My kontrolelys vir blog ...

Depositphotos20218971 m 2015

Verlede week het ek koffie gedrink by Brandon McGee, 'n direkteur van die Huntington-bank wat spesialiseer in Mobile Banking. Brandon se blog het 'n uitstekende posisie van soekenjins - danksy sy gekonsentreerde inhoud en die strak nis waaroor hy blog.

Ons het oor sy blog gesels en selfs 'n rukkie selfoon gepraat, hy het my 'n bietjie insig gegee oor waarheen die bedryf gaan en dit is nogal opwindend. Hier is 'n samevatting van ons gesprek - ek wou dit met almal deel.

 • Nis, nis, nis... mikro, mikro, mikro. Ek is jaloers op Brandon se keuse om te blog. Ek het nog altyd meer vis gekry as ek 'n wye net gooi; maar die waarheid is heeltemal die teenoorgestelde. Omdat ek nie 'n baie noue nis het nie, ding ek mee met baie ander webwerwe. Brandon hoef (nog nie) te kompeteer nie. Vir diegene wat daaraan dink om te blog, is daar baie geraas hier, dus probeer om u eie frekwensie te vind!
 • Kies die domeinnaam. Brandon word tans by Blogger aangebied. Dit is waar die 'nog' in my vorige punt in aanmerking kom. As iemand besluit om oor mobiele bankdienste te blog en 'n goeie domeinnaam kry, kan Brandon op die resultate-bladsy van die soekenjin gedruk word, aangesien ander mense met geteikende domeinname opstaan.
 • Aangebied as gasheer. Brandon se keuse in Blogger was 'n uitstekende keuse om hom aan die gang te kry. Hy het sy nis en hy blog deurgaans oor goeie onderwerpe. Die blog is beslis 'n wenner en gee hom aandag. Ek dink egter nie dit bevorder hom nie soveel aandag soos dit kan wees as hy dit self sou aanbied. Deur op 'n platform soos WordPress te gasheer, kan hy sy uitleg bepaal, 'n diepgaande optimalisering van die soekenjin doen, sowel as om die publiek 'na' sy webwerf te 'besit' (in plaas van die afleiding van Blogger).

Hier is een voorbeeld wat ek vir Brandon gegee het, hoe sy inhoud in a vertoon word SERP. As u kyk hoe sy plasings en skakels in Google geïndekseer en vertoon word, ontbreek 'n belangrike element:

Brandon SERP

Let op al die posbeskrywings? Is dit nie baie oortuigend nie? Met WordPress is 'n invoegtoepassing soos die Alles in 'n SEO Pack kan u die uittreksels wat met u skakels geassosieer word, in Google aanpas. Dit stel u in staat om geteikende, sleutelwoordryke en oortuigende inhoud te skryf wat meer klik na u werf sal deurstuur.

Hier is hoe my skakels daar uitsien:
Bemarkingstegnologie SERP

Ek verklaar nie dat ek 'n goeroe van SEO is nie, maar die vermoë om die inhoud wat in u resultate van die soekenjin vertoon word, te wysig, is belangrik - sowel die soekenjins as die mense wat dit gebruik.

Aangesien e-handel en bankwese soortgelyke nakomingsvraagstukke het en lyk asof dit na mobiele toestelle ontwikkel, sien ek daarna uit om Brandon se blog 'n bietjie dieper in te gaan. Hy het my al gewys op 'n paar goeie bronne vir mobiele bedrywe.

9 Comments

 1. 1

  Alhoewel ek saamstem nis is die pad om te gaan, vanuit die perspektief van die begin van 'n blog dink ek dit is 'n bietjie riskant.

  Ek sal meer geneig wees om my net 'n bietjie wyd te gooi en dit dan te vernou soos my blog vorder ... my nis uitkerf. As 'n veiliger roete na sukses.

  • 2

   Hi Kelly,

   As ek alles oor kon doen, sou ek 4 tot 6 blogs gehad het – een met elke onderwerparea. Ek dink mense koop vir voer soos hulle produkte koop ... hulle gryp nie die gemengde sak nie, hulle gryp die sak wat hulle wil hê. 🙂

   Dit sal my in staat stel om my inhoud te konsentreer sowel as om die werwe te kruisbevorder. Die probleem met 'n wye net is dat jy regtig teen al die nisse werk wat reeds daar is. Ek dink nie jy gee jou inhoud 'n regverdige kans nie.

   Doug

 2. 3
 3. 4

  Douglass,

  Dankie vir die herinnering vir die Alles in Een SEO-pakket – ek neem aan ek skryf die kopie in die titelafdeling van die pos onder die etikette af?

  Beste wense uit Engeland!

  Jon Moss

 4. 6
 5. 8

  Ek wil graag krediet neem, maar my Seesmic-inprop is eintlik 'n Sidebar-inprop om jou laaste video's te wys. Ek stem saam - wie ooit die Seesmic comments-inprop geskryf het, is 'n genie!

  Hallo Ray!

  Doug

 6. 9

  Groot, bondige artikel.

  Ek is relatief nuut met blog en het pas oorgeskakel na 'n WordPress-tema wat self aangebied word genaamd Suffusion wat ALLES IN EEN ingebou het. Ontsagwekkende.

  Dankie ook vir die plasings.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.