My Wimpy Skin op MyJonesSoda.com

Jones SodaEk gaan kyk http://www.myjonesmusic.com verlede week en sien dat hulle die Wimpy Flash-gebaseerde MP3-speler gebruik. Dit is dieselfde speler waarvoor ek pas 'n pasgemaakte vel op my seun se webwerf gebou het, http://www.billkarr.com. Daarom het ek die groot mense by Jones 'n draai laat gaan en gevra of ek vir hulle 'n vel kan bou. Ek het, en 'voila', hulle gebruik nou die vel op hul werf.

Hulle dink selfs daaraan om die webwerf te open om ander ontwerpe deur ander aanhangers te kry. Ek dink dit is 'n fantastiese idee.

Dit is die plek waar die meeste ondernemings die webwerf verloor. Wat het die opbou van 'n vel vir 'n MP3-speler op 'n Soda's Music-webwerf te doen met die verkoop van soda? ALLES !!! Die internet is u manier om met u gehoor te skakel deur middel van relevante boodskappe wat met HULLE gesels. Te veel maatskappye gebruik die internet steeds soos 'n goedkoop motorhuisverkoopbord.

Wat Jones gedoen het deur eers die Musiek-webwerf op te stel, was dat hulle hul handelsmerk verder as my seun uitgebrei het, wat van musiek hou (en wat op myjonesmusic.com). En verder as my seun, aan al sy vriende. En so aan, ensovoorts, ensovoorts. Dit is meesterlike handelsmerk deur Jones Soda. En die inhoud word heeltemal deur ons, hul getroue klante, gestoot.

Hulle het dit gebou. Ons het gekom. Ons gaan voort om te koop!

PS: Suikervrye wortelbier is my gunsteling.

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.