Niemand gee om vir jou blog nie!

niemand gee om vir jou blog nie

Op 'n daaglikse basis kry ek minstens een storie oor my blog. Ek neem nie aanstoot nie. Ek dink by myself: 'dit is 'n blogger-ding, jy sou dit nie verstaan ​​nie'.

Die waarheid is dat ek groter respek het vir bloggers as vir nie-bloggers. (Let op dat ek 'groter' respek gesê het. Ek het nie gesê dat ek nie respek het vir nie-bloggers nie.)

Daar is 'n aantal redes:

 1. Bloggers deel kennis vrylik.
 2. Bloggers daag konvensionele denke uit.
 3. Bloggers soek kennis.
 4. Bloggers is moedig en stel hulself oop vir groot en vinnige kritiek.
 5. Bloggers verbind mense in nood met diegene wat die oplossing het.
 6. Bloggers streef aggressief na die waarheid.
 7. Bloggers gee om vir hul gehoor.

U kan dus vir my lag en vir my blog lag. Ek hou van my bemarkings- en tegnologieloopbaan en blog graag oor alles wat ek geleer het. Ek het 'n onblusbare soeke na kennis en liefde as ek daardie klein bietjie inligting vind of deurgee wat iemand se probleem oplos.

Ek is besorg oor mense wat nie van hul ambag hou nie. Sodra 5:XNUMX tref, stem hierdie mense eenvoudig af, skakel af en gaan huis toe. Die wêreld verander rondom hulle, die kompetisie is besig om in te haal, nuwe tegnologieë word vir die wêreld geopen, maar hulle stel nie belang nie. Hulle gaan huis toe asof hulle 'n gat in die grond grawe en iemand neem hul graaf. Hoe kan u nuuskierigheid en kreatiwiteit uitskakel soos 'n ligskakelaar?

Bestuur, leierskap, ontwikkeling, grafika, ontwerp van gebruikerskoppelvlakke, bruikbaarheid, bemarking - dit is alles loopbane wat leer om sukses te bou. As u nie passievol is oor u ambag of u bedryf nie, het u nie 'n loopbaan nie - u het net 'n werk. Ek wil nie met mense werk wat werk nie. Ek wil met mense werk wat die wêreld wil verander.

Ek het opgemerk dat leiers wat graag wil lei ook in hul kerk, hul huis en hul gesin lei. Ontwikkelaars wat van hul ambag hou, ontwikkel oplossings in hul vrye tyd. Grafiese kunstenaars bou fantastiese webwerwe en doen vryskutwerk. Gebruikerskoppelvlak-ontwerpers probeer toepassings uit en lees die nuutste publikasies. Gebruikerskundiges is voortdurend besig om die nuutste wetenskaplike bevindings te lees en waar te neem. Bemarkers help hul vriende dikwels met hul besighede. Dit is nie 'n taak vir een van hierdie mense nie, dit is hul liefde en hul lewe.

Dit wil nie sê dat dit wegneem van familie of geluk nie. Hierdie mense het alles wat hulle wil hê en hulle is gelukkig met hul lewens. Terwyl ek blogs lees, kan ek die passie sien wat hierdie bloggers in hul hand doen, en ek respekteer hulle. Ek mag nie saamstem nie! Maar ek respekteer hulle.

Vandag het ek 'n briefie van ontvang Mark Kubaanse in reaksie op 'n opmerking wat ek op sy blog geplaas het. Dit was kort - 'n goeie weergawe van die opmerking wat ek op sy webwerf geplaas het. Ek haat dit om hierdie man lief te hê, maar ek kan nie my oë van sy poste verwyder nie. Hy is aggressief, stomp, en ek stem waarskynlik nie saam met alles wat hy sê nie. Maar ek hou van sy passie en ek dink dit sal ongelooflik wees om met so iemand saam te werk.

Goed, genoeg filosofie ... laat ons dit op 'n vrolike noot afsluit. As ek 'n t-hemp sou ontwerp, lyk dit soos volg:

Apple + Blog = Geen vriendin nie

11 Comments

 1. 1

  Goed gesê. Ek is in die middel van die insamel van aansoeke vir 'n werksopname en het gevind dat een van die eerste vrae wat ek gevra het, is, "het hierdie persoon 'n blog of 'n webwerf?" Diegene wat dit doen en 'n soort passie toon vir wat hulle doen, staan ​​bo diegene wat geen webteenwoordigheid het nie.

  Maar dan, ek is baie bevooroordeeld 🙂

 2. 2
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Ek hoop regtig jy maak 'n t-hemp met jou idee (jy kan cafepress of spreadshirt gebruik?).

  En terwyl jy daarmee besig is, asseblief die geen-kêrel-weergawe ook!

  Al wat ek kan sê is dat dit pure genie is!

  'n Binnekort voltydse blogger wat alle inhoud na WordPress verskuif ...

 8. 9
 9. 10

  Doug, ek is nuut in die blogwêreld, tog het ek soveel konneksie en openlike deel gevind in 'n kort tydjie dat ek verstom is.
  Groot waarnemings oor die passie.

  Dankie.
  Stuart Baker
  bewuste samewerking

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.