nou met Parallels. Maak gereed om Leopard op my vrou se Mac-skootrekenaar te installeer. By my laaste werk het ek aangedring vir 'n Mac-skootrekenaar om werklik kruisblaaier op 1 masjien te toets eerder as om 'n toetslaboratorium te vereis.

  Ek het my Mac-lessenaar vir jare en het geen probleme daarmee gehad nie, soos ek geneig is om rekenaar en Windows te gebruik.

 3. 3
  • 4

   Dit is nie te sleg nie, Mike. Vir elke OS-instansie wat jy opstel, kan jy die hoeveelheid geheue wat geassosieer word, instel. Ek het 2 Gb RAM en het Windows XP wat met tot 1 Gb werk.

   Dit neem nie veel verwerkerkrag om enige van die bedryfstelsels te laat loop nie – maar die toepassings wat jy daarin laat loop, sal varke wees as hulle voorheen varke was.

 4. 5

  Ek gebruik VMWare Fusion, wat ek glo 'n beter opsie is, aangesien dit meer gestandaardiseer is. Wat gaan jy met jou Parrallels Windows-instansie doen as jy in die toekoms na Linux wil oorskakel? Geen probleem met Fusion nie...

  • 6

   Nie seker dat Linux in my nabye toekoms is vanuit 'n rekenaarbesigheidsgebruiker-oogpunt nie. Met Parallels kan ek al die besigheidsprogramme laat loop wat ek nodig het. Ek kan ook Linux in Parallels laat loop (ek het Ubuntu opgedoen, maar het my installasie regtig deurmekaar gemaak!).

   Ek is 'n aanhanger van virtualisering en VMWare. Ek skuif eintlik ons ​​produksie-omgewing na Bloulock, 'n maatskappy wat virtualisasie vir gehoste toepassings met VMWare bemeester het.

   Goed om jou hier te sien, Dale! Ek het gesien die ExactTarget IPO papierwerk is by die SEC ingedien. Lekker dinge!

 5. 7
  • 8

   Hallo ET,

   Ek is bevrees ek is 'n nuweling wanneer dit by VMWare kom en het dit nie beskikbaar nie. Ek veronderstel dit is omdat alles wat ek nodig gehad het, uitstekend met Parallels werk. Soos ek Dale hierbo geskryf het, sal VMWare egter binnekort 'n groot deel van ons produksie-ontplooiing wees. Ons sal in staat wees om omgewings te herhaal en verskillende 'geure' van ons toepassing volgende jaar na vore te bring.

 6. 9

  Ek het pas Parallels opgegradeer na die nuutste weergawe, en nou vereis Vista (Besigheid) dat ek dit weer moet aktiveer, en aanlyn aktivering werk nie. Dit gebeur ook as jy VMware of Parallels in samewerking met bootcamp wil laat loop.

  • 10

   Dit sal interessant wees om te sien hoe Microsoft virtualisering en hul aktiveringsproses gaan hanteer – iets waaraan ek nie gedink het nie! Miskien is dit een van die voordele van Microsoft se nuwe virtualiseringspakket, Hyper-V!

   Skelm!

   • 11

    Dit is uiters roerend om nie beide die bootcamp-vorm van Windows langs die VMWare-vorm te kan gebruik nie as gevolg van die aktiveringsbeperkings. (Dit sien die "hardeware veranderinge" en deaktiveer jou wanneer jy oorskakel na die ander vorm).

    Ek is geensins 'n Windows-hater nie, maar dit is duidelik frustrerend toe ek 'n wettige kopie van Vista Business gekoop het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.