MeetingHero: 'n app vir vergaderingsproduktiwiteit

ontmoetingsheld

Bemarkers hou deurentyd vergaderings, net soos agentskappe ... vergaderings is die lewensaar van ideë en beplanning. Maar vergaderings kan ook verskriklik onproduktief wees. Terwyl baie mense die hele tyd vergaderings wil hê, weerstaan ​​ek dit dikwels. Vergaderings is belasbaar en duur. Soms spoor vrees 'n vergadering aan waar mense net hul boud wil bedek. Ander kere lewer vergaderings nog baie meer werk, al is u nog nie voltooi nie.

Ek het onlangs 'n berig geskryf waarin ek gevra het: Is 'n leë vergaderlokaal 'n teken van produktiwiteit? en 'n paar jaar gelede het ek dit selfs gepraat Vergaderings was die dood van Amerikaanse produktiwiteit.

Ek het geen grap gemaak nie ... ek het pas bedank by 'n groot korporasie waar ek letterlik elke week meer as 30 uur vergaderings gehad het. Ek het opgehou om na enige vergadering te gaan wat nie 'n doel gehad het nie, 'n rede vir my bywoning en 'n aksieplan. My vergaderings het afgeneem tot 'n uur of twee per week en ek was produktiewer as ooit tevore.

Hulle sê daar is 'n app vir alles, en nou het ons dalk net een om produktiwiteit te bereik, VergaderingHero. MeetingHero is maklik om te gebruik op enige telefoon, tablet en rekenaar, sodat u belangrike inligting op enige tyd kan opneem.

vergaderheld

MeetingHero-funksies sluit in

 • Vang vas en werk dit intyds saam - Maklik om saam te werk en kritiese vergadering vas te lê
  besonderhede sodat almal gehoor word en niks verlore gaan nie.
 • Korter, gefokusde vergaderings - MeetingHero maak dit vir u en u span maklik om byeenkomsagenda's te skep, te deel en daarby te hou, sodat u gefokusde, produktiewe gesprekke en betekenisvolle wegneemetes kan voer.
 • Ry meer besluite - Deur presies die regte struktuur tydens u vergadering te bied, sal MeetingHero u span help om besluite te neem en instem oor die volgende stappe.
 • Bly op die hoogte van samevattende vergaderings - Elke vergadering het 'n maklike toegang, deelbare vergaderingsopsomming, sodat u kan vergader en steeds op die hoogte kan bly.
 • Al u vergaderingsnotas - MeetingHero organiseer al u vergaderingnotas van al u vergaderings, sodat u maklik kan onthou waaroor u gepraat het, watter besluite u geneem het en wat nog nie opgelos is nie.
 • Kalender Integrasie - MeetingHero sinkroniseer met Google Kalender (ander kom binnekort), sodat u mense kan skep en uitnooi na vergaderings soos u altyd doen, en MeetingHero kan gebruik om te verseker dat die vergaderings baie produktiewer en boeiender is.

3 Comments

 1. 1

  Ontmoetings kan soms aaklig wees, ek verstaan ​​jou, sonder twyfel, maar kan iets artistieks in ons almal inspireer tydens een, 
  Ek kom taamlik verfris uit sommige vergaderings. Ek het nog nooit hierdie toepassing gebruik nie, maar ek vind dit nogal interessant, veral ek hou van die deel van jou plasing met die kenmerke, dit is redelik goed gestel. Op die oomblik gebruik ek 'n toepassing genaamd The Meetings van die maatskappy met die naam Exquisitus, dit het dinge waaraan jy nog nooit gedink het nie, ek hou daarvan dat dit met baie toepassings gesinkroniseer is.

 2. 2

  Dit is nog steeds 'n redelik nuwe instrument, maar ek hou baie daarvan omdat dit eenvoudig en bruikbaar is. Daar is 'n paar basiese beginsels wat jy nie kan doen nie (kan nie "vergaderings" uitvee wat net kalenderafsprake is nie, aangesien dit heeltemal uit jou kalendersinkronisering trek), maar oor die algemeen is dit 'n baie goeie hulpmiddel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.