My bemarkingsboek van die jaar

Die volmaaktheid van bemarking

'n Paar maande gelede is ek gevra of ek The Perfection of Marketing deur James Connor wil lees. Ek is 'n sucker vir 'n bemarkingsboek so ek het dadelik geantwoord. Ek is ook nie maklik in my opinies nie, soos u sal sien hersiening van inhoudsryk.

Die publisis van James Connor het my in elk geval 'n boek gestuur. 😉

Hy moes geweet het dat dit 'n wenner was! Nadat ek die boek gelees het, was ek so opgewonde dat ek 'n kissie met die boeke aangevra het en dit aan ander bemarkingsbloggers gegee het. Tot dusver was die reaksie absoluut eenparig - dit is myne Bemarkingsboek van die Jaar!

James het verlede week 'n bietjie tyd geneem, en ek het 'n onderhoud met hom oor die telefoon gevoer. Hy was saggeaard en genadig met sy tyd. Ek is nie seker hy is verbaas oor die reaksie op die boek nie – dit was so Die James Group's speelboek. Die James Group is 'n handelsmerkstrategie en 'n voldiens bemarkingsagentskap wat gebou is om middelgrootte ondernemings te laat groei. En groei hulle het, met 'n 95% suksessyfer en nie een kliënt wat tydens hierdie resessie ly nie.

Die boek is nie teorie nie, en ook nie deur 'n gedagte-leier geskryf nie ... Die James Group het 6 jaar aan hierdie metodes getoets en 6 jaar opgelei. James het gesê dat die boek eenvoudig geskryf is omdat dit elke dag met hul kliënte gewerk het.

Daar was verskeie redes waarom ek so lief was vir die boek, waaronder:

 • Dit is baie saaklik en prosesgedrewe, geskryf vir die HUB – nie die GMO nie!
 • Die boek is geskryf as 'n verhaal van 'n konsultant tot 'n uitvoerende hoof, en die uitvoerende hoof is 'n samestelling van die honderde sakeleiers waarmee James deur die jare gewerk het.
 • Elke hoofstuk bevat 'n oorsig en vrae vir die leser, wat 'n praktiese gids word vir elke sakeleier om die ins en outs van bemarking te leer.
 • Die boek lees maklik, maar praat oor alle aspekte van bemarking – van logo's en handelsmerke tot SEO en webontwerp.
 • Die boek besonderhede Return on Marketing Investment – ​​iets wat my na aan die hart lê!

James Connor is passievol oor die boek – en praat oor die impak dat groeiende middelslagondernemings die resessie kan regstel:

As u 'n gratis eksemplaar van die boek wil hê, vra dan 'n eksemplaar via my kontakvorm met besonderhede oor wie u is, u bemarkingsblog (vereis) en waarom u 'n eksemplaar wil hê. Ek sal vir u 'n eksemplaar stuur solank u belowe om daaroor te blog nadat u die boek gelees het. Ek het slegs beperkte eksemplare oor - dus doen dit vinnig. As u gekies is, sal ek terugskryf en 'n adres versoek om dit aan te stuur.

Moet dit nie misloop nie; u kan die eerste vier hoofstukke aflaai via die webwerf The Perfection of Marketing ... en u kan die boek in stelle van 4 koop vir die prys van 3.

Spesiale dank aan James vir die tyd wat hy uit die besige program geneem het om met my te praat.

2 Comments

 1. 1

  Ek stem saam dat dit 'n wonderlike boek is, Doug. As 'n lewenslange verkoopsman het handelsmerkbemarking nog altyd vir my 'n swart kuns gelyk, verwarrend en gehul in misterie. James Connor se benadering is stapsgewys en logies. Ek dink nie ek het al in so 'n kort lees meer praktiese inligting uit 'n besigheidsboek gekry nie.

 2. 2

  Ons VP van Bemarking het vir my hierdie boek as geskenk gegee. Ek het dit verlede week op 'n vlug na en van NYC gelees. Eerlik, The Perfection of Marketing is die eerste besigheidsboek wat ek "soos 'n boek" gelees het. Daar is genoeg storie daar om jou geïnteresseerd te hou en dit mislei jou om 'n paar waardevolle lesse te leer. Goeie goed.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.