OSX: Pas u terminale venster aan

iMac

Baie van julle weet dat ek 'n bietjie Mac-beginner is. Een van die dinge wat ek geniet van OSX is die soepelheid van die voorkoms en gevoel van die koppelvlak. Hierdie spesifieke wenk klink regtig swak, maar ek hou daarvan. Ek het altyd die Windows-opdragvenster in Microsoft Windows aangepas wanneer ek dit gebruik ... maar die opsies was beperk.

Met Terminal kan ek die gebruik van enige lettertipe, karakterbreedte, ryhoogte, lettergrootte, letterkleur, skaduwee, agtergrond, agtergronddeursigtigheid, wyser wat gebruik word, spesifiseer ... sjoe! Praat daaroor om 'n skulpvenster te neem en dit netjies te laat lyk. (Goed, ek weet ... ek is 'n uber geek). Maar lyk dit nie lekker nie?

Terminal

As u ook 'n OSX-beginner is, is dit redelik maklik:

  1. Open Terminal vanuit u toepassingsmap of dok.
  2. Gaan na u Terminal-menu en kies Window Settings.
  3. Maak die wysigings wat u wil hê.
  4. Belangrike: Gaan na u Lêer-menu en klik op Gebruik instellings as verstek

Die volgende keer as u Terminal met die kortpad oopmaak, kry u dieselfde koel venster om oop te maak. As ek nou net weet wat om daar in te tik ... 🙂

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.