Rus in vrede, my vriend Mike

Toe ek die eerste keer van Virginia Beach na Denver verhuis het, was dit net ek en my twee kinders. Dit was redelik skrikwekkend ... 'n nuwe werk, 'n nuwe stad, my huwelik is beëindig en my spaargeld is weg. Om geld te bespaar, het ek elke dag met die spoorlyn werk toe geneem. Na 'n paar weke het ek 'n bietjie gesels met 'n ou op die spoorlyn met die naam Mike.

Dit is 'n foto wat ek op Mike se seun se werf gevind het.

Dit is 'n foto wat ek op Mike se seun se webwerf gevind het.

Mike was 'n hoë man. Ek is 'n redelike groot ou, so miskien het ons dit aangepak. Nadat ek Mike leer ken het, het ek gevind dat hy as 'n Marshall gewerk het wat die federale regters in die middestad beskerm het. Met 9/11 het Mike 'n ernstige werk gehad en was hy lief vir die verantwoordelikheid. Sy beskermende gees eindig ook nie by die hoftrappe nie. Ek het Mike gereeld gevind om 'n sitplek op die spoorlyn te vind tussen 'n dronk en die res van die passasiers. In die middel van ons gesprekke sou ek sien dat ek sy aandag verloor het terwyl hy na ander mense waak. Hulle het nie eers geweet dat hy daar was om hulle te beskerm nie.

Dit was 'n tyd in my lewe waarin ek baie vrae gehad het en nie baie antwoorde gehad het nie. Ek het begin kerk toe gaan en een van my eerste dae het ek deur die kerk gekyk en daar was Mike en Kathy. Ek glo nie dit was toevallig nie.

Mike het my onder sy vlerk geneem en sy huis vir my en my kinders oopgemaak. Ons het 'n hele paar vakansie saam met Mike, Kathy en hul (volwasse) kinders deurgebring. Ons gesprekke in die trein was fantasties en van die lekkerste herinneringe wat ek aan Denver gehad het. Mike was meer as enigiets in die wêreld lief vir sy gesin. Dit is nie dikwels wat 'n man van sy formaat sien skeur nie, maar al wat jy hoef te doen was om oor sy familie te begin praat.

Buiten sy familie het Mike ook 'n intense verhouding met Jesus Christus gehad. Dit was nie iets wat hy op sy mou gedra het nie, maar dit was ook nooit ver van 'n gesprek nie. Mike was een van die Christene wat opreg dankbaar was vir alles wat hy gegee is. Ek het 'n vreugde en vertroue in Mike gesien wat u by baie volwassenes nie vind nie, hoofsaaklik as gevolg van sy geloof en sy gesin. Mike het nie gepreek nie, hy het regtig probeer om sy lewe te leef volgens hoe hy gedink het God wil hê hy moet. Mike het net sy geluk en sy ervarings in sy liefde vir God met jou gedeel. Dit was nooit opdringerig nie, nooit veroordelend nie.

Ek het vanaand 'n briefie van Kathy, Mike se vrou, gekry wat sê dat hy in sy slaap oorlede is. Ek is geskok. Ek is teleurgesteld dat ek nooit weer vir Mike moes gaan kuier nie, en dit was nog hartseerder dat ek nie telefonies kontak gehad het nie. Kathy en sy gesin moet weet dat hy 'n belangrike deel van my lewe was. Ek twyfel nie dat God Mike so gereeld in dieselfde trein gesit het as om my te help om my weg te vind nie.

Ek is vir altyd dankbaar vir Mike, sy familie se liefde en die ongelooflike herinneringe wat hulle aan my en my gesin gegee het. God seën jou, Mike. Rus in vrede. Ons weet dat u tuis is.

8 Comments

 1. 1

  Doug, wat 'n getuienis vir die lewe van jou vriend Mike. Klink soos 'n wonderlike man wat 'n groot impak gehad het op almal met wie hy in aanraking gekom het. Dankie dat u u persoonlike verhaal gedeel het en dat u vertel van Mike se sagte getuienis. Ek is jammer oor die verlies van u vriend.

 2. 3
 3. 4
  • 5
 4. 6

  Hallo Doug,

  Regtig aangrypende stuk oor Mike, so jammer oor die verlies van so 'n goeie vriend. Bly jy het dit gedeel, dit is so 'n lekker verhaal en ek dink 'n belangrike herinnering aan hoe die wonderlikste dinge soms op verrassende maniere gebeur.

 5. 7

  doug,

  Baie dankie vir u boodskap oor my pa, ek is so bly om te hoor van soveel mense wat my pa so gerespekteer het, ons almal sal hom baie mis, maar onthou altyd dat hy nou op 'n baie beter plek is en steeds kyk oor almal, gelukkig soos hulle kan wag om sy familie en vriende weer te sien. hou ons almal in u gebede, veral ma.

  weereens baie dankie !!!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.