Spandeer $ 299 en stuur u webwerf aan Yahoo?

U moet dalk met omsigtigheid te werk gaan as u van die standaard aanlyn-SEO-instrumente gebruik maak en sommige van die forums lees oor hoe u u webwerf se rang, gesag en terugskakels kan verhoog ... sommige van hierdie inligting is verouderd.

Byvoorbeeld, ek het op 'n hele paar webwerwe gelees dat dit 'n goeie idee was om u webwerf in Yahoo! Se gids in te dien. Vir $ 299 sal u webwerf binne die Yahoo! sakegidse, wat 'n dag lank op Yahoo se gidsblad gepromoveer word, en miskien aandag kry van ander webwerwe wat Yahoo! as gesag.

Yahoo! Inhandigingsuitslae

As u dink dat die stadig stygende groen balk verteenwoordigend is van die toename in verkeer wat ek vir die aankoop ontvang het, is u verkeerd. Dit was verkeer voor Ek het die webwerf by Yahoo! Dit val in Yahoo! soekverkeer sedertdien.

Miskien sien mense Yahoo! regtig nie meer as 'n owerheid ('n mate van sarkasme daar ... Ek het eerlikwaar verwag dat 'n min bietjie verkeer). Ongelukkig is my organiese verkeer vanaf Yahoo! Se soekenjin in 'n bestendige afname... maar gelukkig (baie van sarkasme hier), 17 besoekers het die afgelope 60 dae vanaf die Yahoo-gidse na my webwerf gekom. As dit tred hou, sal dit ongeveer 100 nuwe besoekers wees wat die volgende jaar na my blog sal kom - teen ongeveer $ 3 elk.

Ouch.

Volgende? Beste van die web... sodra ek dit kan bekostig ($ 99 herhalend) en Business.com vir nog $ 299 per jaar.

5 Comments

 1. 1

  Hey Doug dankie dat jy vir my daarop gewys het dat ek daaraan dink om dieselfde te doen. Ek dink ek sal dit nie vir myself of my SEO-kliënte oorweeg nie.

  Ek wonder of die probleem is dat Yahoo 'n betaalde gids is en nie 'n gratis gids nie? Noboody hou daarvan om te sien dat iemand hul pad na bo koop. Mense is baie keer op soek na MEER terugskakels, maar dit is nog belangriker met inagneming van die omgewing waarvandaan hulle kom, en 'n betaalde gids is gewoonlik nie die beste nie. Die enigste ander ding waaraan ek kan dink, is toe u u Yahoo-lysie byvoeg, u sleutelwoorde toegespits het op iets meer mededingend as van u vorige lys. Dit sal jou 'n speler in die groot woordspel maak, maar verder af op die leer.

 2. 2
 3. 3

  Doug -

  Ek stem normaalweg nie met jou saam nie, maar in hierdie geval moet ek. Tot baie onlangs in Google het webmeestersriglyne voorgestel dat u 'n lys in die Yahoo! webgids. Hul redenasie om dit te verwyder, was NIE omdat dit geen waarde gehad het nie, maar dat hulle nie die noodsaaklikheid van die voorstel gesien het nie.

  As u op die verkeer vanaf die aanbieding fokus, mis u die punt. Net soos met ENIGE skakel, op ENIGE werf, is dit nie noodwendig dat u die DAF-skakel wil hê nie, maar eerder u organiese ranglys vir spesifieke sleutelwoorde wil verhoog.

  As die gesag van hierdie skakels waardevol is - waarom sou u nie $ 99 of $ 299 daarvoor betaal nie? As u doel is om u hoeveelheid inkomende skakels na u webwerf te vergroot - waarom sou u dit ten minste nie as 'n opsie beskou nie? As iemand kan blog oor die weggee van 'n Starbucks-koffiekaart as iemand 'n demo sien, en dan skakels wat teruggebring word na hul hoofwebwerf ... is dit nie duurder as Yahoo! gids?

  • 4

   Hallo Jim!

   Ek het gehoop om 'n paar antwoorde by sommige professionele persone in die bedryf te vra. U het reg, dit is alles 'n kwessie van opbrengs op u belegging. As die 17 gebruikers 'n inkomste van $ 600 tot gevolg het, is dit nie verstandig nie. Maar ek praat nie net oor besoeke hier nie, ek praat ook oor SEO-voordele wat mense vertel om by hierdie dienste te registreer om gesag te bou.

   Ek besef dat ek net een webwerf is, maar daar is baie min besoekers, 'n daling in verkeer, geen toename in bladsy-posisie, geen Google-waarskuwings vir nuwe terugskakels gevind nie ... dit laat my glo dat daar geen rede meer is om dit te doen nie. Waar gaan ek verkeerd?

   Doug

   PS: Starbucks ... jy is snaaks!

 4. 5

  Ek gebruik Google slegs as my gesaghebbende soekenjin om die ranglys van my webwerwe na te gaan.

  Yahoo en MSN is nie konstant in hul ranglys nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.