Mobiele en tabletbemarking

Apple neem aantekeninge van Microsoft?

Dit lyk asof ek elke week weer 'n diensopdatering vir Vista aflaai. Onlangs het Vista 'n Service Pack gehad op dieselfde dag dat Apple hul 10.5.3-opdatering vir OS X Leopard gehad het. Sedert die opdatering van Leopard, het ek baie probleme ondervind met 'n blaaier ... of dit nou Safari of Firefox is.

Vandag het ek besluit om Safari weer te installeer om te sien of ek dit eens en vir altyd kan regstel. Toe ek met die installasie begin, het ek dit te doen gekry:
safari1052

Dus het hulle 'n opgradering gedoen, maar hul Safari-installasie nagelaat om dit moontlik te maak? Ag liewe Apple, miskien moet jy klein bly. Die ironie is dat ek Firefox in Parallels op hierdie MacBookPro gebruik om nou vinnig op die internet te blaai.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

2 Comments

 1. Ek het dieselfde probleem gehad. Laat weet my as jy 'n oplossing daarvoor kry!

  Nodeloos om te sê, ek het die afgelope tyd my rekenaar baie gebruik. Ek het in elk geval net die Mac gebruik waarvoor dit goed is ... ontwerpdoeleindes.

  1. Bryan,

   Ek het wel een toepassing gevind wat gelyk het of dit konflik was, en dit is Orbicule se Undercover. Ek het hul ondersteuning geskryf en die aansoek volledig verwyder en dit lyk of ek beter vaar. Dit is jammer, ek hou van die sekuriteit wat hul toepassing bied. Ek het hulle gevra om vir my te skryf wanneer hulle dit reggemaak het.

   Ek dink steeds dat hulle dalk nog 'n paar probleme kan wees, maar dit was die belangrikste.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

verwante Artikels