Cappuccino en die leuens van verpakking

McCafe MochaVerlede week het ek op pad werk toe gestop vir 'n McSkillet-burrito. Ek sou waarskynlik 'n berig kon skryf oor hoe lief ek daarvoor is en Qdoba-ontbytburrito's, maar ek spaar jou. Terwyl ek by was McDonaldsmy nuuskierigheid het die beste van my gekry en ek het 'n McCafe Mocha bestel eerder as om by my te stop gunsteling koffiewinkel.

Kleurvolle, gesofistikeerde borde en verpakking met aardskakerings omring jou en laat jou voel asof jy na 'n Europese kafee stap. Maar jy is nie. Ek het mooi dopgehou hoe die persoon agter die toonbank op die regte knoppies druk, die inhoud roer en die drank met slagroom en 'n drup sjokolade afmaak.

Ek het by die motor gekom, my eerste sluk geneem en ... blek. Ek is nie seker wat gebeur het nie, ek glo daar was 'n fout met die masjien of iets, maar dit het geproe soos slegte expresso-skote bedek met slagroom. Ek kan amper koffie drink (ek was ter wille van die vloot in die vloot), maar ek moes dit uitgooi. Natuurlik sou hul span ook nie weet of daar 'n probleem was nie - minder as wat hulle goeie maalvleis sou ken. 😉

StarbucksOns het 'n Starbucks benede my werk, so dit is moeilik vir 'n koffiehond om verby te gaan. Ek hou veral van hul pepermuntstroop ... net toe ons voorouers agtergekom het dat Coca-Cola kokaïen het, vrees ek dat ons eendag sal agterkom dat Starbucks Peppermint iets onwettigs bevat.

Starbucks het 'n baie duidelike, skoon logo wat voorheen vir mense rondom u gesê het: 'Ek het soveel geld dat ek $ 4 op 'n paar gebrande bone kan spandeer.”(Sommige van my vriende noem dit Vier dollar). Helaas, die kulturele ikoon wat Starbucks was, het begin vervaag. Ek tref selde die lang rye en kan 'n Starbucks so maklik verbysteek soos 'n vulstasie met 'n koffiestander. Die beker is egter steeds elegant en onderskeibaar.

Koffie koppieLinks is miskien my gunsteling koffie van almal. My goeie vriende Jason en Chris bestuur 'n wonderlike koffiewinkel, Die Boontjiebeker om die draai van my huis af.

Die koffie word ingevoer vanaf 'n koffiebrander uit Hamilton, Ontario. Elke sluk, al is dit sonder kafeïen, is steeds baie glad, ryk en romerig. Dit is moeilik om die verskil te verklaar dat 'n behoorlik geroosterde, gemaalde, gestampte en gestoomde boontjie so 'n ongelooflike vloeibare en soet skuimagtige oppervlak kan lewer. Die barista's by Indianapolis se beste koffiewinkel meet en skiet elke skoot noukeurig om te verseker dat die smaak daarvan maksimaal is. Dikwels sien ek hoe hulle boontjies gooi en weer heramp totdat hulle die regte kans kry - soms kan vogtigheid verwoestend speel.

Hulle kos nie soveel soos Starbucks nie en is soveel beter (eksponensieel beter as McCoffee), maar tog is die koppie eenvoudig en wit. Niks spesiaals nie ... behalwe wat daar binne is. Dit is wat ek kom koop het, is dit nie? Ek do betaal ook vir die ervaring wat die winkel bied! Baie plek, gratis draadloos en gemaklike sitplekke.

O, die leuens van verpakking! Ek kan my nie voorstel hoeveel geld McDonalds spandeer het om te probeer om dit wat buite die beker is, beter te laat lyk nie.

10 Comments

 1. 1

  Ek kan ook slegte koffie hanteer, maar ek voel soos 'n Motrin-ma. Ek kuier by Starbucks, want dit is die enigste plek waar ek pouses kan gaan werk wat warm is en in die winter gemaklike sitplekke het. Die lyne suig wel, die koffie is nie lekker nie en die atmosfeer word erger met kinders wat soos klein troeteldiere rondhardloop.

  Goeie, onafhanklike koffiewinkels is so skaars in hierdie dele. Maar ek het 'n paar en ek betrek hulle innig. Lank lewe die ongemerkte beker!

 2. 3

  FYI: By die Starbucks in Broad Ripple is 'n groot (venti) koffie meer as $ 2.00. Die aanlyn-menu van die Bean Cup sê dieselfde is $ 1.55. Ek dink die verhale van die $ 4-beker kom van markte soos NYC.

  Maar, goeie boodskap Doug!

 3. 4

  Ek het ook die McBlech-koffies probeer. U het nie 'n wanfunksie ervaar nie. Ek weet dit omdat ek hulle drie kanse gegee het. Een koue karamel-geur latte. Een warm latte. Een warm mokka. Ek was verbaas oor hoe sleg hulle regtig was. As ek so 'n koffie by 'n koffiewinkel ontvang het, sou ek dit teruggee en vir hulle gesê het om weer te probeer.

  Ek sal baie verbaas wees as iemand van koffiewinkels gebruik maak. My oplossing: ek het 'n ordentlike, maar tog goedkoop espressomasjien gekoop. Die ding het waarskynlik binne 'n maand of twee vir homself betaal. Nou maak ek my eie presies hoe ek dit vir 'n fraksie van die koste wil hê. U weet wat hulle van 'n vark in 'n rok sê.

 4. 5

  Ek het jou gekry as gevolg van @ swoodruff se Five in the Morning.

  Ek is nie 'n koffiedrinker nie, maar wel 'n teedrinker en daar is 'n paar plekke wat 'tee' op hul naam het, maar stink na tee.

  Ek is nuuskierig, jy voel nie dit is 'n bemarkingsfout om nie 'n logo op jou koffiebeker te hê nie?

  Gestel persoon X het koffie dringend nodig, hulle gaan verby persoon Y met 'n koffiekoppie. Persoon X vra waar het Persoon Y die koffie gekry. Miskien is Persoon X sleg om aanwysings te gee, miskien het Persoon Y geen sin vir rigting nie, miskien praat Persoon Y nie so goed Engels nie, dus het Persoon Y probleme om die koffiewinkel te vind. As die leë koffiebeker 'n logo gehad het, sou Persoon Y weet waarna om te kyk.

  Kom ons skuif die voorbeeld na wyn. Ek onthou wel die name van sommige wyne, maar nie almal nie. As ek wyn gaan koop, is ek op soek na bekende etikette.

  Ek glo logo's is belangrik en dit is 'n fout om u produk nie met u logo te merk nie.

  • 6

   Omdat ek vriende is van The Bean Cup, is ek heeltemal seker dat hulle nie 'n logo het nie, net as gevolg van die koste van die bekers. Hulle spandeer eerder die geld op wonderlike bone, en ek is dankbaar daarvoor!

   Dankie aan Steve vir die vermelding en hoop dat u binnekort weer terugkom!

 5. 7
 6. 8

  Baie interessante boodskap. As u ook 'n aanhanger van u gunsteling koffiewinkel is, maak dit dit nog interessanter. Ek stem saam, ek dink 'n logo sal The Bean Cup waarskynlik help, maar ek dink ook dat dit waarskynlik nie die koste werd is om dit te doen nie. In die voorbeeld hierbo dink ek, sou Persoon Y maklik en vinnig vir Persoon X laat weet waar hulle die wonderlike koppie koffie gekry het en presies hoe om daar te kom. Ek sê dit, want een ding wat ek weet, is dat ek by talle geleenthede presies dit gedoen het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.