Apple neem aantekeninge van Microsoft?

Dit lyk asof ek elke week weer 'n diensopdatering vir Vista aflaai. Onlangs het Vista 'n Service Pack gehad op dieselfde dag dat Apple hul 10.5.3-opdatering vir OS X Leopard gehad het. Sedert die opdatering van Leopard, het ek baie probleme ondervind met 'n blaaier ... of dit nou Safari of Firefox is.

Vandag het ek besluit om Safari weer te installeer om te sien of ek dit eens en vir altyd kan regstel. Toe ek met die installasie begin, het ek dit te doen gekry:
safari1052

Dus het hulle 'n opgradering gedoen, maar hul Safari-installasie nagelaat om dit moontlik te maak? Ag liewe Apple, miskien moet jy klein bly. Die ironie is dat ek Firefox in Parallels op hierdie MacBookPro gebruik om nou vinnig op die internet te blaai.

2 Comments

 1. 1

  Ek het dieselfde probleem gehad. Laat weet my as u 'n oplossing daarvoor kry!

  Nodeloos om te sê dat ek my rekenaar die afgelope tyd baie gebruik het. Ek het die Mac eintlik net gebruik vir wat dit in elk geval goed is ... ontwerpdoeleindes.

  • 2

   Bryan,

   Ek het wel een toepassing gevind wat lyk asof dit bots, en dit is Orbicule se Undercover. Ek het hul ondersteuning geskryf en die aansoek volledig verwyder en dit lyk asof ek beter vaar. Dit is jammer, ek hou van die veiligheid wat hul toepassing bied. Ek het hulle gevra om vir my te skryf as dit reggestel word.

   Ek dink steeds dit kan nog 'n paar probleme wees, maar dit was die belangrikste.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.