Microsoft begin MySpace ... Spaces ... er ... Fout

Ek het die volgende fout gekry toe ek op die soekknoppie in die boonste soekvorm op Microsoft Spaces in Mozilla Firefox klik:

Spasiesfout

Internet Monopolistiese reëls:

 1. U hoef nie te kopieer nie, u het genoeg geld om dit te koop en om almal die teleurstelling te bespaar.
 2. Onthou dat daar ander blaaiers is, daar is regtig! Het u daardie regsgedinge al vergeet?
 3. U het genoeg geld om iets anders te skep. Doen # 1 of doen iets anders.

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek het eintlik .NET framework gelaai en aan die gang. Ek ontwikkel eintlik in .NET. As dit wel die probleem is, dan is 'n baie beter foutboodskap in orde. Of dalk 'n skrif wat die raamwerk toets voordat die bladsy gelaai word.

  Ek gaan oor 'n paar dae weer probeer.

 3. 3

  wanneer ek spaces.live.com laai, sien ek nie 'n SOEK-skakel nie. Miskien het hulle dit afgeneem vir herstelwerk?

  Hoe dit ook al sy, het jy hierdie fout aan hulle gerapporteer soos 'n verantwoordelike persoon? Ek twyfel of Microsoft se span hierdie blog lees.

 4. 4

  Nee, ek het nie hierdie fout aan Microsoft gerapporteer nie. Ek glo nie dat eindgebruikers van sagtewareprodukte die persone moet wees wat verantwoordelik is om foute aan te meld nie. Ek glo in robuuste toets- en gehalteversekeringsprogramme. Gegewe Microsoft se winsgewendheid, glo ek Microsoft kan dit bekostig.

  Dit gesê, ek moet duidelik sê dat ek nie 'n "Microsoft Basher" is nie. As dit Yahoo! was, sou ek presies dieselfde boodskap geplaas het.

  As dit oopbron was, sou ek die fout soos 'n 'verantwoordelike persoon' aangemeld het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.