4 Comments

 1. 1
 2. 3

  Doug (en Todd, en Scott Jones),

  Ek sit op die beoordelingspaneel van die MIRA-toekennings en was verbaas toe ek hierdie jaar se voorlegging vir die mobiele soektog gelees het. Doug, ek beaam al u kommentaar - dit is cool wat hulle gedoen het. Ek het dit ook verlede Maandag getoets toe ek op die web kom om uit te vind hoe laat die NCAA-finale wedstryd die aand begin. Toe ek dit nie maklik kon vind nie, het ek later besluit om dit na ChaCha te stuur en dit in minder as 2 minute terug te kry! Sjoe, dit was cool. Ek kan regtig sien dat dit werk terwyl mense reis, onmiddellik relevante inligting benodig, ens.

  Hier is die vraag wat ek Scott wil vra. Hoe verdien u geld met hierdie model? Waar is die inkomstestroom? Wie betaal die gidse?

  Laastens weet ek nie watter waarde dit bied nie, maar ek het al 'n ChaCha-rekening gehad en kon aanlyn gaan, my telefoonnommer byvoeg en dan die geskiedenis van my vrae en hul antwoorde redelik cool sien.

  Hierdie een sal lekker wees om na te kyk.

 3. 4

  Goeie boodskap Doug.

  Ek het ChaCha al 'n paar jaar gevolg en dit nog nooit regtig verstaan ​​nie. Menslike begeleiding - soos u gesê het, is arbeids- / hulpbronintensief en dus stadig. Ek wou dit eintlik 'n unieke tagline gee ... 'WAG .... Dit is Google. ” Aangesien ek dit byna elke keer probeer het, het dit my dieselfde resultate as Google gegee ... is net 10 keer die tyd.

  Hoe dit ook al sy - sodra ek 'n paar maande gelede gelees het dat hulle 'uitgebrei' het na mobiele toestelle, het ek geweet dat die 'aankondiging' sou kom dat hulle al hul eiers in hierdie mandjie gooi. Sedertdien geniet ek die mobiele weergawe.

  My gunsteling antwoord was op my lawwe vraag: "Wat is die sin van die lewe?" En ek het teruggekom - 'Om al jou vriende van ChaCha te vertel.'

  Nou is dit goed!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.