'N Nota van die pad af

Douglas Karr in Utah

Die laaste jaar was 'n ongelooflike jaar vir my en my besigheid. Die fokus en aandag aan my klante was vrugbaar en ek is so dankbaar vir die ongelooflike kliënte wat ek het! Die uitdaging wat ek gehad het om sy balanseringswerk (waarvan ek hou) met gesondheid (wat ek geïgnoreer het) te doen. Die afgelope jaar het beserings tesame met slegte gewoontes my afvalband tot die uiterste laat stoot en my pynlik geïmmobiliseer.

Dit was tyd om die stekker uit te trek en weer te fokus.

Met 'n voorafbepaalde reis na DellWorldEk het van die geleentheid gebruik gemaak om vergaderings te verskuif en verwagtinge aan kliënte te stel dat ek van die pad af sou werk. Ek het besluit om van Indianapolis na Las Vegas te ry en 'n suidelike roete te neem wat niks anders as lewensveranderend was nie.

Nadenke oor tegnologie en ons toekoms

Baie van my stilstand vir die reis is bestee aan die ondersoek na elk van die tien of so 'n onderhoudvoerder waarvoor ons podcasts gaan doen met Dell Luminary. Die verskeidenheid onderwerpe en die gebruik van tegnologie gaan u verbeelding te bowe - maak seker dat u inteken. Ek het ook hierdie week 'n invloedryke aanbieding oor voorspellings oor mensetegnologie gehad - wat my baie oor hierdie reis laat nadink het.

Omdat ek my toerusting dra, huur ek 'n 2018 Chrysler Pacifica met al die klokkies en fluitjies. Kenmerke sluit in:

  • carplay - 'n uitbreiding van iOS wat foutloos werk met die mini-bussie, van navigasie, na Siri, tot oproepe, tot musiek.
  • Aanpasbare cruise control - my funksie was absoluut nie in my gedagtes nie. Stel die cruise control in en die motor sal outomaties tred hou met die verkeer.
  • LaneSense - die motor bespeur jou baan en skuif jou terug as jy te ver na links of regs beweeg. En moenie probeer bedrieg deur u hande van die stuurwiel af te haal nie - dit sal op u skree.
  • 360 parkeer kameras - Ek weet nie watter towerkuns hulle gebruik nie, maar die hulp vir parkering is niks anders as towery nie.

Terwyl ons hiervan dink as kenmerke, die werklikheid is dat dit die toekoms is van interaksie tussen mens en masjien. Niks het my werk geneem van my ... al hierdie funksies het my interaksie met die masjien bevorder. Hulle het my rit veiliger gemaak, my gehelp om 'n goeie kilometers te behou en die vermaak van my foon na die motor uitgebrei. Dit is waarom ek my nie oor die toekoms bekommer nie, maar ek sien daarna uit.

Nadenke oor gebrek aan tegnologie en ons toekoms

Toe ek Texas, New Mexico, Arizona en nou Utah bereik, het ek 'n paar tydperke gehad met geen verbinding aanlyn nie. Soms was dit reg in die middel van navigasie! Ek het net gery en alles ingeneem. Geen waarskuwings, piepie, haptiese terugvoer nie ... net stilte. Op 'n stadium het ek teen sonsondergang op die Navajo-brug gestop, na buite geloop en ek was verstom - daar was niks. Geen geraas, geen onderbrekings, geen mense nie, u kon nie eens die wind hoor nie. Ek weet nie dat ek ooit meer ontspanne was nie.

Aangesien ons ons toekoms integreer en outomatiseer, sal ons tyd nodig hê om te ontkoppel. Ek gaan elke week meer inspan om dit te doen. Ek dink nie 24/7 verbintenis is vir my gesond nie. Dit mag ook nie vir u wees nie.

Ons sal binnekort inhaal

Volg my Instagram as jy van die wonderlike plekke waar ek was, wil sien. Ek het genoem op Facebook dat ek nooit weer mag vlieg nie - dink aan al die ongelooflike dinge wat ons in hierdie pragtige land mis vlieg oor in plaas van deurry.

Ek gaan daagliks aan en stop dan gereeld by koffiewinkels. Vandag is dit die River Rock Roasting Company. Hoe is dit vir 'n siening:

Rover Rock Roasting Company

Dus, ek wou u net laat weet waarom u - na 15 jaar se publikasie - die afgelope paar weke nog nie te veel berigte gesien het nie. Met my dieet weer op dreef, my brein vars lug kry, my siel geïnspireer en my grootste konferensie van die jaar in dieselfde maand ... ek sien daarna uit om weer 'n balans in my lewe in Mei te kry.

Tussen nou en dan, as u 'n gaspos wil skryf oor verkope of bemarkingstegnologie, kan u gerus die dien bladsy in en vul in al die besonderhede gevra. Geen terugskakelers nie.

Moet gaan ... my krag is 3%.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.