Mosh van die suikerpruime

Ek neem vanaand 'n onderbreking. Ek werk al weke aaneen en dit haal my in.

Ek hou nie daarvan om nie 'n opdatering op my blog te skryf nie; daar is altyd iets wat ek elke dag geleer het wat ek graag deel. Ek het al my gedagtes oor die Youtube uitverkoping, lyk asof dit waar geword het!

Ek moet sê dat dit teleurstellend was om te sien dat meer as die helfte van my feeds vandag die verkoopboodskap het. Is dit regtig so belangrik? Dit is seker 'n hele klomp geld ... maar waarom die oohs en aahs?

In elk geval, my seun het 'n bietjie pret gehad met Dance of the Sugar Plums en ek wou dit met u deel! Hy het dit natuurlik nie geskryf nie ... maar hy het dit sy eie gemaak deur elke laag te speel en dit self te meng. Geniet dit!

[audio:http://www.billkarr.com/mp3s/The%20Dance%20of%20the%20Sugar%20Plums.mp3]

Besoek Bill's werf om na sy ander 'klassieke' te luister!

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Hallo Sean!

    Ek het nie oor u blog gepraat nie ... dit was waarskynlik 100 uit 160 van die feeds wat ek gelees het met die Google News. Jammer dat iemand nie 'n 'deduplicator' vir nuuslesers op Engels kon bou nie!

    Ek verwag dat u dit met u skakels na Google sal doen. Dit was al die tegnologiese webwerwe wat dit gepos het, wat my moeg gemaak het!

    Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.