Sosiale Media MarketingAnalise en toetsingInhoud bemarking

Hoe ek my prente vir sosiale media optimaliseer en die sosiale verkeer met 30.9% verhoog

Laat verlede November het ek besluit om my optimale gebruik te toets voorgestelde beelde vir sosiale media om te sien of dit enige voordeel sou hê. As u al 'n geruime tyd 'n leser of intekenaar is, weet u dat ek my werf voortdurend gebruik vir my eie eksperimente.

Die ontwerp van 'n meer oortuigende beeld wat op sosiale media gedeel word, voeg 5 of 10 minute by my voorbereiding van die artikel, dus dit is nie 'n groot tydsinvestering nie ... maar die minute tel altyd op en ek wil daarop let dat ek my tyd verstandig belê. wanneer dit kom by Martech Zone.

Terwyl ek vroeër net 'n aantal foto's geneem het wat verteenwoordigend van die inhoud was, het ek doelbewus 'n beeld gebou wat die volgende het:

  1. grootte - Ek het 'n sjabloon in gebou Illustrator dit is 1200px breed met 675px lank. Ek het my tema ook aangepas om die prente teen hierdie geoptimaliseerde waarde te vertoon.
  2. Handelsmerk - Ek sluit nie die naam van die webwerf in nie, maar bevat altyd die logo sodat dit deurgaans in my sosiale media-opdaterings herken word.
  3. Titel - 'n Boeiende titel wat nie altyd by die werklike teks in my artikel hoef te pas nie. Ek kan die titel vir die soektog optimaliseer, maar die titel op my prent herskryf om meer klik te probeer kry.
  4. Image - Ek het 'n intekening op Depositphotos waar ek maklik illustrasies kan soek en vind wat ek kan aflaai en inkorporeer.

Ek gebruik dan Feedpress om my artikels outomaties na my sosiale kanale te publiseer. die resultaat is 'n twiet of Facebook-opdatering wat regtig uitstaan. Hier is hoe dit lyk Twitter:

en op LinkedIn:

Omdat die titels in Engels geskryf is, het ek die afgelope paar maande 'n ontleding gedoen, virale berigte verwyder en die gehoor beperk tot die Verenigde State, Kanada, die Verenigde Koninkryk, Nieu-Seeland en Australië. Die resultate was redelik skrikwekkend ...

Binne Google Analytics het 'n periode-oor-tydperk-analise van my sosiale media-verwysings gelei tot 'n 30.9%-verhoging in bladsy-aansigte wat van sosiale media afkomstig is, waar my prente optimaal is.

Interessant genoeg het die sosiale mediakanaal waaraan ek die minste tyd spandeer om ... die Facebook-bladsy te spandeer, die mees dramatiese toename ... 59.4%.

Dit is nie alles perfek nie ... Ek het opgemerk dat my gemiddelde tyd op bladsy en die bladsye per besoek van hierdie nuwe besoekers laer was (minder as 10%), dus hoewel ek meer besoekers lok, doen ek nog steeds geen goeie werk in hou hulle hier.

Ek gaan voort om te werk en die werf op ander maniere te optimaliseer, veral om honderde ou artikels per week deur te werk, sommige op te dateer, te verwyder, om te lei en te werk aan die algehele kwaliteit van die werf. Ek het ook 'n outomatiese vertaaldiens wat die aantal besoekers die hoogte laat inskiet vanuit lande wat nie Engels praat nie.

Die pogings lewer baie vrugte in verkryging ... jaar-op-jaar-statistieke vir die afgelope 30 dae:

  • Direkte verkeer styg met 58.89%
  • Organiese soek het met 41.18% gestyg.
  • Verkeer op sosiale media het met 469.70% toegeneem

Oor die algemeen het my webwerf sy verkeer omtrent verdubbel ... waaroor ek baie bly is!

Het u hulp nodig met u digitale bemarking?

As u 'n oudit op u webwerf wil hê met spesifieke strategieë wat u verkryging kan verbeter, kontak my gerus op Highbridge. Ek kan 'n oudit vir u doen, u spanopleiding aanbied of u selfs as 'n kliënt neem om u te help om u digitale bemarkingsresultate te verbeter. Ek is ook baie vertroud met die optimalisering van WordPress-werwe as u werklike infrastruktuur en ontwikkelingshulp benodig.

Kontak Douglas Karr

Openbaarmaking: Martech Zone gebruik geaffilieerde skakels vir verskeie dienste in hierdie artikel.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.