My blog is beter as 99.86% van alle ander blogs!

OscarEk lees 'n wonderlike pos van 'n nuwe blogkollega vandag op Blog Burnout. Dit het my laat wonder waar al hierdie bloggoed my aanbring. Nie dat ek daaraan dink om my blog te beëindig nie, geen kans daarvoor nie! Ek hou daarvan te veel (en ek bedoel te veel!). Ongelukkig is ek al dan nie so goed nie - hang af hoe u daarna kyk. Ek kan dus nog nie my dagtaak ophou nie (en ek wil dit ook nie regtig doen nie).

Technorati beklee my blog op nommer 74,061 75,000. Met die oog daarop veronderstel ek die vraag hoe goed goed genoeg is? Ek betwyfel dit baie dat iemand met die verstand na Technorati gekyk het en gewonder het ... Ek wonder wie is in die beste XNUMX?

Ek het 67 skakels van 37 blogs. Dus, in 'n wêreld met 52,900,000 blogs, het 37 bloggers my inligting belangrik genoeg gevind om na my te skakel! Dit is amper neerdrukkend!

On Influence and Automation het 74,061 52,900,000 van XNUMX XNUMX XNUMX blogs!

Aan die ander kant het ek net ongeveer 200 plasings op my blog gehad. Seth Godin het net 1,000 800 poste getref. Miskien is daar die kans dat ek na nog 100 poste myself in Technorati se Top 5 kan bring. (Seker ... en ek het dan ook al vyf boeke gepubliseer!)

Dit kan alles negatief klink, maar dit is nie. Kom ons sit 'n ander draai daarop. In 'n wêreld met 52,900,000 blogs is dit nie vreeslik sleg om op 74,061 0.14 te staan ​​nie! Heck, dit is die beste XNUMX% van alle blogs.

So daar het jy dit. My blog is beter as 99.86% van alle ander blogs! 😛

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Die helfte van die stryd in blogranglys is die netwerkvorming en om jou nis te vind, en sodra jy daardie twee dinge onder het, dan begin dinge vir jou versnel, veral by Technorati.

  Ek probeer self die Technorati 50K-klub kraak.
  MC

 3. 3

  'n Goeie rang wat jy daar gekry het doug, ek is self in die 90,xxx reeks, nie sleg vir 'n nuwe blog as ek dit self sê nie 🙂

  Ek meet 'n blogsukses aan die lesers en hul kommentaar. Lekker lesers soos Yvonne, Rico en andere maak 'n blog 'n vriendelike plek en gee dit 'n lekker atmosfeer. Ek blog omdat ek wil, 'n technorai rank is net 'n lekker ekstra.

 4. 4

  Mooi plasing.

  Dit was goed gesê. Waardeer altyd jou diepgaande sienings. Hou aan met die goeie werk!

  John

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.