Gewoontes van inkopies voor te koop

voorafkoop gewoontes e-handel

Die verbruikers van vandag het unieke gedrag voor aankoop ontwikkel - selfs as hulle plaaslik inkopies doen. Die gebruik van mobiele toepassings en die mobiele web voor 'n aankoop op die internet word al hoe gewilder. Verbruikers is besig om winkels te vind, lees resensies, soek aanbiedings en ondersoek die produk. Die goeie nuus vir kleinhandelaars is dat inkopies steeds noodsaaklik is.

Persoonlik is ek geneig om aanlyn te ondersoek en aanlyn te koop ... tensy ek die produk dadelik in die hande wil kry. Ek haat egter inkopies, so ek kan 'n bietjie anders wees as ander mense. Een ding wat ek ook gevind het, is dat ek aanlyn koop nie noodwendig geld spaar nie. Dikwels vind ek dat ek meer betaal aanlyn as vanlyn.

e-handelsgewoontes vooraf te koop

Infografiese van Milo. Milo is maklike winkelsentrums. Milo deursoek plaaslike winkelrakke in real-time om die beste pryse en beskikbaarheid te vind vir die produkte wat u wil hê - op die oomblik.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.