My kontrolelys vir blog ...

Depositphotos20218971 m 2015

Verlede week het ek koffie gedrink by Brandon McGee, 'n direkteur van die Huntington-bank wat spesialiseer in Mobile Banking. Brandon se blog het 'n uitstekende posisie vir soekenjins - danksy sy gekonsentreerde inhoud en die strak nis waaroor hy blog.

Ons het oor sy blog gesels en selfs 'n rukkie selfoon gepraat, hy het my 'n bietjie insig gegee oor waarheen die bedryf gaan en dit is nogal opwindend. Hier is 'n samevatting van ons gesprek - ek wou dit met almal deel.

 • Nis, nis, nis... mikro, mikro, mikro. Ek is jaloers op Brandon se keuse om te blog. Ek het altyd meer vis gekry as ek 'n wye net gooi; maar die waarheid is heeltemal die teenoorgestelde. Omdat ek nie 'n baie streng nis het nie, ding ek mee met baie ander webwerwe. Brandon hoef nog nie te kompeteer nie. Vir diegene wat daaraan dink om te blog, is daar baie geraas hier, dus probeer om u eie frekwensie te vind!
 • Kies die domeinnaam. Brandon word tans by Blogger aangebied. Dit is waar die 'nog' in my vorige punt in aanmerking kom. As iemand besluit om oor mobiele bankdienste te blog en hulle 'n goeie domeinnaam kry, kan Brandon op die resultate-bladsy van die soekenjin gedruk word, aangesien ander mense met geteikende domeinname opstaan.
 • Aangebied as gasheer. Brandon se keuse in Blogger was 'n uitstekende keuse om hom aan die gang te kry. Hy het sy nis en hy blog deurgaans oor wonderlike onderwerpe. Die blog is beslis 'n wenner en gee hom aandag. Ek dink egter nie dit bevorder hom nie soveel aandag soos dit kan wees as hy dit self sou aanbied. Deur op 'n platform soos WordPress te huisves, kan hy sy uitleg bepaal, 'n diepgaande optimalisering van die soekenjin doen en die gehoor 'besit' na sy webwerf (in plaas van die afleiding van Blogger).

Hier is een voorbeeld wat ek vir Brandon gegee het, hoe sy inhoud in 'n SERP. As u kyk hoe sy plasings en skakels in Google geïndekseer en vertoon word, ontbreek 'n belangrike element:

Brandon SERP

Let op al die posbeskrywings? Is dit nie baie oortuigend nie? Met WordPress is 'n invoegtoepassing soos die Alles in 'n SEO Pack kan u die uittreksels wat met u skakels geassosieer word, in Google aanpas. Dit stel u in staat om geteikende, sleutelwoordryke en oortuigende inhoud te skryf wat meer klik na u werf sal deurstuur.

Hier is hoe my skakels daar uitsien:
Bemarkingstegnologie SERP

Ek verklaar nie dat ek enige SEO-leser is nie, maar die vermoë om die inhoud wat in u soekenjinresultaat vertoon word, te wysig, is belangrik - sowel die soekenjins as die mense wat dit gebruik.

Aangesien e-handel en bankwese soortgelyke nakomingsprobleme het en lyk asof dit na mobiele toestelle ontwikkel, sien ek daarna uit om 'n bietjie dieper by Brandon se blog in te gaan. Hy het my al gewys op 'n paar goeie bronne vir mobiele bedrywe.

9 Comments

 1. 1

  Alhoewel ek dit eens is, is niche die regte manier, maar vanuit die perspektief van die begin van 'n blog, dink ek dit is 'n bietjie riskant.

  Ek sal meer geneig wees om my net 'n bietjie breed te gooi en dit dan te vernou namate my blog vorder ... my nis uitwerk. As 'n veiliger weg na sukses.

  • 2

   Hi Kelly,

   As ek alles sou kon doen, sou ek 4 tot 6 blogs gehad het - een vir elke onderwerp. Ek dink mense koop voer soos hulle produkte koop ... hulle gryp nie die gemengde sak nie, hulle gryp die sak wat hulle wil hê. 🙂

   Dit sal my in staat stel om my inhoud te konsentreer en die webwerwe te kruisbevorder. Die probleem met 'n wye net is dat u regtig werk teen al die nisse wat daar is. Ek dink nie u gee u inhoud 'n billike kans nie.

   Doug

 2. 3
 3. 4

  Douglass,

  Dankie vir die herinnering vir die All in One SEO Pack - ek neem aan dat ek die eksemplaar in die titelafdeling onder die etiket onder die etikette skryf?

  Beste wense uit Engeland!

  Jon Moss

 4. 6
 5. 8

  Ek wil graag krediet neem, maar my Seesmic-inprop is eintlik 'n sidebar-inprop om u laaste video's te wys. Ek stem saam - wie ooit die plug-in vir Seesmic-kommentaar geskryf het, is 'n genie!

  Hallo Ray!

  Doug

 6. 9

  Groot, bondige artikel.

  Ek is relatief nuut in die blog en het net oorgeskakel na 'n WordPress-tema wat self aangebied word, genaamd Suffusion, waarin ALL IN ONE ingebou is. Ontsagwekkende.

  Ook dankie vir die poste.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.