Microsoft: voeg my asseblief by u Ferrari-poslys

Dit is tyd om te karring. (As u my nou sou kon voorstel, swaai ek met my vinger en knor soos Louis Black op sy beste.)

Baie moeite niks op die blogosfeer op die oomblik omdat Microsoft het 'n paar Ferrari-skootrekenaars saam met Vista gestuur vooraf gelaai aan 'n aantal A-List bloggers. Mense is bang. Dit is asof Microsoft 'n verkiesing of iets koop, of dat hulle agter die moord op JFK staan, of dat hulle wapens van massavernietiging aan Noord-Korea verkoop het.

Ek is saam met Scoble oor hierdie een!

Word wakker mense, dit is besigheid! Dit is die verpligting van elke bemarker om geld te belê waar dit die meeste kopers sal beïnvloed ... U het 'n begroting, u moet dit beter laat werk. Hier is die uitsonderings:

  1. Microsoft stel eise aan die bloggers (hulle stel nie)
  2. Ummmm, dit was dit.

Dit is niks anders nie as dat Shaq 'n nuwe paar pasgemaakte tekkies vir elke dag van die jaar kry. Huil elke ander kind wat basketbal speel vir hul mammies dat Shaq gratis tekkies het, maar nie? GEEN! Ma is besig om die deeg voor te sit, want Shaq is 'n invloedryker en betaal 8 keer soveel as wat sy moes vir 'n paar gekke tekkies.

Het u al ooit die einde van 'n Nascar-wedloop gesien? Die bestuurder trek een pet aan, drink 'n drankie van 'n handelsmerk koeldrank, gooi 'n ander hoed op (hulle het albei groot esel-logo's) en hy begin elke sin met 5 borgname. 'Wel, ek het jou vertel Jim, hierdie Dupont, Reeses, Toshiba, Levi's, Chevrolet het regtig goed geloop.' Is daar iemand wat uit Nascar stap en skree: 'U probeer my beïnvloed met al die handelsmerkadvertensies!'. Geen.

Miskien moet Tiger Woods 'n vrywaring op sy hemp hê dat die knuppels wat hy gebruik, eintlik aan hom of die balle of die Cadillac gegee is. Kom mense, kry 'n lewe. Ons is nie politici nie. Ons is nie by 'n koerant waar die joernalistiek en advertensies geskei moet word nie, want die invloed van die invloed kan 'n verkiesing wees. Ek het niemand geëed of vir iemand gesweer nie. Ek is 'n blogger. Ek het 500 lesers per dag en my filiaalbemarking dek nie eens die koste van my internettoegang nie.

Die enigste persoon wat 'n verpligting teenoor hul lesers het, is die blogger, nie Microsoft nie. Die eerste bloggers het hul skootrekenaars gekry en die eerste ding waaroor hulle geblog het? Hey, ek het hierdie gawe skootrekenaar by Microsoft gekry. Raai wat?! Dit was openbaarmaking en nou weet jy.

Ek wil persoonlik hê dat Microsoft die skootrekenaars en Vista versprei. Ek wil hoor hoe dit werk, of dit die geld werd is of nie. Microsoft het my op u lys geplaas! My lesers wil weet!

Die enigste fout wat in hierdie hele debakel gemaak is, was die terugsakking van Microsoft. Dit het so gegaan met my bemarking:

Vraag van Blogger (kermende stem): Mr. Evil Microsoft! Ons het gehoor dat u 'n paar baie duur skootrekenaars versprei het waarop Vista vooraf gelaai is aan A-lys bloggers. Ons dink u probeer hierdie bloggers beïnvloed met hierdie weelderige geskenke in die hoop dat hulle aangespoor sal word om positief te blog oor hul Vista-ervaring. Is dit waar?

Antwoord van Douglas Karr, VP-bemarking van Microsoft (saaklik): Ja, dom. Dit is my werk.

Volledige Openbaarmaking:

  • Microsoft het my niks betaal vir hierdie pos nie. Ek plaas dit eintlik vanaf 'n Mac.
  • Ek het wel een keer Colts-kaartjies by Pat Coyle gekry. Is dit goed met almal? Ek het 'n ton met sy blog gehelp en hy het my 'n paar weke gelede verras. Is jy kwaad vir my? Het ek in ruil daarvoor enige van my vaste eiendom onteien? Miskien is ek nie regtig seker nie. Hy is 'n goeie man met 'n wonderlike blog, so ek verwys dit gereeld. Gaan lees dit! Het u hul nuwe widget gekry? Dit is regtig cool, hier gaan jy:

  • Hierdie blog is geskep met PHP en MySQL en 'n klomp invoegtoepassings wat absoluut 100% GRATIS was. En ek is lief vir hulle! Gaan nou met hulle omdat hulle dit gratis vir my gegee het, sal jy ?!

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.