Gestook: MyBlogLog en BlogCatalog Widgets

Vir diegene wat al jare lank lesers het, sal u sien dat ek die MyBlogLog- en BlogCatalog-sidebar-widgets verwyder het. Ek het geruime tyd gesukkel om dit te verwyder. Ek het dit geniet om die gesigte van mense wat my blog gereeld besoek het, te sien - dit het die lesers laat lyk soos regte mense eerder as statistieke oor Google Analytics.

Ek het 'n volledige ontleding gedoen van elke bron en hoe hulle verkeer na my webwerf gelei het, asook hoe my besoekers op die webwerf interaksie gehad het. Die ding wat ek die meeste aan beide widgets gehou het, was miskien:
MyBlogLog LeegMyBlogLog leë beelde. As u 'n widget wat foto's wys, dan net wys foto's.
BlogCatalog AdvertensiesBlogCatalog-beelde wat regtig advertensies vir mense se webwerwe is. Dit is gratis advertering en dit is nie waarvoor ek ingeskryf het nie.

Vier maande gelede het ek 'n sidebar-skoonmaakproses deurgemaak en my blog van Technorati, FuelMyBlog, en BlogRush. Dit lyk asof Technorati regtig hard werk om hul aandag weer op blogs te vestig - ek hoop dat hulle weer terugkom. BlogRush het regtig niks gedoen nie.

FuelMyBlog en BlogCatalog is nog steeds redelike goeie hulpmiddels vir nuwe bloggers om nuwe lesers te vind. MyBlogLog het in die wolke weggedryf by Yahoo! en lyk asof dit irrelevant geword het.

Met 'n paar duisend lesers per dag (per web en RSS), MyBlogLog het net 16 besoekers na my blog gebring:
MyBlogLog Inkomende verkeer

BlogKatalogus; het my egter 58 besoekers in dieselfde tydperk gebring.
BlogCatalog Inkomende verkeer

Vir sommige kan dit na goeie resultate lyk. Die probleem is dat dit die beste vaste eiendom op my blog is. Die regte kantbalk is waar baie van my gereelde lesers interaksie het met kommentaar, kategorieë, video's, ens. Nie een leser het op een van die widgets op die tuisblad... nie 1 nie.

Die vrae wat ek moes beantwoord, was dus:

 • Watter voordeel het my besoekers by die widgets behaal? Nie seker dat daar enige voordeel was nie, want niemand het met hulle gesels nie.
 • Watter voordeel trek ek uit die widgets? En het die voordele swaarder weeg as die voordele wat my lesers sou hê deur die ruimte te gebruik vir skakels wat hulle gebruik? het interaksie met?

My gevolgtrekking was dat die voordeel wat ek behaal, nie genoeg was om 'n groot hoeveelheid sidebar-vaste eiendom weg te gooi nie. Ek glo regtig dat al hierdie dienste baie meer voordeel trek uit u verkeer as wat u ooit sal trek.

As gevolg daarvan ... word hulle afgedank!

9 Comments

 1. 1

  Volg jy steeds besoeke aan jou werf vanaf BlogCatalog of MyBlogLog? Ek hou van MyBlogLog vir sy statistieke sowel as om die mense te sien wat besoek aflê, alhoewel ek sien wat jy bedoel met die opneem van vaste eiendom op die blog. Ek dink ek sal MyBlogLog afskuif na die voetskrif in my volgende herontwerp, maar ek sal dit byhou.

  Ook, as daardie twee nie hul werk doen om gebruikers in te bring nie, wat is dit dan? Dit gaan duidelik met jou, Doug, is dit alles intekeninge en soekverkeer wat vir jou die treffers bring of werk iets anders ook vir jou?

  • 2

   Hallo Phil,

   Ek glo baie daarvan om elke besoeker op my blog te verdien. Ek soek heeltyd nuwe blogs, lewer kommentaar op hul blogs en antwoord (:)) op my eie mense. Ek beantwoord ook soveel e-posse as wat ek kan wanneer gekontak word.

   Daarbenewens dink ek die plaaslike klasse wat ek doen oor blog en die geleenthede waarby ek praat, help aansienlik. Ek het 'n groot netwerk van vriende en kollegas!

   Ek hou ook daarvan om besighede en dienste te bevorder wat dalk nie 'hoofstroom' is nie en baie aandag kry. Ek doen dit veral as hulle streekmaatskappye is. Ek hou daarvan om mense in my eie agterplaas te help!

   Dankie!
   Doug

   NS: Om die blog geoptimaliseer te hou, is ook 'n rooi tapyt vir soekenjinverkeer ... maar goeie inhoud en persoonlike aanraking behou nuwe lesers.

 2. 3

  Ek het die klein baniere onderaan die sybalk van Clark's Picks gesit vir die talle sosiale netwerkwebwerwe waarby ek aangesluit het. Voorspelbaar kry ek verkeer van die een wat ek eintlik gereeld besoek, meestal Fuelmyblog.

  Op die oomblik eksperimenteer ek met Entrecard en Spott vir die verkeer. Het jy enige gedagtes oor daardie webwerwe?

 3. 4

  Doug,

  Dankie dat jy jou stat-ontleding met die res van ons deel. Waar kry jy die tyd?!

  As 'n sosiale bemarkingsdiens, Ons debatteer altyd oor watter widgets om vir elke kliënt te gebruik en ek weet nooit wat om voor te stel nie.

  My sluipende vermoede was dat hulle almal net “bling” was en nie regte verkeer gery het nie. Ek het altyd bedoel om die ontleders te vra om na te gaan ...

  Nou weet ek…

  Hou aan plaas, ek sal aanhou lees!!

  Deeter

 4. 5

  Dit is wonderlik dat jy die werk gedoen het om te sien wat verkeer na jou werf gelei het en wat nie.

  Ek moet dieselfde doen met my webwerwe!!!

 5. 6

  Hallo Doug,

  Bly om te sien BlogCatalog bring vir jou waardevolle verkeer. Dit is dalk nie Stumble- of Digg-nommers nie, maar jy sal vind dat ons lede baie meer 'taai' is as die meeste ander netwerke.

  Ek is jammer om te sien dat jy die BlogCatalog-legstuk verwyder het, maar dit lyk of jy goeie redes het om dit te doen. Het jy die afgelope tyd na enige van ons ander widgets gekyk? ons het 'n hele paar wat verskeie aspekte van jou blogkatalogus en/of sosiale netwerkaktiwiteit vertoon. Dit is dalk meer aantreklik vir jou lesers as net 'n paar willekeurige gesigte, aangesien dit baie meer teikeninhoud is. Neem byvoorbeeld ons Nuusvoer-legstuk, wat jou sosiale aktiwiteit versterk: http://www.blogcatalog.com/account.widget.php?type=feed

  Al ons widgets hou ook dop wat BC-lede jou blog lees sonder om die foto's/advertensies in die widget te hoef te vertoon.

  Hou aan met die goeie werk,

  daniel / blogcatalog.com

 6. 7
 7. 8

  Hi Douglas, dit was lekker om jou op Twitter te sien, dis hoe ek hier gekom het. Stel belang om te weet hoe Twitter vir jou werk. Ek stem saam jy moet daardie sidebars nou en dan opknap! Stel belang om meer oor Technorati te hoor. Ek sien baie mense verlaat my webwerwe via Technorati, maar baie min kom so op my werwe aan ...

 8. 9

  Die enigste rede hoekom ek Mybloglog, blogcatalog, fuel myblog het, is omdat ek wil sien wie besoek. so kan ek ook na hul blogs kyk. miskien as 'n teken van teruggee en vir my om ook te weet wat hulle moontlik na my webwerf verwys het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.