WordPress: MySQL soek en vervang met PHPMyAdmin

wordpress

Ek het my bladsy-uitlegte vandag effens aangepas. Ek het verder gelees John Chow se blog en op Problogger se blog dat die posisie van u advertensie binne die liggaam van 'n pos kan lei tot 'n dramatiese toename in inkomste. Dean werk ook daaraan.

Op Darren se webwerf skryf hy dat dit bloot die lesers se oogbeweging is. As die banier bo-aan die bladsy is, slaan die leser daaroor sonder om te fokus. Wanneer die advertensie egter aan die regterkant van die inhoud is, sal die leser daaroor kyk.

U sal sien dat ek nog steeds probeer om my tuisblad skoon te hou - om advertensies buite die blogposte te plaas. Ek is seker dat dit 'n groter inkomste kan maak as ek dit verander en indringender maak. Ek het egter altyd daarteen geveg omdat dit die lesers vir wie ek die meeste omgee - diegene wat my tuisblad daagliks besoek, regtig sal beïnvloed.

Een van die kwessies om hierdie advertensie regs bo te plaas, was dat dit is waar ek dikwels 'n afbeelding vir estetiese doeleindes plaas en om my voer aan te trek en onderskei dit van ander voere. Ek wissel gewoonlik 'n stuk clipart regs of links in die boodskap deur:

Beeld links:


Beeld regs:


Opmerking: Sommige mense gebruik style hiervoor, maar die belyning werk nie in u voer nie CSS.

Werk elke boodskap op met behulp van Soek en vervang:

Om 'n enkele prentjie maklik in elke pos te verander om te verseker dat al my beelde geregverdig word, kan u maklik met 'n opdateringsnavraag in PHPMyAdmin vir MySQL doen:

update tabelnaam stel tabel_veld = vervang (tafelveld, 'vervang_dit', 'met_dit');

Spesifiek vir WordPress:

update 'wp_posts` set `post_content` = vervang (` post_content`,' vervang_dit ',' met_dit ');

Om my probleem reg te stel, het ek die navraag geskryf om “image = 'right' 'te vervang deur' image = 'left' '.

OPMERKING: Maak seker dat u u data rugsteun voordat u hierdie opdatering aanbring!

16 Comments

 1. 1
 2. 3

  Dankie dat u verdere inligting oor hierdie onderwerp verskaf het. Ek het advertensies links of regs voorheen op ander webwerwe sien regverdig, dus dit lyk 'n gewilde plek. U advertensies vloei mooi regs van die berig.

  Ek kan in die nabye toekoms ook na regs skakel om my advertensies te regverdig. Dit sal interessant wees om te sien of daar dan verdere inkomste gegenereer word.

  • 4

   Ek gaan hulle beslis opspoor. Die totale indrukke is op die oomblik 'n bietjie laer, dus is die inkomste ook sloer. Ek gaan dit 'n paar weke gee om te sien! Ek sal seker daaroor verslag doen.

 3. 5

  Kry u iets met die banieradvertensies op u indeksblad, Doug? Ek het nie goed met hulle gevaar nie.

  Oor die algemeen het die advertensies (180 en 250 breed) en die advertensies (336 breed) die meeste aandag gekry.

 4. 7
  • 8

   Hallo Dean,

   Ek gebruik 'n kombinasie. Ek het die PosPos plugin wat ek geskryf het ... maar dit doen nog steeds nie wat ek regtig nodig het nie. Miskien 'n vrylating of twee in die toekoms?

   Die res wysig ek eenvoudig in my tema.

   Doug

 5. 9

  het 'n probleem om sekondes op te dateer met 'regte' aansluiting in mysql
  UPDATE ivr_data SET RIGHT (TIME, 2) = '00' WAAR REG (TIME, 2)! = '00';

 6. 10

  Haai Doug. Gebruik u instruksies om my e-posadres in my WP DB op te dateer. Het soos 'n bekoring gewerk. Dankie.

  BTW, het hierdie berig in Google raakgeloop en gesoek "met mysql search vervang-navraag." Het 3de gekom.

 7. 12
 8. 13

  Dit het vir my gewerk

  UPDATE wp_posts SET post_content = VERVANG (post_content, 'www.alznews.net', 'www.alzdigest.com');

  moontlik moet die 'vervang' gekapitaliseer word

 9. 14
 10. 15

  Dankie! Myne het daarop aangedring om 'not' te gebruik om die teks te vind en te vervang. Ek gebruik dit om al die SQL-data van een webwerf na 'n ander te verskuif. Dit het baie werk bespaar!

 11. 16

  Ek wou onlangs onmiddellik 'n string in MySQL vervang, maar die veld kan 2 items bevat. Dus het ek 'n VERVANG () toegedraai in 'n VERVANG (), soos:

  VERVANG (VERVANG (veldnaam, "wat ons soek", "vervang eerste instansie"), "iets anders waarna ons op soek is", "vervang tweede instansie")

  Dit is die sintaksis wat ek gebruik het om 'n booleaanse waarde op te spoor:

  VERVANG (VERVANG (veld, 1, “Ja”), 0, “Nee”)

  Hoop dit help!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.