Die Podcast van die nuwe nuwe ding: met gas Douglas Karr

Die nuwe nuwe ding - gas Douglas Karr

In Indianapolis is daar 'n groot beweging in die bemarkingstegnologieruimte met die groeiende aantal beleggings van HighAlpha - wat gebore is uit ExactTarget. Ons het oor een van die maatskappye gedeel, Kwantifisering, en ondervra uitvoerende hoof RJ Talyor oor ons Martech-onderhoud reeks. Hierdie week het die podcast-professionele Liz Prugh van Pure Fandom roem en RJ besluit om my te ondervra vir hul podcast, Die Nuwe Nuwe Ding!

Die missie van The New New Thing:

Ons missie by The New New Thing is om die wetenskap van bemarking te ontdek en die waarheid en deursigtigheid in bemarking na te streef. The New New Thing bly die voorpunt van innovasie en bied digitale bemarkingsleiers inspirasie, handleiding, onderhoude en ope met leiers in die bedryf, saamgestelde nuus oor digitale bemarking en data-gedrewe insigte.

Aangesien ek gewoonlik die onderhoud-ER is, kry ek nie gereeld die geleentheid om die onderhoud-EE te wees nie, so ek wou die episode hier deel. Die span het 'n paar uitdagende vrae saamgestel wat gewissel het van hoe ek gekom het waar ek is, tot wat ek dink oor ons vinnig ontwikkelende bedryf. U mag verbaas wees oor sommige van my antwoorde rakende risiko, kreatiwiteit en aanneming.

Spesiale dank aan Liz en RJ dat hulle my by die episode gehad het. Ek kan nie gereeld my eie storie deel nie! Maak seker dat u dit doen skryf en skakel in, hulle het wonderlike onderhoude met 'n ongelooflike verskeidenheid gaste.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.