Linq: u verskaffer van NFC-besigheidskaartprodukte in die nabye veld

Linq NFC-besigheidskaart

As u al lank 'n leser van my webwerf is, weet u hoe opgewonde ek is oor verskillende soorte besigheidskaartjies. Ek het post-it-briefkaartjies, vierkantige kaarte, metaalkaarte, gelamineerde kaarte gehad ... Ek geniet dit baie. Natuurlik, met die toesluit en die onvermoë om te reis, was daar nie veel behoefte aan visitekaartjies nie. Noudat die reis egter aan die gang is, het ek besluit dat dit tyd is om my kaart op te dateer en op bestelling te kry.

Een ding waarvoor ek altyd bang is, is hoeveel visitekaartjies ek moet koop en hoeveel u vir elke geleentheid moet saambring. Tot ek gebeur het Linq. Linq het 'n unieke reeks digitale visitekaartjieprodukte wat NFC ingebed het. As u my al 'n rukkie gevolg het, sal u weet dat ek in die verlede met 'n stel NFC-kaarte geëksperimenteer het, maar dit het nie gewerk nie. Die maatskappy het baie probleme ondervind om dit te druk en dan was die bestemmings-URL minder as uitsonderlik.

Linq is anders, met 'n mobiele app om 'n gratis basiese bestemmingsblad (of betaalde bladsy met 'n paar opgraderings) te bou, asook 'n reeks toestelle wat u kan koop wat ingebed is met NFC. U bestemmingsblad kan u sosiale profiel-skakels, betalingskakels (Venmo, PayPal of CashApp) bevat, en u besoeker in staat stel om u kontakkaart af te laai om u direk by hul kontakte te voeg.

Met Linq Pro, 'n intekening op hul Leap-produk, kan u ook:

  • Stel 'n bestemmingsbladsy binne die Spring opsies.
  • Voeg bykomende inhoud by u Linq-bestemmingsblad. Ek het 'n YouTube-video bygevoeg, maar u kan ook vergaderingsskakels, Spotify of 'n Soundcloud-speler byvoeg.
  • Voeg 'n vorm by u bladsy om addisionele inligting vas te lê.

Met hul Premium-kaart en 'n paar aanpassings kon ek 'n persoonlike besigheidskaartjie met my logo daarop (foto hierbo) dat ek eenvoudig in my foonhuls kan steek en dan uithaal wanneer iemand vra of ek my kaart aanbied. In plaas daarvan om aan elke individu 'n besigheidskaartjie te gee, kan ek dit op hul telefoon tik, of hulle kan die QR-kode aan die agterkant skandeer, en hulle word na 'n bestemmingsblad gebring met al my inligting, sowel as 'n skakel vir aflaai van kontak om my in te voer. kontak inligting direk op hul telefoon!

Douglas Karrse bestemmingsblad op Linq

NFC ingebedde digitale visitekaartjieprodukte

Linq bied nie net die premiumkaart wat ek gekoop het nie, maar hulle het 'n groot verskeidenheid produkte om van te kies:

  • Linq-kaart - 'n verskeidenheid opsies vir kaarte vir eenmalige gebruik waar u dit eenvoudig kan kry, u logo daarop kan laat druk of 'n volledige ontwerp kan hê.
  • Linq armband - 'n eenvoudige armband waarin die NFC ingebed is ... tik net op die armband met jou foon en die bestemmingsbladsy word oop.
  • Linq Band vir Apple Watch - 'n Apple Watch-band wat ingebed is in NFC ... tik net op die band met jou foon en die bestemmingsbladsy word oop.
  • Skakel Hub - 'n NFC-aangeskrewe lessenaar- of tafelblad-hub met 'n QR-kode vir mense wat u lessenaar of stand besoek.
  • Skakelkraan - 'n Cool klein NFC-knoppie wat jy aan die agterkant van jou foon of tassie kan plak. Dit kan ook aangepas word met 'n QR-kode of u logo.

Linq vir spanne

Linq for teams stel u in staat om die prestasie van u spanne op te spoor terwyl hulle hul kontakinligting aan ander versprei.

Linq vir geleenthede

As u 'n sosiale geleentheid hou, bied Linq kentekens en hubs vir deelnemers en verkopers. U kan verbindings en betrokkenheid tussen deelnemers, borge en verkopers opspoor!

Vind meer uit oor Linq se produkte en aanbiedinge in hul aanlynwinkel:

Douglas Karrse bestemmingsblad op Linq

Openbaarmaking: Ek het my aangemeld as Linq-ambassadeur en ek gebruik my geaffilieerde skakel in hierdie artikel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.