Nielsen Vergelyk appels met lemoene, podcasting met blogging

Appels vir lemoene

Soos met my inskrywing vorige op die 'buise' vul dit op die internet, dit verbaas my altyd as mense wat beweer dat hulle kundiges is opstaan ​​en iets regtig dom sê. Nielsen het onlangs 'n vergelyking van Podcast-gebruikers met Blogging vrygestel. Dit is 'n baie bisarre vergelyking. Podcast-gebruikers is verbruikers, en bloggers is verskaffers. Hoe in die wêreld hou hulle verband? Omdat albei die internet gebruik? Nog 'n voorbeeld van hoe gewone media geen idee het nie ...

Op 'n soortgelyke noot, het 'n vermelding op Seth se blog na 'n bespreking van die ABC (Audit Bureau of Circulation) se voortdurend ontwikkelende reëls wat dit vir koerante moontlik maak om beter getalle te kry terwyl die sirkulasies steeds afname.

2 Comments

 1. 1

  Ek dink 'n punt van verheldering is nodig rakende u appels-tot-lemoene-opmerking. Ja, terwyl luisteraars om podcasts is verbruikers, en skrywers van blogs produsente is, is dit nie ook waar dat die skeppers van podcasts is produsente? As hierdie logika geldig is (en ek dink dit beslis ook is), lyk dit of 'n Nielsen-vergelyking gebaseer op verskillende soorte produsente of verskillende soorte verbruikers gepas is. Ek gee toe dat ek die Nielsen-navorsing waarna u verwys het, nie gesien het nie, maar ek vermoed dat hul vergelyking nie so ontkoppel was soos u voorstel nie. Ja, die hoofstroommedia kry dit dikwels nie as dit kom by webgelewerde inhoud nie, maar ek dink dat u kritiek in hierdie geval te hard is.

  • 2

   Hallo Neal,

   Daar is 'n skakel na die Nielsen artikel in die berig. Hier is 'n uittreksel: "Volgens 'n nuwe studie deur Nielsen // NetRatings, het meer mense onlangs die podcast afgelaai as wat hulle 'n blog gepubliseer het of aanlyn afsprake gedoen het."

   Ek staan ​​by appels tot lemoene ... dit is nogal 'n nuttelose vergelyking. Ek waardeer dit tog dat u hier kom inloer en kommentaar lewer! Ek is seker dat u 'n ton verskrikliker vergelyking op my webwerf sal vind as Nielsen. 🙂

   Hartlike groete,
   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.