Gewoontes van inkopies voor te koop

voorafkoop gewoontes e-handel

Vandag se verbruikers het unieke gedrag voor aankoop ontwikkel - selfs as hulle plaaslik inkopies doen. Die gebruik van mobiele toepassings en die mobiele web voor 'n aankoop op die internet word al hoe gewilder. Verbruikers is op soek na winkels, lees resensies, soek aanbiedings en ondersoek die produk. Die groot nuus vir kleinhandelaars is dat inkopies steeds noodsaaklik is.

Persoonlik is ek geneig om aanlyn navorsing te doen en aanlyn te koop ... tensy ek die produk onmiddellik in die hande wil kry. Ek haat egter inkopies, so ek kan 'n bietjie anders wees as ander mense. Een ding wat ek ook gevind het, is dat ek nie aanlyn geld hoef te bespaar nie. Dikwels vind ek dat ek meer betaal aanlyn as vanlyn.

e-handelsgewoontes vooraf te koop

Infografiese van Milo. Milo is maklike winkelsentrums. Milo deursoek plaaslike winkelrakke in real-time om die beste pryse en beskikbaarheid te vind vir die produkte wat u wil hê - op die oomblik.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.