Aanbevelings vir besigheidskaartjies?

paul allen besigheidskaartjie

Ek en my seun kyk na American Psycho. Dit is 'n ontstellende film, maar die besigheidskaartjie toneel is my gunsteling (Huey Lewis is 'n kortkop).

ek het gehad bloggebaseerde besigheidskaartjies 'n rukkie, maar nou dat ek my domeinnaam verander het, wil ek graag iets kry baie uniek.

Enige idees? Niks in die been nie, asseblief.

8 Comments

 1. 1

  Ag asseblief, wat jy ook al doen, moenie weer Vista Print gebruik nie. Laat ek jou ten minste volgende keer aanhaal, en jy sal waarskynlik jou kaarte gouer kry.

  Ek sal aan iets uniek dink vir 'n ontwerp.

 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Ek weet nie veel van besigheidskaartjies nie, maar ek weet dat American Psycho so 'n wonderlike fliek is. Veral as jy al die donker, subtiele humor kan optel. Ek is mal daaroor. Een van my gunstelinge van alle tye.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Nog 'n opsie is 'n diens soos TextID – 'n nuwe manier wat onlangs bekendgestel is om mense te help om met kliënte, kollegas en vriende te kommunikeer? SONDER papier. TextID stel gebruikers in staat om unieke teks ?domeine? te koop, soos hul name of besighede wat hulle in staat stel om kontakinligting en boodskappe vinnig en gerieflik deur te gee. Hulle kan byvoorbeeld hul ID, grasperkversorging of Angie uitdeel, en die ontvanger SMS die naam na 555411. Binne net 'n paar oomblikke sal hulle 'n SMS terug na hul fone ontvang met kontakinligting en die boodskap wat die TextID-lid gekies het, wat ook 'n pdf-lêer of brosjure kan insluit.

  Uiteraard het die nuwe diens 'n wye reeks toepassings, van persoonlik tot kommersieel. Of dit nou vir makelaars is wat pryse en huisinligting in 'n potensiële koper se hand wil kry terwyl hulle op soek is na 'n huis, 'n hippe onderwyser wat bygewerkte opdragte en toetsinligting verskaf, 'n restaurant wat weeklikse spesiale aanbiedinge deurgee, 'n klubpromotor stoot die naweekband, of iemand wat net die dating-toneel 'n bietjie makliker wil maak, Text ID werk uitstekend vir 'n verskeidenheid gebruikers.

  Kyk hier na http://www.textid.com

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.