My Facebook Usability Rant

facebook suig

Ek is bevrees dat ek geen nuwe inligting het om met die lesers van die Martech Zone, net 'n pleidooi vir u hulp. Nadat u die video hieronder gekyk het:

 1. Vertel my as ek iets misgeloop het, of ...
 2. Retweet hierdie statusopdatering totdat jou vingers bloei sodat dit iemand se aandag op Facebook kry.
[youtube: http: //www.youtube.com/watch? v = 5G-90bZXVjw]

3 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Ek weet dat die ontsteking gebreek is, maar al wat u hoef te doen is om die paneelpaneel te verwyder en hierdie twee drade aan te sluit en die enjin sal begin. As dit te veel moeite is, kan u 'n elektriese skakelaar by u plaaslike hardewarewinkel koop en installeer om u tyd te bespaar ...

  … Of die vervaardiger kan 'n vrieskakelaar in die motor sit!

  Kom, Facebook, hou op om mense tot oplossings te dwing.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.