Hoe Mobile Wallet bied verkope

in die winkel mobiele beursie bied

Ek dra my iPhone in 'n wonderlike, handgemaakte leerhoes van Pad en veerpen wat plek het vir my ID en 'n paar kredietkaarte, maar nie veel anders nie. As gevolg hiervan vertrou ek nogal op mobiele toepassings en my mobiele beursie. Een app waarop ek verlief geraak het, is Sleutelhouer, wat my toelaat om al my klubkaarte te gooi en op een plek te plaas.

Kort nadat ek die sleutelring opgelaai het, het ek huis toe gery en 'n waarskuwing op my foon laat verskyn dat een van die winkels wat ek gereeld aangebied het, 'n aanbod gehad het. Absoluut briljant ... Ek het ingetrek, die koepon afgelos en baie gekry. Ek was nie op soek na 'n ooreenkoms nie en het selfs nie verwag dat ek die aand sou gaan inkopies doen nie - maar daar het dit gebeur. Liggingbewustheid in 'n aansoek het vrugte afgewerp vir die handelaar!

SIM-vennote het 'n infografie geskep wat die redes bespreek waarom kleinhandelaars / bemarkers die mobiele beursie gedurende die komende seisoen moet omhels. Met die vakansie om die draai is dit nou belangriker vir bemarkers en kleinhandelaars om die krag van mobiele inkopies te verstaan:

  • Ongeveer 56% van die verbruikers sê dat hulle graag lokasie-gebaseerde aanbiedings op hul fone wil ontvang.
  • Mobiele beursies bied 'n 64% hoër omskakelingskoers ten opsigte van webkoepons.
  • Mobiele aanbiedings verhoog 'n toename van 26% in die gemiddelde bestelwaarde bo statiese mobiele webaanbiedings.

Ek het eerlikwaar nie die aanbiedinge gevra nie, en ek het dit absoluut ook nie verwag nie! Hoeveel beter tydsberekening kan u met 'n relevante aanbod gee as wanneer die vooruitsig naby u winkel is?

[box type = "download" align = "aligncenter" class = "" width = "90%"] Laai SIMPartners af 2015 Kleinhandelgids vir meer insigte oor die meeste uit die vakansietydperk. [/ box]

Holiday Mobile Wallet bied verkope aan

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.