Gestook: MyBlogLog en BlogCatalog Widgets

Vir diegene wat al jare lank lesers het, sal u sien dat ek die MyBlogLog- en BlogCatalog-sidebar-widgets verwyder het. Ek het geruime tyd gesukkel om dit te verwyder. Ek het dit geniet om die gesigte van mense wat my blog gereeld besoek het, te sien - dit het die lesers laat lyk soos regte mense eerder as statistieke oor Google Analytics.

Ek het 'n volledige ontleding gedoen van elke bron en hoe hulle verkeer na my webwerf gelei het, asook hoe my besoekers op die webwerf interaksie gehad het. Die ding wat ek die meeste aan beide widgets gehou het, was miskien:
MyBlogLog LeegMyBlogLog leë beelde. As u 'n widget wat foto's wys, dan net wys foto's.
BlogCatalog AdvertensiesBlogCatalog-beelde wat regtig advertensies vir mense se webwerwe is. Dit is gratis advertering en dit is nie waarvoor ek ingeskryf het nie.

Vier maande gelede het ek 'n sidebar-skoonmaakproses deurgemaak en my blog van Technorati, FuelMyBlog, en BlogRush. Dit lyk asof Technorati regtig hard werk om hul aandag weer op blogs te vestig - ek hoop dat hulle weer terugkom. BlogRush het regtig niks gedoen nie.

FuelMyBlog en BlogCatalog is nog steeds redelike goeie hulpmiddels vir nuwe bloggers om nuwe lesers te vind. MyBlogLog het in die wolke weggedryf by Yahoo! en lyk asof dit irrelevant geword het.

Met 'n paar duisend lesers per dag (per web en RSS), MyBlogLog het net 16 besoekers na my blog gebring:
MyBlogLog Inkomende verkeer

BlogKatalogus; het my egter 58 besoekers in dieselfde tydperk gebring.
BlogCatalog Inkomende verkeer

Vir sommige kan dit na goeie resultate lyk. Die probleem is dat dit die beste vaste eiendom op my blog is. Die regte kantbalk is waar baie van my gereelde lesers interaksie het met kommentaar, kategorieë, video's, ens. Nie een leser het op een van die widgets op die tuisblad... nie 1 nie.

Die vrae wat ek moes beantwoord, was dus:

 • Watter voordeel het my besoekers by die widgets behaal? Nie seker dat daar enige voordeel was nie, want niemand het met hulle gesels nie.
 • Watter voordeel trek ek uit die widgets? En het die voordele swaarder weeg as die voordele wat my lesers sou hê deur die ruimte te gebruik vir skakels wat hulle gebruik? het interaksie met?

My gevolgtrekking was dat die voordeel wat ek behaal, nie genoeg was om 'n groot hoeveelheid sidebar-vaste eiendom weg te gooi nie. Ek glo regtig dat al hierdie dienste baie meer voordeel trek uit u verkeer as wat u ooit sal trek.

As gevolg daarvan ... word hulle afgedank!

9 Comments

 1. 1

  Volg u steeds besoeke aan u webwerf vanaf BlogCatalog of MyBlogLog? Ek hou van MyBlogLog, want dit is statistiek sowel as om mense te sien besoek, maar ek sien wat u bedoel met die gebruik van vaste eiendom op die blog. Ek dink ek sal MyBlogLog na die voetskrif skuif in my volgende herontwerp, maar ek sal dit behou.

  As hierdie twee ook nie hul werk doen om gebruikers in te bring nie, wat is dit? Dit gaan duidelik met jou, Doug, is dit alles intekeninge en soekverkeer wat vir jou die treffers bring, of werk iets anders ook vir jou?

  • 2

   Hallo Phil,

   Ek glo baie graag dat ek elke besoeker op my blog verdien. Ek soek heeltyd nuwe blogs, lewer kommentaar op hul blogs en antwoord (:)) op my eie. Ek beantwoord ook soveel e-pos as wat ek kan as ek gekontak word.

   Daarbenewens dink ek die plaaslike lesse wat ek doen oor blogging en die gebeure waaroor ek praat aansienlik help. Ek het 'n groot netwerk vriende en kollegas!

   Ek wil ook graag ondernemings en dienste bevorder wat miskien nie 'hoofstroom' is nie en baie aandag kry. Ek doen dit veral as dit streekmaatskappye is. Ek help graag mense in my eie agterplaas!

   Dankie!
   Doug

   PS: Om die blog geoptimaliseer te hou, is ook 'n rooi tapyt vir soekenjinverkeer ... maar goeie inhoud en persoonlike aanraking behou nuwe lesers.

 2. 3

  Ek plaas die klein baniere onderaan die sybalk van Clark's Picks vir die talle sosiale netwerk-webwerwe waarby ek aangesluit het. Voorspelbaar, ek kry verkeer van die een wat ek gereeld besoek, meestal Fuelmyblog.

  Op die oomblik eksperimenteer ek met Entrecard en Spott vir die verkeer. Het u enige gedagtes op hierdie webwerwe?

 3. 4

  Doug,

  Dankie dat u u statistiese ontleding met die res van ons gedeel het. Waar vind u die tyd ?!

  As 'n sosiale bemarkingsdiens, ons is altyd besig om te debatteer oor watter widgets vir elke kliënt gebruik moet word, en ek weet nooit wat om voor te stel nie.

  My sluipende vermoede was dat hulle almal net 'bling' en nie regte verkeer aangedryf het nie. Ek het altyd bedoel om die ontleders te vra om te kyk ...

  Nou weet ek…

  Hou aan om te plaas, ek sal aanhou lees !!

  Deeter

 4. 5

  Dit is wonderlik dat u die werk gedoen het om te sien wat die verkeer na u webwerf lei en wat nie.

  Ek moet dieselfde met my webwerwe doen !!!

 5. 6

  Haai Doug,

  Bly om te sien dat BlogCatalog waardevolle verkeer bied. Dit is miskien nie Stumble- of Digg-getalle nie, maar u sal agterkom dat ons lede baie meer 'taai' is as die meeste ander netwerke.

  Ek is jammer om te sien dat u die BlogCatalog-widget afgehaal het, maar dit lyk of u goeie redes het om dit te doen. Het u die afgelope tyd na enige van ons ander artikels gekyk? ons het 'n hele paar wat verskillende aspekte van u blogkatalogus en / of sosiale netwerkaktiwiteit vertoon. Dit kan vir u lesers aantrekliker wees as net 'n paar willekeurige gesigte, want dit is baie meer teikeninhoud. Neem byvoorbeeld ons News Feed-widget, wat u sosiale aktiwiteit vererger: http://www.blogcatalog.com/account.widget.php?type=feed

  Al ons artikels hou ook dop wat BC-lede u blog lees sonder om die foto's / advertensies in die widget te vertoon.

  Hou aan met die wonderlike werk,

  daniel / blogcatalog.com

 6. 7
 7. 8

  Hallo Douglas, dit was lekker om jou op Twitter te sien, so het ek hier gekom. Stel u belang om te weet hoe Twitter vir u werk. Ek stem saam dat jy daardie sybalkies so nou en dan moet opskiet! Stel u belang om meer oor Technorati te hoor. Ek sien baie mense verlaat my webwerwe via Technorati, maar baie min mense kom so op my webwerwe ...

 8. 9

  Die enigste rede waarom ek Mybloglog, blogcatalog, het myblog aangevuur, is omdat ek wil sien wie dit besoek. so kan ek ook hul blogs gaan kyk. miskien as teken van teruggee en vir my om ook te weet wat hulle moontlik na my webwerf verwys het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.