E-handel en kleinhandelBemarkingsinfografika

3 sleutels tot die modernisering van ervarings in die winkel ... en inkomste

Hierdie naweek het ek by die nuwe gaan inkopies doen Kroger Marketplace. Bykomstigheid ... as Kroger net dink dat dit net so belangrik is om in hul aanlyn-teenwoordigheid te belê as hul kleinhandel. Ek wyk af. Die nuwe mark is oorkant die vorige Kroger gebou. Een stap binne en jy kan sien hoekom.

Kroger Marketplace

'N Bakkery met vars ambagsbrood, 'n deli met 'n toegewyde gourmetkaastoonbank, 'n Starbucks, 'n sushi-toonbank, en one-stop shopping vir babas, speelgoed, slaapkamer, badkamer, juweliersware en kombuis. Dit het selfs 'n kafeteria en vakansie-afdeling gehad. Hierdie mammoetwinkel het alles. Of doen dit?

Toe ek deur die winkel loop om wasgoed te was, het ek 'n paar doeltreffendhede opgemerk. Een sleutel is dat die gedeelte direk voor die uitcheckings soos 'n winkel in 'n winkel is. Moet u melk en vars groente optel (selfs plaaslik verbou)? U kan binne 'n paar minute in- en uitklim. My reis het 'n paar uur geneem terwyl ek in elke uithoek van die winkel gekyk het.

Om die wasmiddel te vind, moes ek opkyk na 'n bordjie wat my na die gang 48 wys. is. Ek het 'n Starbucks gegryp, 'n blaaskans geneem en daarna uitgekyk.

Die winkel-ervaring het twee derdes van die manier gehad om perfek te wees. Hierdie inligting uit Moki is gebaseer op Forrester's Die toekoms van die digitale winkel. Dit wys die weg na watter drie sleutels daar is vir 'n buitengewone moderne winkel-ervaring:

  • kontekstuele - Ek het gedink die nuwe afdelings was perfek. Daar is 'n Wal-mart aan die ander kant van die kruising, maar deur 'n kruidenierswinkel met ander geriewe, bied die Kroger 'n baie deegliker keuse vir die gesin. Die feit dat ek 'n nuwe lintkers, 'n hoogwaardige bourbon of 'n braaipan kon optel, wys dat Kroger sy klante verstaan.
  • relevante - Die seisoenale en gemaklike afdelings is fantasties. Ek het vermy om na die ou Kroger te gaan om koffieverromer op te tel, want dit het 'n reis deur die hele winkel vereis vir een enkele aankoop. Ek sou eerder na die plaaslike geriefswinkel gaan. Nou kan ek ook na Kroger gaan en vars groente optel!
  • persoonlike – Dit is waar daar 'n geleentheid vir Kroger is om hul ervaring in die winkel te vergroot. As hulle net naby-veld-kommunikasie ingebed in hul mobiele toepassing gehad het, miskien 'n paar bakens in die winkel, en 'n paar dinamiese uitstallings in plaas van ou-skool gangtafels, sou ek minder gefrustreerd kon wees met al die vaste eiendom om te dek. En as my Plus-kaart geregistreer is, kan hulle selfs vir my 'n paar aanbiedinge maak terwyl ek deur die winkel beweeg.

Die wonderlike ding is dat die winkel nie herontwerp hoef te word nie - dit is 'n epiese winkel. Persoonlik wil ek graag 'n paar gemaklike stoele en rusbanke in die winkel sien strooi. Hoe meer mense uithang - hoe meer dink hulle oor wat hulle moet koop. Ek het by Starbucks gestop en toe nog 'n dosyn of so items gaan haal.

Kroger kan baat vind deur die tegnologie wat daarin gebruik word, te verskerp. Toe ek uitklok, snak die vrou agter my aan dat ek 'n klein waentjie het wat 'n redelike som geld beloop. Sy sien nie die Mahi, Woodford Reserve en Sandalwood lint kers wat ek gekoop het nie. Ek het waarskynlik twee keer soveel bestee as wat ek verwag het.

Ek kan my net voorstel wat ek sou spandeer as my reis was persoonlike!

#JouDoingItWrong - Moki

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.