Oor invloed en outomatisering

blog-sleutelbord

Gevoer deur 'n hoofstuk in Kaal gesprekke, Ek het besluit om my blog te hermerk. Ek het dit eenvoudig Douglas A. Karr genoem, digitale en databasisbemarking. Dit het egter nie veel gesê oor wie ek was en wat ek deur my blog wou bereik nie. Het iemand ingetik Voerder 'bemarkingsautomatisering', ek is seker dat ek nie op die lys sou gewees het nie - hoewel dit 'n passie van my is.

Ek het probeer om net 'n enkele vangsin te gebruik, maar kon dit net nie vind nie. Na lang aanvalle van tesourus en woordeboek Ek het gekyk en besluit daar is twee terme wat dit regtig saamvat ... invloed en outomatisering. Ek glo dat effektiewe bemarking regtig neerkom op hierdie twee terme. Die vermoë om effektief te bemark, moet iemand beïnvloed om die produk of diens wat u verkoop, te koop. Outomatisering is die manier om die proses voort te sit totdat dit voltooi is.

Nadat u met koerante, direkte pos, tydskrifte, telemarketing, web-, blog- en e-posbemarkingsinisiatiewe gewerk het, het dit altyd gegaan om die gesprek met die persoon te onderhou. Druk 'n advertensie voor hulle en vergeet daarvan, en u verminder u kans om die uitverkoping te sluit. U moet volhard, maar respekteer die persoon se behoeftes of wense.

Twintig jaar gelede, voordat ek by die vloot aangesluit het, het ek by Home Depot gewerk. Dit was 'n moeilike werk. Ek was 'n 'lot boy' en laai motors en vragmotors van klante op in Phoenix, Arizona. Maar ek sal my eerste les in Marketing nooit daar vergeet nie. Die bestuurders het alle werknemers aangemoedig om klante te vra aan watter projek hulle werk. Dit is anders as om te vra: 'Kan ek jou help?'. Daarop kan die eenvoudige antwoord 'Nee' wees. Op die vraag aan watter projek hulle werk, het die meeste klante egter 'n goeie gesprek met die personeel begin oor wat hulle probeer bereik. Dit het tot gelukkiger klante en geslote verkope gelei.

Via mediums soos die internet, is dit steeds 'n gesprek wat ons met ons klante wil begin. Om 'n webwerf daar te stel met coole beelde, is soos om 'n pragtige bordjie buite u winkel te hê. Maar dit sal nooit die plek inneem van 'n lekker handdruk en hallo nie.

Indringende advertensiemodelle duur steeds voort. Plak oral advertensies en iemand kan een sien en iets koop. Die internet bied egter uitstekende media om met u vooruitsigte en klante te gesels. Blogs, RSS, e-pos, vorms, webforums en soek is alles interaktiewe bemarkingspogings. Hoe meer u dit in u bemarkingspogings kan koppel en outomatiseer, hoe beter sal die gesprekke tussen u en u vooruitsigte wees, en hoe beter sal u besigheid floreer.

Dit gaan alles oor invloed en outomatisering. Ek hoop jy hou van die nuwe titel!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.