Moenie val vir die misleiding van 'Local Presence' nie

Depositphotos 37564193 s

My foon lui die hele dag. Ek is gereeld in vergaderings met kliënte, maar soms sit ek oop op my lessenaar terwyl ek werk verrig. As die telefoon lui, kyk ek om en daar skakel daar dikwels 'n 317-areakode in. Die nommer is egter nie in my kontakte nie, so ek kan nie sien wie die persoon is wat my bel nie. Met meer as 4,000 XNUMX kontakte op my foon - gesinchroniseer met LinkedIn en Kontak altyd... Ek identifiseer omtrent almal wat my skakel.

Maar dit is anders. Dit is 'n uitgaande verkoopsonderneming wat die 317 bedrieg area kode om die kans te probeer verbeter dat ek die telefoon optel. In gesprek met Bill Johnson - ons kliënt, 'n kundige in uitgaande verkope en stigter van Verkooppunt, dit staan ​​bekend as plaaslike teenwoordigheid en dit is die nuutste wondermiddel van uitgaande oproeptegnologie.

Hier is 'n voorbeeld van RingDNA:

Die probleem met plaaslike teenwoordigheid is dat dit dadelik die handdruk tussen 'n verkoopspersoon en 'n potensiële persoon met 'n oneerlike betrokkenheid begin. In hierdie tyd, waar verbruikers meer deursigtigheid en eerlikheid van maatskappye eis, is dit in direkte konflik.

Plaaslike teenwoordigheid kom algemeen voor en groei in die bedryf ... en dit is volgens my ook misleidend en dom. Ek probeer nie om RingDNA te verslaan nie - hulle is een van honderde verkopers wat hierdie oplossing verkoop en die eerste waarvoor ek 'n video op Youtube gevind het. Maar hoewel die RingDNA-video die aantal oproepe beantwoord of teruggestuur het, bied dit nie insig in die skade wat u verkoop aangerig het deur hierdie misleidende strategie te gebruik nie.

Doug Hansen, Sr. Bestuurder van Rekeningontwikkeling van Draai, het onbewustelik 'n oproep van 'n verkoper wat voorheen hul toespraak gemaak het, gebel plaaslike skakelfunksies. Onmiddellik dink hy minder aan die integriteit van die ondernemer, alhoewel hy vooraf weet wat hy doen.

Ek het meer as 30 jaar ondervinding in verkope, insluitend telefoniese ondersoek, en ek het eksperimenteer met waarskynlik soveel verskillende tegnieke om teruggekeerde oproepe of aflewerings te werf as enigiemand. Terwyl ek die aantrekkingskrag van plaaslike getalle om op die beller-ID van 'n voornemende persoon te verskyn, vind ek dat dit die tipiese vooruitsig wat hulle mislei het, opmerk en sodoende 'n versperring van negatiwiteit skep wat aan die begin moet word. Alhoewel hierdie tegnieke effektief is om vinniger by die vooruitsig uit te kom, gee dit ook te kenne dat ons minder deursigtig en reguit is in ons benadering en die pad na 'n vertrouensverhouding ondermyn.

Doug het dit perfek gesê. Selfs as die reaksietempo styg wanneer u met dieselfde areakode inbel, kan ek my nie voorstel dat u omskakelingskoers daarmee toeneem nie. Ek kan ook nie glo dat u nie die hele verkoopsiklus in gevaar stel deur misleidend te begin nie.

Vertroue en egtheid is die sleutel tot elke uitverkoping. Moenie dit waag deur streekskodes te bedrieg nie!

5 Comments

 1. 1

  Ja, dit is een van die truuks wat verby die vervaldatum is. 18 maande gelede het dit my met die eerste paar oproepe mislei, en nou word alles wat nie die beller se ID raak nie, geïgnoreer ...

 2. 2

  Alhoewel dit voorspelbaar misleidend gesien kan word, is dit moeilik om die verhoogde omskakelingskoers te ignoreer, en die gebruik is uiters toepaslik in omstandighede waarin A. die kliënt 'n oproep aangevra het of B. die eindgebruiker 'n verbruiker is. Gebruik nou nie plaaslike teenwoordigheid as u in die C-suite- of ondernemingsrekeninge verkoop nie. Maar in terme van vertroue het ek hierdie instrument in 'n vorige posisie gebruik (op daardie stadium verkoop aan verbruikers) en vertroue was NOOIT verlore nie. Dit sal die hele tyd geopper word - 'Is julle plaaslike inwoners' waarin ek hulle van ons intuïtiewe telefoonstelsel sou vertel en die frase sou afsluit met 'redelik slim?' Ons sal albei 'n laggie hê en met die verkoopoproep voortgaan. Intussen het die antwoordsyfer in die betrokke toepassing met meer as 400% gestyg. 4 keer die geleenthede om besigheid te sluit. Ek sal die kans elke dag aanvaar.

  • 3

   Daar is 'n aantal misleidende bemarkingstrategieë wat die reaksie- en omskakelingsyfers in elke medium, Ryan, verbeter. U neem die kans, ek is nie 'n aanhanger nie en glo nie dat goeie ondernemings met goeie produkte en dienste dinge op hierdie manier moet doen nie.

   • 4
    • 5

     Ek is nie 'n prokureur nie, maar ek glo nie dat daar 'n wetlike vereiste is om 'n areakode te dwing om by die werklike ligging van die oproeper te pas nie. Dink aan u eie mobiele toestel ... Ek kan in Las Vegas wees en iemand bel en '317' sal steeds registreer.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.