4 Comments

 1. 1
 2. 3

  Doug (en Todd, en Scott Jones),

  Ek sit op die MIRA-toekennings-beoordelaarspaneel en was verstom toe ek hierdie jaar se voorlegging vir die mobiele soektog gelees het. Doug, ek herhaal al jou opmerkings – dit is gaaf wat hulle gedoen het. Ek het dit verlede Maandag ook getoets toe ek die web getref het en probeer uitvind hoe laat die NCAA-eindstryd daardie aand begin het. Toe ek dit nie maklik kon kry nie, het ek later besluit om dit na ChaCha te SMS en het dit binne minder as 2 minute teruggekry! Sjoe, dit was cool. Ek kan regtig sien dat dit werk soos mense reis, onmiddellik relevante inligting benodig, ens.

  Nou, hier is die vraag wat ek vir Scott wil vra. Hoe maak jy geld met hierdie model? Waar is die inkomstestroom? Wie betaal die gidse?

  Laastens weet ek nie watter waarde dit bied nie, maar ek het reeds 'n ChaCha-rekening gehad en om aanlyn te kan gaan, my telefoonnommer by te voeg, en dan die geskiedenis van my vrae en hul antwoorde te sien, was nogal gaaf.

  Hierdie een sal lekker wees om te kyk.

 3. 4

  Goeie pos Doug.

  Ek volg ChaCha vir 'n paar jaar, en het dit nooit regtig verstaan ​​nie. Menslike geleide soektog – soos jy gesê het is arbeids-/hulpbronintensief en dus stadig. Ek wou dit eintlik 'n unieke byskrif gee ... "WAG .... Dit is Google.” Aangesien byna elke keer as ek dit probeer het, het dit vir my dieselfde resultate as Google gegee ... is net 10 keer die tyd.

  In elk geval – toe ek 'n paar maande gelede gelees het dat hulle 'uitbrei' na selfoon – het ek geweet die 'aankondiging' kom dat hulle al hul eiers in hierdie mandjie sit. Sedertdien het ek dit geniet om die mobiele weergawe te gebruik.

  My gunsteling antwoord was op my simpel vraag - "Wat is die sin van die lewe?" En ek het teruggekom - "Om al jou vriende van ChaCha te vertel."

  Dit is nou goed!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.