Parallels en Leopard: 'n moet vir die Mac-gebruiker van die besigheid

Mac en MicrosoftAangesien Microsoft baie sake-toepassings aflê, is Mac steeds 'n pyn in die sakewêreld. Die nuutste opgradering van die bedryfstelsel van Apple bied 'n bietjie verligting met BootCamp, 'n toepassing waarmee u 'n Intel-gebaseerde Mac in beide OSX of Windows kan oplaai.

Dubbele opstart is meestal net soos om twee verskillende rekenaars van dieselfde hardeware af te laat loop. Bootcamp is goed, maar dit is nie maklik om heen en weer oor te skakel nie. Parallels het egter die probleem opgelos en die twee wêrelde saamgevoeg in 'n wêreld wat eenvoudig nie reg lyk nie! Ek het sedert sy vroegste weergawes Parallels bedryf (danksy vriend, Bill).

Toe samehang ingevoer is, begin daar mal dinge… om 'n beskuldigdebank, taakbalk en appelbalk in dieselfde venster te hê, lyk net verkeerd! Selfs erger? Sleep en laat val van Windows-toepassings na Mac-toepassings en omgekeerd. Sjoe! Die Mac teen PC-argument word ter ruste gelê, is dit nie?

'N Grafiese kunstenaar, 'n webontwerper of 'n tegnikus vir toepassingsgehalteversekering het nie meer verskeie hardeware nodig om iets so eenvoudig te doen as om te toets of dit deur die blaaier voldoen nie. Hulle kan almal naatloos van dieselfde Mac werk - in my geval 'n MacBookPro.

Parallelle samehang

Toe Leopard uitkom, het dit gelyk of my geluk verby was! Ek het XP beskadig en kon my toepassings eenvoudig nie laat werk soos vroeër nie. Ek is gepiep en het selfs van die geleentheid gebruik gemaak om van die mense by Parallels persoonlik oor te skryf. Hulle was goeie ouens en het my verseker dat hulp op pad was!

Parallelle en luiperd


Parallelle Kersaanbiedings
Hierdie week het dit gekom! Die nuutste opgraderings vir Parallels het 'n paar meer funksies bygevoeg, tesame met volledige Leopard-versoenbaarheid. As u op soek is na 'n wonderlike toepassing vir u Mac-entoesias, kan dit wees.

As u 'n rekenaar is en net bang is vir hierdie cool Mac-mense, is dit u kans om steeds die gloeiende appel op u skootrekenaar te hê, maar u goeie apps in Windows te bestuur.

11 Comments

 1. 1

  Ek het nog nie genoeg moed opgedoen om my eerste Mac te kry nie. My stiefdogter sweer by haar en haar ma, my belangrikste ander, steel altyd haar Mac omdat dit kwansuis so maklik is om te gebruik. Ek het grootgeword ... (van middeljarige krisis tot oor die heuwel gegaan) ... op Windows en is huiwerig om te verander. Sal iemand my 'n druk in die regte rigting gee. Waarom moet ek 'n Mac koop? Ek het 'n nuwe en ligter skootrekenaar nodig.

 2. 2

  Mac is die regte manier om te gaan, veral nou met Parallels. Maak gereed om Leopard op my vrou se Mac-skootrekenaar te installeer. By my laaste werk was dit om 'n Mac-skootrekenaar te beywer om dwarsblaaier op 1 masjien regtig te toets eerder as om 'n toetslaboratorium te benodig.

  Ek het al jare lank my Mac-lessenaar en het geen probleme daarmee nie, soos dat ek die rekenaar en Windows gebruik.

 3. 3
  • 4

   Dit is nie te erg nie, Mike. Vir elke bedryfstelsel-instansie wat u instel, kan u die hoeveelheid geheue instel wat verband hou. Ek het 2 GB RAM en het Windows XP met tot 1 GB.

   Daar is nie veel verwerkkrag nodig om enige bedryfstelsel te laat loop nie, maar die toepassings wat u daarin gebruik, sal varke wees as dit voorheen varke was.

 4. 5

  Ek gebruik VMWare Fusion, wat volgens my 'n beter opsie is, aangesien dit meer gestandaardiseerd is. Wat gaan u met u Parrallels Windows-instansie doen as u in die toekoms na Linux wil oorskakel? Nie 'n probleem met Fusion nie ...

  • 6

   Nie seker Linux is in my nabye toekoms vanuit 'n rekenaargebruikersoogpunt nie. Met Parallels kan ek al die besigheidsprogramme bestuur wat ek benodig. Ek kan ook Linux in Parallels laat loop (ek het Ubuntu opgestop, maar my installasie regtig deurmekaar gemaak!).

   Ek is 'n aanhanger van virtualisering en VMWare. Ek skuif eintlik ons ​​produksie-omgewing na Bluelock, 'n onderneming wat virtualisering vir gehoste toepassings met VMWare onder die knie het.

   Goed om jou hier te sien, Dale! Ek het gesien die ExactTarget IPO-papierwerk is by die SEC ingedien. Lekker dinge!

 5. 7
  • 8

   Hallo ET,

   Ek is bang dat ek 'n nuutjie is wat VMWare betref en dit nie wil hê nie. Ek neem aan dit is omdat alles wat ek nodig het, goed werk met Parallels. Soos ek Dale hierbo geskryf het, sal VMWare egter binnekort 'n groot deel van ons produksie-implementering wees. Ons sal volgende jaar omgewings kan herhaal en verskillende 'geure' van ons toepassing kan openbaar.

 6. 9

  Ek het net Parallels opgegradeer na die nuutste weergawe, en nou vereis Vista (Business) dat ek dit weer moet aktiveer, en aanlyn-aktivering werk nie. Dit gebeur ook as u VMware of Parallels saam met bootcamp wil laat loop.

  • 10

   Dit sal interessant wees om te sien hoe Microsoft die virtualisering en die aktivering daarvan gaan hanteer - iets waaraan ek nie gedink het nie! Miskien is dit een van die voordele van Microsoft se nuwe virtualiseringspakket, Hyper-V!

   Skelm!

   • 11

    Dit is uiters ontstellend om nie beide die bootcamp-vorm van Windows langs die VMWare-vorm te kan gebruik nie weens die aktiveringsbeperkings. (Dit sien die "hardewareveranderings" en deaktiveer u as u na die ander vorm oorskakel).

    Ek is geensins 'n Windows-hater nie, maar dit is frustrerend as ek 'n wettige eksemplaar van Vista Business koop.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.