WordPress: MySQL soek en vervang met PHPMyAdmin

wordpress

Ek het my bladsy-uitlegte vandag effens aangepas. Ek het verder gelees John Chow se blog en op Problogger se blog dat die posisie van u advertensie binne die liggaam van 'n pos kan lei tot 'n dramatiese toename in inkomste. Dean werk ook daaraan.

Op Darren se webwerf skryf hy dat dit bloot die lesers se oogbeweging is. As die banier bo-aan die bladsy is, slaan die leser daaroor sonder fokus. As die advertensie egter aan die regterkant van die inhoud is, sal die leser daaroor kyk.

U sal sien dat ek nog steeds probeer om my tuisblad skoon te hou - om advertensies buite die blogposte te plaas. Ek is seker dat ek meer inkomste sou kon verander as ek dit verander en indringender maak. Ek het egter altyd daarteen geveg omdat dit die lesers vir wie ek die meeste omgee, sou beïnvloed - dié wat daagliks my tuisblad besoek.

Een van die kwessies om hierdie advertensie regs bo te plaas, was dat dit is waar ek dikwels 'n afbeelding vir estetiese doeleindes plaas en om my voer aan te trek en onderskei dit van ander voere. Ek wissel gewoonlik 'n stuk clipart regs of links in die boodskap deur:

Beeld links:


Beeld regs:


Opmerking: Sommige mense gebruik style hiervoor, maar die belyning werk nie in u voer nie CSS.

Werk elke boodskap op met behulp van Soek en vervang:

Om 'n enkele prentjie maklik in elke pos te verander om te verseker dat al my beelde geregverdig word, kan u maklik met 'n opdateringsnavraag in PHPMyAdmin vir MySQL doen:

update tabelnaam stel tabel_veld = vervang (tafelveld, 'vervang_dit', 'met_dit');

Spesifiek vir WordPress:

update 'wp_posts` set `post_content` = vervang (` post_content`,' vervang_dit ',' met_dit ');

Om my probleem reg te stel, het ek die vraag geskryf om 'image =' right '' te vervang deur 'image =' left ''.

OPMERKING: Maak seker dat u u data rugsteun voordat u hierdie opdatering aanbring!

16 Comments

 1. 1
 2. 3

  Dankie vir die verskaffing van verdere inligting oor hierdie onderwerp. Ek het al voorheen advertensies links of regs geregverdig op ander webwerwe gesien, so dit lyk 'n gewilde plek. Jou advertensies vloei mooi regs van die pos.

  Ek kan in die nabye toekoms ook oorskakel na regs om my advertensies te regverdig. Dit sal interessant wees om te sien of enige verdere inkomste as gevolg daarvan gegenereer word.

 3. 5

  Kry jy iets met die banieradvertensies op jou indeksbladsy, Doug? Ek het nie goed met hulle gevaar nie.

  Oor die algemeen het die in-pos-advertensies (180 en 250 wyd) en die advertensies na 'n plasing (336 wyd) die meeste aandag gekry.

 4. 7
  • 8

   Hallo Dean,

   Ek gebruik 'n kombinasie. Ek het die PosPos plugin wat ek geskryf het ... maar dit doen steeds nie wat ek regtig nodig het nie. Miskien 'n vrystelling of twee in die toekoms?

   Die res redigeer ek sommer in my tema.

   Doug

 5. 9
 6. 10

  Haai Doug. Het net jou instruksies gebruik om my e-posadres in my WP DB op te dateer. Het soos 'n sjarme gewerk. Dankie.

  BTW, het hierdie plasing in Google raakgeloop en gesoek "met behulp van mysql-soektog vervang navraag." 3de gekom.

 7. 12
 8. 13

  Dit het vir my gewerk

  UPDATE wp_posts SET post_content = VERVANG( post_content, 'www.alznews.net', 'www.alzdigest.com');

  moontlik die 'vervang' moes gekapitaliseer word

 9. 14
 10. 15

  Dankie! Myne het daarop aangedring om " nie ' om die soek en vervang teks te gebruik. Ek het dit gebruik om al die SQL-data van een webwerf na 'n ander te skuif. Dit het baie werk bespaar!

 11. 16

  Ek wou onlangs 'n string binne MySQL vervang, maar die veld kan 2 items bevat. So ek het 'n REPLACE() in 'n REPLACE() toegedraai, soos:

  VERVANG(VERVANG(veldnaam, "wat ons soek", "vervang eerste instansie"), "iets anders waarna ons soek", "vervang tweede instansie")

  Dit is die sintaksis wat ek gebruik het om 'n Boolese waarde op te spoor:

  VERVANG(VERVANG(veld, 1, “Ja”), 0, “Nee”)

  Hoop dit help!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.