VerkoopsaktiwiteitByeenkomsbemarking

Linq: u verskaffer van NFC-besigheidskaartprodukte in die nabye veld

As u al lankal 'n leser van my webwerf is, weet u hoe opgewonde ek is oor verskillende soorte visitekaartjies. Ek het post-it nootkaarte, vierkantige kaarte, metaalkaarte, gelamineerde kaarte gehad ... ek geniet dit geweldig. Met die inperking en die onvermoë om te reis, was daar natuurlik nie 'n behoefte aan besigheidskaartjies nie. Maar nou dat die reis oopgaan, het ek besluit dat dit tyd is om my kaart op te dateer en 'n paar te bestel.

Een ding waarvoor ek altyd bang is, is hoeveel visitekaartjies ek moet koop en hoeveel u vir elke geleentheid moet saambring. Tot ek gebeur het Linq. Linq het 'n unieke reeks digitale besigheidskaartjieprodukte met NFC ingebed. As u my al 'n rukkie volg, weet u dat ek in die verlede met 'n stel NFC -kaarte geëksperimenteer het, maar dit het nie uitgewerk nie. Die onderneming het baie probleme ondervind met die druk daarvan, en dan was die bestemmings -URL minder as uitsonderlik.

Linq is anders, met 'n mobiele app om 'n gratis basiese bestemmingsblad (of betaalde bladsy met 'n paar opgraderings) te bou, asook 'n reeks toestelle wat u kan koop wat ingebed is met NFC. U bestemmingsblad kan u sosiale profiel-skakels, betalingskakels (Venmo, PayPal of CashApp) bevat, en u besoeker in staat stel om u kontakkaart af te laai om u direk by hul kontakte te voeg.

Met Linq Pro, 'n intekening op hul Leap-produk, kan u ook:

  • Stel 'n bestemmingsbladsy wat u wil binne die Spring opsies.
  • Voeg bykomende inhoud by u Linq-bestemmingsblad. Ek het 'n YouTube-video bygevoeg, maar u kan ook vergaderingsskakels, Spotify of 'n Soundcloud-speler byvoeg.
  • Voeg 'n vorm by u bladsy om addisionele inligting vas te lê.

Met hul Premium-kaart en 'n paar aanpassings kon ek 'n persoonlike besigheidskaartjie met my logo daarop (foto hierbo), dat ek dit eenvoudig in my telefoonkas kan steek en dan kan uittrek wanneer iemand my vra of ek my kaart aanbied. In plaas daarvan om vir elke individu 'n besigheidskaartjie te gee, kan ek dit op hul telefoon tik, of hulle kan die QR -kode op die agterkant skandeer, en hulle word na 'n bestemmingsblad gebring met al my inligting, sowel as 'n skakel om af te laai om my kontakbesonderhede direk na hul telefoon!

Douglas Karrse bestemmingsblad op Linq

NFC ingebedde digitale visitekaartjieprodukte

Linq bied nie net die premiumkaart aan wat ek gekoop het nie, hulle het eintlik 'n groot verskeidenheid produkte om uit te kies:

  • Linq-kaart - 'n verskeidenheid opsies vir kaarte vir eenmalige gebruik waar u dit eenvoudig kan kry, u logo daarop kan laat druk of 'n volledige ontwerp kan hê.
  • Linq armband - 'n eenvoudige armband wat met NFC ingebed is ... tik net met u telefoon op die armband en die bestemmingsbladsy word oopgemaak.
  • Linq Band vir Apple Watch - 'n Apple Watch -band wat NFC ingebed is ... tik net met u telefoon op die band en die bestemmingsbladsy word oopgemaak.
  • Skakel Hub - 'n NFC-aangeskrewe lessenaar- of tafelblad-hub met 'n QR-kode vir mense wat u lessenaar of stand besoek.
  • Skakelkraan - 'n Cool klein NFC-knoppie wat jy aan die agterkant van jou foon of tassie kan plak. Dit kan ook aangepas word met 'n QR-kode of u logo.

Linq vir spanne

Linq for teams stel u in staat om die prestasie van u spanne op te spoor terwyl hulle hul kontakinligting aan ander versprei.

Linq vir geleenthede

As u 'n sosiale geleentheid aanbied, bied Linq kentekens en hubs vir deelnemers en verkopers. U kan verbindings en betrokkenheid by besoekers, borge en verkopers dophou!

Lees meer oor die produkte en aanbiedinge van Linq in hul aanlynwinkel:

Douglas Karrse bestemmingsblad op Linq

Openbaarmaking: Ek het aangemeld as 'n Linq -ambassadeur en ek gebruik my aangeslote skakel in hierdie artikel.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.