Soekbemarking

My seswoord CV

Geïnspireer deur hierdie pos van GL Hoffman, is dit my blog se ses-woord CV:

  • Onvermoeid om antwoorde te vind. En hulle te deel.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

7 Comments

  1. Ek het 'n voormalige medewerker gevra om 'n aanbeveling vir my te skryf, en sy eerste sin was: "Amy leef om te leer, en leer om te skep." Ek het hierdie voorwoord getik sodat niemand sou dink ek het Andrew se wonderlike ses woorde gesteel nie =)

    My ses-woord CV sou wees: "Leef om te leer, leer om te skep."

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie