Een blaaierfunksie wat die mark sou neem!

Mal rekenaarVroeër vanaand het ek gewerk aan 'n wonderlike blogpos - 'n versameling skakels wat ek die afgelope paar weke ontdek het wat ek aan u almal wou wys. Ek wou die getal op 'n gelyke 10 afrond om net 'n 'Top 10' te maak.

Ek het my gestoorde boekmerke deurgegaan en 'n paar geestige stellings vir elkeen geskryf wat u aandag sou trek en laat lag. Na die voltooiing van elke skakel, sal ek 'n nuwe blad oopmaak (ek gebruik Firefox), na my boekmerke gaan en die skakel oopmaak. U weet dalk al wat volgende gebeur het. Ek het op my boekmerk geklik en die nuwe webwerf regs in die blad oopgemaak waar my pos 90% voltooi is.

NOOOOooooooooooooo! Ek het op STOP geklik. Ek het TERUG geklik. Ek het UNDO gekliek. Dit is weg.

Dit was die Post. Dit was die berig wat my 'n blogster sou maak. Die boodskap wat my boekooreenkoms gaan beklink. Die pos wat duisende trackbacks gaan hê, maak die toppunt van Digg, en plaas my in die Technorati Top 100. Maar dit is weg.

Dit is dus ... die een blaaierfunksie wat die hele mark sal verbruik. Die vorm-op-die-vlieg-bewaar-en-ongedaan maak-die-dom-klik-dat-ek-net-het-dat-ek-nie-bedoel-om-te-kliek-het-nie. Ek het nie 'n pakkende naam nie, ek het al my slimheid vroeër op my briljante stel skakels vermors. Ek verstaan ​​egter nie waarom rekenaars dit nie kan doen nie. As u sleutelbord 'n invoerapparaat is en die letters op die skerm kan verskyn, waarom (OH WAAROM !!!) kan die rekenaar nie 1.8 sekondes onthou wat u so pas geskryf het in 'n teksarea voordat hy per ongeluk verander het nie?

So daar gaan jy Mozilla, Microsoft, Opera ... dit is die funksie waarvoor ek jou ewig sal liefhê. Asseblief, plaas dit in u volgende weergawe. Asseblief.

5 Comments

 1. 1

  Dit is waarom ek die program Blogjet gebruik. Ek het met baie plasings verloor as gevolg van 'hik' in die blaaier.

  'N Bykomende voordeel om blogjet te gebruik, is dat u konsep-plasings plaaslik op u hardeskyf kan stoor. Om beelde by te voeg is ook 'n briesie.

  Daar is ander soorte plasingsagteware, ecto kom by u op, maar kyk daarna. Om een ​​epiese pos te stoor, is die prys van toelating werd.

 2. 2
 3. 3

  Eehm ... wil dit nie invryf nie, maar Opera het hierdie funksie al 'n geruime tyd gehad - sedert Opera 7 IIRC. Vorminhoud sal gebêre word totdat u die oortjie sluit, dus deur op 'Terug' te druk, word die inhoud van vormvelde herstel. Die nuutste weergawes van die ander, Firefox 2.0 en MSIE 7.0, bied dit ook nou aan, kopieërend van die innoveerder 🙂

  Dinge kan verkeerd loop, veral in MSIE en Firefox, as u skryfveld op 'n bladsy is wat die kas nie kan verbied nie. Opera is 'n bietjie meer gespreksgenoot, en dit is meer gereeld om die bladsy te verfris deur 'Terug' te druk.

 4. 4

  Dit is fantastiese terugvoer! Dankie almal!

  Tom: Ek het uitgekyk Blogjet, helaas is daar geen Mac-weergawe nie. 🙁 Dit lyk egter na 'n wonderlike klein app!

  William: Ek het my blog eintlik 'n geruime tyd op blogspot gehad. Ek het daarvan gehou, maar sodra ek aandag begin trek het, wou ek regtig my eie domein hê. Ek wou nie dat Blogger my en my inhoud 'besit' nie. Ek het egter nie besef dat hulle die funksie gehad het nie. Ek gaan kyk of ek 'n soortgelyke funksie vir WordPress kan vind.

  RIJK: Wie het geweet? Baie dankie dat u dit met my gedeel het. Ek gaan aflaai Opera 9 en kyk hoe ek daarvan hou!

 5. 5

  Ek het 'n idee gehad van 'n moontlike oplossing vir u probleem. U kan 'n sleutelregistreerder installeer om al u sleutelslae vas te lê. In die geval dat u van 'n gedeeltelik ingevulde vorm af wegbeweeg, kan u net u sleutellogboeklêer oopmaak en maklik alles vind wat u ingetik het.

  Ek is nie gelukkig genoeg om 'n Mac te hê nie, maar ek is seker dat u 'n gratis sleutelregistreerder daarvoor kan kry. Hier is een wat ek met 'n vinnige Google-soektog gevind het:

  http://www.securemac.com/typerecorder.php

  (nee, ek werk nie vir daardie onderneming nie!)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.