Mislukking: Microsoft Adcenter Labs en .NET

Mense wonder waarom ek nie graag programmeer nie ASP.NET. Dit is omdat ek elke keer 'n foutbladsy soos hierdie kry as ek dit doen. Ek dink of die goeie mense by Microsoft kan nie hul eie toepassings ontwikkel sonder om dit te doen nie, hoe gaan ek ?! Van die voorspelling van demografie deur Microsoft Adcenter Labs:

voorspelling van demografie van Microsoft adcenter

5 Comments

 1. 1

  Ek verstaan ​​dit nie ... dis 'n standaardfout-bladsy. U kan dit met enige toepassing kry (PHP, Ruby, Perl, ens.). Dit is eintlik veiliger omdat ASP.NET anders as PHP die foutboodskap verberg, sodat dit nie aan die wêreld blootgestel word nie en dat u webwerf 'n teiken vir hackers kan wees.

  • 2

   U kan 'n foutbladsy op enige platform kry, vir seker Sameer. My klagte is dat dit 'n MICROSOFT-webwerf met 'n MICROSOFT-fout is. Hulle moet hulle in die verleentheid stel dat hulle 'n toepassing opstel wat foutief is, aangesien hulle die IIS en ASP.NET geskryf het.

 2. 3

  Ek verstaan ​​u punt nou. U sê dat die spesifieke Microsoft-werf die skuld moet kry.
  Goed, u punt is geldig. Hulle moet hul foutbladsy aanpas (wat 'n triviale taak is), maar om die skuld op .NET te plaas, is om die minste te sê onverantwoordelik. Dit sou wees soos om te sê: "Ek hou nie van programmering in PHP nie, want die PHP-webwerf het 'n standaardfoutbladsy" 😛

 3. 4

  Ek het wel by Microsoft gegrawe, Sameer :). Ek dink die foutbladsye in IIS met betrekking tot ASP.NET is verskriklik! In ander tale, insluitend PHP, kry ek besonderhede oor die fout as fouthantering aan is. Dit lyk (vir my) as ek met ASP.NET toets, is alles wat ek ooit kry hierdie konfigurasie-goed.

 4. 5

  Ahh okay nou verstaan ​​ek. Maar hou die verskriklike ontwerp in gedagte. Hulle steek die regte foutboodskap doelbewus weg. Dit is omdat u nie u kwesbaarheid aan die wêreld blootgestel wil hê nie.

  Dieselfde met ASP.NET, sien u die skermkiekie wat u het? Voeg eenvoudig customErrors by = af, dan gee u die presiese foutboodskap.

  Daar is selfs 'n plug and play-fouthanteringsmodule wat u kan bel Elma wat volgens my net mooi is, het ek voorgestel om dit op die werk te gebruik en dit is wonderlik. In hierdie geval kan u die foutboodskappe vir die besoekers van die webwerf verberg, maar dit sal mooi aangemeld wees en dit kan selfs ingestel word om elke keer 'n nuwe foutboodskap vir u 'n e-pos te stuur. Praat oor soet 😉

  PS Ek hou ook van PHP, maar nadat ek 2 jaar voltyds gebruik het, het dit regtig op my gegroei grown

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.