Mans teen vroue aanlyn inkopies doen

mans teenoor vroue aanlyn inkopies doen

Wie hou van geslagsaannames? Ek doen ... ek doen ... meestal omdat alles wat oor grys, geskeide vet ouens in hul 40's praat, in my lewensstyl is. Ek is 'n tipiese jagter wat inkopies betref ... Ek wil, ek kry, ek kom daar uit. My navorsing begin gewoonlik nadat ek die boks oopgemaak het en uitgevind het dat ek iets gekoop het wat ek nie nodig gehad het, wat ek nie wou verstaan ​​nie. Ek is 'n enkelvader wat woon by 'n 19-jarige dogter, Katie, wat een van die ongelooflikste kopers is wat ek nog ooit gesien het. Sy het absoluut nie my gewoontes geërf nie, so ek gaan sê dit is in die geslagsgene.

Hierdie infografiese van Betaling sin spel dit uit ... hier is ses belangrike bevindings uit hul navorsing oor manlike en vroulike inkopietendense:

  • Meer vroue as mans koop aanlyn
  • Vroue is winskopiejagters
  • Vroue gebruik handgemaakte en oesjaar items
  • Tegnologie vir seuns en skoene vir meisies? Dink weer
  • Vroue hou van programme
  • Wil u u handelsmerk bevorder na u vroulike demografie? Kom op sosiale media

Natuurlik ondersteun dit alles my uitgangspunt dat dit waarlik vroue is wat die wêreld regeer!

PaymentSense_MenVsWomenOnline-hoë-res

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.