Aanbevelings vir besigheidskaartjies?

paul allen besigheidskaartjie

Ek en my seun kyk na American Psycho. Dit is 'n ontstellende film, maar die besigheidskaartjie toneel is my gunsteling (Huey Lewis is 'n kortkop).

ek het gehad bloggebaseerde besigheidskaartjies 'n rukkie, maar nou dat ek my domeinnaam verander het, wil ek iets kry baie uniek.

Enige idees? Niks in die been nie, asseblief.

8 Comments

 1. 1
 2. 3
 3. 4
 4. 5

  Ek weet nie veel van visitekaartjies nie, maar ek weet dat American Psycho so 'n wonderlike film is. Veral as jy al die donker, subtiele humor kan optel. Ek is mal daaroor. Een van my gunstelinge.

 5. 6
 6. 7
 7. 8

  'N Ander opsie is 'n diens soos TextID - 'n nuwe manier om mense te help kommunikeer met klante, kollegas en vriende, SONDER papier. TextID stel gebruikers in staat om unieke teksdomeine te koop, soos hul name of besighede waarmee hulle vinnig en maklik kontakinligting en boodskappe kan deurgee. Hulle kan byvoorbeeld hul ID, grasperkversorging of Angie uitdeel en die ontvangstekste met die naam 555411. In 'n paar oomblikke ontvang hulle 'n SMS terug na hul telefone met kontakinligting en die boodskap wat die lid van TextID gekies het, wat ook 'n pdf-lêer of brosjure kan insluit.

  Die nuwe diens het natuurlik 'n wye verskeidenheid toepassings, van persoonlik tot kommersieel. Of dit nou vir makelaars is wat pryse en huisinligting in 'n potensiële koper se hand wil kry terwyl hulle op soek is na 'n huis, 'n hip-onderwyser wat opgedateerde opdrag- en toetsinligting verskaf, 'n restaurant wat weeklikse aanbiedings deurgee, 'n klubpromotor Die ID van die naweek, of iemand wat net die afspraak toneel wil vergemaklik, werk vir 'n verskeidenheid gebruikers.

  Kyk hier na http://www.textid.com

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.