Nielsen Vergelyk appels met lemoene, podcasting met blogging

Appels vir lemoene

Soos met my inskrywing vorige op die 'buise' vul dit op die internet, dit verbaas my altyd as mense wat beweer dat hulle kundiges is opstaan ​​en iets regtig dom sê. Nielsen het onlangs 'n vergelyking van Podcast-gebruikers met Blogging bekendgestel. Dit is 'n baie bisarre vergelyking. Podcast-gebruikers is verbruikers, en bloggers is verskaffers. Hoe in die wêreld hou hulle verband? Omdat albei die internet gebruik? Nog 'n voorbeeld van hoe hoofstroommedia nie 'n idee het nie ...

Op 'n soortgelyke noot, het 'n vermelding op Seth se blog na 'n bespreking van die ABC (Audit Bureau of Circulation) se voortdurend ontwikkelende reëls wat dit vir koerante moontlik maak om beter getalle te kry terwyl die sirkulasies steeds afname.

2 Comments

 1. 1

  Ek dink 'n punt van verduideliking is nodig oor jou appels-tot-lemoene kommentaar. Ja, terwyl luisteraars aan poduitsendings is verbruikers, en skrywers van blogs is vervaardigers, is dit nie ook waar dat die skeppers van poduitsendings vervaardigers is? As hierdie logika geldig is (en ek dink beslis dit is) dan lyk 'n Nielsen-vergelyking gebaseer op verskillende soorte produsente, of verskillende soorte verbruikers gepas. Ek gee toe dat ek nie die Nielsen-navorsing waarna jy verwys het gesien nie, maar ek vermoed hul vergelyking was nie so ontkoppel as wat jy voorstel nie. Ja, die hoofstroommedia verstaan ​​dit dikwels nie as dit kom by inhoud wat deur die web gelewer word nie, maar ek dink in hierdie geval is jou kritiek te hard.

  • 2

   Hallo Neal,

   Daar is 'n skakel na die Nielsen artikel in die pos. Hier is 'n uittreksel: "Meer mense het die afgelope tyd 'n podcast afgelaai as wat 'n blog gepubliseer het of betrokke raak by aanlyn afsprake, volgens 'n nuwe studie deur Nielsen//NetRatings."

   Ek staan ​​by die appels met lemoene ... dit is nogal 'n nuttelose vergelyking. Ek waardeer dit egter dat jy inloer en kommentaar lewer! Ek is seker jy sal 'n ton meer verskriklike vergelykings op my webwerf vind as Nielsen. 🙂

   Hartlike groete,
   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.