Vergaderings - Die dood van Amerikaanse produktiwiteit

vergaderings se produktiwiteit

Waarom suig vergaderings? Watter stappe kan u neem om vergaderings produktief te maak? Ek het al hierdie vrae probeer beantwoord in hierdie humoristiese (dog eerlike) aanbieding op vergaderings.

Dit is 'n beter siening van die aanbieding wat ek persoonlik gedoen het. Hierdie aanbieding op vergaderings kom al 'n rukkie, het ek geskryf oor vergaderings en produktiwiteit in die verlede. Ek het al baie vergaderings bygewoon, en 'n meerderheid daarvan was 'n verskriklike tydmors.

Toe ek my eie onderneming begin, het ek agtergekom dat ek baie tyd deur vergaderings uit my skedule gesuip het. Ek is nou baie meer gedissiplineerd. As ek werk of projekte het om te doen, begin ek vergaderings kanselleer en herskeduleer. As u vir ander maatskappye konsulteer, is u tyd al wat u het. Vergaderings kan die tyd vinniger opeet as byna enige ander aktiwiteit.

In 'n ekonomie waar produktiwiteit moet toeneem en hulpbronne afneem, kan u vergaderings van naderby beskou om geleenthede te vind om albei te verbeter.

Ek het die afgelope tyd 'n leesstrook gehad en hierdie boeke het my regtig inspirerend aangaande my besigheid en my persoonlike produktiwiteit - Seth Godin s'n Linchpin: Is jy onontbeerlik?, Jason Fried en David Heinemeier Hansson s'n herwerken en Tim Ferriss ' Die 4-uur werksweek. Elke boek behandel Vergaderings daarin.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Vergaderings om vergaderings te beplan. Die dood van enige korporatiewe instelling is die vervanging van individuele talent en vermoëns met kollektiewe inkoop en kompromie tot die laagste gemene deler. Ek stem saam met baie wat Doug hier te sê het.

    Goeie spanning = gesonde spanning. Ek hou daarvan om na vergaderings te gaan omdat ek reeds iets opgelewer het sonder kollektiewe inkoop. Noem dit "bewys van konsep" en jy is byna altyd verseker dat uitvoerende bestuurders inkoop. Probeer dit uit: dit is konstruktief, dit is proaktief, en dit daag mense uit om anders te dink.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.