Een blaaierfunksie wat die mark sou neem!

Mal rekenaarVroeër vanaand het ek gewerk aan 'n wonderlike blogpos - 'n versameling skakels wat ek die afgelope paar weke ontdek het wat ek aan u almal wou wys. Ek wou die getal op 'n gelyke 10 afrond, net om dit 'n 'Top 10' te maak.

Ek het my gestoorde boekmerke deurgegaan en 'n paar geestige stellings vir elkeen geskryf wat u aandag sou trek en laat lag. Na die voltooiing van elke skakel, sal ek 'n nuwe blad oopmaak (ek gebruik Firefox), na my boekmerke gaan en die skakel oopmaak. U weet dalk al wat volgende gebeur het. Ek het op my boekmerk geklik en die nuwe webwerf regs in die blad oopgemaak waar my pos 90% voltooi is.

NOOOOooooooooooooo! Ek het op STOP geklik. Ek het TERUG geklik. Ek het UNDO gekliek. Dit is weg.

Dit was die Post. Dit was die berig wat my 'n blogster sou maak. Die boodskap wat my boekooreenkoms gaan beklink. Die pos wat duisende trackbacks gaan hê, maak die toppunt van Digg, en plaas my in die Technorati Top 100. Maar dit is weg.

Dit is dus ... die een blaaierfunksie wat die hele mark sal verbruik. Die vorm-op-die-vlieg-bewaar-en-ongedaan maak-die-dom-klik-dat-ek-net-het-dat-ek-nie-bedoel-om-te-kliek-het-nie. Ek het nie 'n pakkende naam nie; ek het al my slimheid vroeër op my briljante stel skakels vermors. Ek verstaan ​​egter nie waarom rekenaars dit nie kan doen nie. As u sleutelbord 'n invoerapparaat is en die letters op die skerm kan verskyn, waarom (OH WAAROM !!!) kan die rekenaar nie onthou wat u so pas in 'n teksgebied 1.8 sekondes geskryf het voordat hy per ongeluk verander het nie?

So daar gaan jy Mozilla, Microsoft, Opera ... dit is die funksie waarvoor ek jou vir altyd sal liefhê. Asseblief, plaas dit in u volgende weergawe. Asseblief.

5 Comments

 1. 1

  Dit is hoekom ek die program Blogjet gebruik. Ek het baie plasings verloor as gevolg van "hik" in die blaaier.

  'n Bykomende voordeel van die gebruik van blogjet is dat jy konsepplasings plaaslik op jou hardeskyf kan stoor. Om beelde by te voeg is ook 'n briesie.

  Daar is ander soorte plasingsagteware, ecto kom na vore, maar kyk daarna. Om een ​​epiese pos te stoor, is die prys van toegang werd.

 2. 2
 3. 3

  Eehm ... wil dit nie invryf nie, maar Opera het hierdie funksie al 'n geruime tyd – sedert Opera 7 IIRC. Vorminhoud sal gekas word totdat jy die oortjie toemaak, so deur 'Terug' te druk, sal die inhoud van vormvelde herstel word. Die mees onlangse vrystellings van die ander, Firefox 2.0 en MSIE 7.0 bied dit ook nou, kopieer van die innoveerder 🙂

  Dinge kan dalk verkeerd loop, veral in MSIE en Firefox, as jou skryfveld op 'n bladsy is wat enige cache verbied. Opera is 'n bietjie meer samesprekend, en vermy meer dikwels om die bladsy te verfris wanneer jy 'Terug' druk.

 4. 4

  Dis fantastiese terugvoer! Dankie almal!

  Tom: Ek het uitgeboek Blogjet, daar is ongelukkig geen Mac-weergawe nie. 🙁 Dit lyk egter na 'n wonderlike klein toepassing!

  William: Ek het eintlik my blog vir 'n geruime tyd op blogspot gehad. Ek het daarvan gehou, maar sodra ek 'n bietjie aandag begin trek het, wou ek regtig my eie domein hê. Ek wou nie dat Blogger my en my inhoud moet 'besit' nie. Ek het egter nie besef hulle het daardie kenmerk nie. Ek gaan 'n bietjie soek en kyk of ek 'n soortgelyke kenmerk vir WordPress kan vind.

  RIJK: Wie het geweet? Baie dankie dat jy dit met my deel. Ek gaan aflaai Opera 9 en kyk hoe hou ek daarvan!

 5. 5

  Ek het 'n idee gehad van 'n moontlike oplossing vir jou probleem. Jy kan 'n sleutellogger installeer om al jou sleutelslae vas te vang. Dan, in die geval dat jy weg van 'n gedeeltelik voltooide vorm navigeer, kan jy net jou sleutelloglêer oopmaak en maklik alles vind wat jy getik het.

  Ek is nie gelukkig genoeg om 'n Mac te hê nie, maar ek is seker jy kan 'n gratis keylogger daarvoor vind. Hier is een wat ek van 'n vinnige Google-soektog gekry het:

  http://www.securemac.com/typerecorder.php

  (nee, ek werk nie vir daardie maatskappy nie!)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.